kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.056
- Πόντοι
- 6.256
...που τον έπαιζε από το τηλέφωνο ε;!χαχαχαχαχα, με παίρνουν και μενα κατι τετοιοι !!!
...που τον έπαιζε από το τηλέφωνο ε;!χαχαχαχαχα, με παίρνουν και μενα κατι τετοιοι !!!
Τι να πεις για αυτή τη γυναίκα... Μόνο μια λέξη. ΚΑΥΛΑ
Μωρο μου εσυ...Τι να πεις για αυτή τη γυναίκα... Μόνο μια λέξη. ΚΑΥΛΑ
Έχουμε φωτό από τα ποδια με το κίτρινο χρωματακι;Για χειμώνα είναι ωραία, το καλοκαίρι θελω χρώματα ζωηρά!πχ τωρα έχω χέρια, ποδια κίτρινα!
ενδιαφερονΓια χειμώνα είναι ωραία, το καλοκαίρι θελω χρώματα ζωηρά!πχ τωρα έχω χέρια, ποδια κίτρινα!
ο οικονομικοτερος τροπος να χυσει κανεις χα χα χα...που τον έπαιζε από το τηλέφωνο ε;!χαχαχαχαχα, με παίρνουν και μενα κατι τετοιοι !!!
Και να χαλάσει χρόνο άσκοπα εργαζόμενης αγορι...ο οικονομικοτερος τροπος να χυσει κανεις χα χα χα
σ αυτο δεν εχεις αδικο ! αλλα και αλλοι σπαταλανε τον χρονο σου υποθετω παρ οτι δεν τον παιζουν !Και να χαλάσει χρόνο άσκοπα εργαζόμενης αγορι...
Ακριβώς γι αυτο επιλέγω πλέον άτομα που γνωρίζω ηδη και ελάχιστα νέα ...υπό προϋποθέσεις..για να μην μου τρώνε τον χρόνο μου ασκοπα αγόρισ αυτο δεν εχεις αδικο ! αλλα και αλλοι σπαταλανε τον χρονο σου υποθετω παρ οτι δεν τον παιζουν !
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ!Θεία Μαρία; ποια είναι αυτή;
Δε σου κρύβω θεία Τζο ότι τσίμπησα φουλ με την απάντησή σου, και ότι κάθε σκέψη που με φρέναρε (δεδομένου ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τον αγοραίο έρωτα) πάει, πέταξε.
Έχεις τον τρόπο σου και αυτό είναι πρόβλημα, ή και όχι.
Παρακολουθώ το νήμα από τις πρώτες αναρτήσεις, και αυτό γιατί στην πρώτη και τελευταία μας επικοινωνία γύρω στο 2017 νομίζω (εποχή Κουκακίου), έφαγα τέτοιο σκάλωμα (καύλωσα δηλαδή) με την κουβέντα μας, που ήθελα να μάθω περισσότερα για εσένα. Δε μπόρεσα να τα μάθω από εσένα την ίδια καθώς λόγω μιας ατυχίας στο κανόνισμα της συνάντησής μας, έφαγα μπλοκ!
Τώρα που ανήκεις σε όλους (ή και σε κανέναν), μετανιώνω που δεν έγινες η Θεία μου πιο νωρίς, να έχω να καμαρώνω κι εγώ για κάτι. Ελπίζω να έχω εκτίσει την ποινή μου και μετά από τόσα χρόνια να έχω μία 2η ευκαιρία! (και αν υπάρχει υπόλοιπο ποινής, να το πληρώσω αλλιώς ;))
Ρ Ω Γ Ε ΣΚαλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Θα καούμε και εμείς τα χλωρά μαζί με τα ξερά βρε Τζο;;;Κορίτσια έχετε το νου σας ,νρ κιν... 44 6244(τα τελευταία
Νρ του βάζω)αν και πρέπει ολο να το βάλω αλλα ας όψεται ..ο συγκεκριμένος έκλεισε 2 ωρο,ήμουν ήδη στον δρόμο ,μου λεει θ αργήσω 15 λ του λέω καλύτερα να είμαστε τυπικοί στο ωράριο αλλα οκ ,και λιγο πριν φθάσω ακυρώνει..σορυ αλλα τετοιοι τύποι που ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ συστηματικά(επιβεβαίωσε κι άλλη κοπέλα για το συγκεκριμένο νρ οτι είχε παιχτεί το ιδιο), με τον χρόνο μου δεν θα παιζετε ουτε με τ αλλα ραντεβού μου,οσο για καινούργιους ,πλεον θα περνάνε ανάκριση για να βρεθώ, κι εάν βρεθώ...εχει φτάσει στ απροχώρητο με μερικούς πραγματικά..!
Οποια κοπελα θελει πρβ της δίνω αριθμό.
....δεν μπορώ να επιτρέψω αλλο να μου σπάνε τα νεύρα άσχετοι μωρο ..ελάχιστοι μεν, κουραστικοί δε..Θα καούμε και εμείς τα χλωρά μαζί με τα ξερά βρε Τζο;;;
Καυλιαρη μου εσυ...Θα καούμε και εμείς τα χλωρά μαζί με τα ξερά βρε Τζο;;;
Κ λ α α α α α α α ψ !....δεν μπορώ να επιστρέψω αλλο να μου σπάνε τα νεύρα άσχετοι μωρο ..ελάχιστοι μεν, κουραστικοί δε..
Δεν ξέρω τι θα κάνω,αν θα δέχομαι η οχι νέα άτομα, θα το σκεφτώ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλιαρη μου εσυ...
Ωχ !!! αυτο ειναι βυζι 25αρας , θα μας τρελανεις ( ειμαι Πυλο και δεν εχει αεροπλανο ) !!!!!!Καλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Σε πόσα έτη φωτός επιστρέφετε στη γη;;;; Θα είμαστε εδώ οι κοινοί θνητοί ή θα έχουμε την τύχη των δεινοσαύρων;;;;;Μη γελάς...
Θα πάρω τους όρχεις μου τυλιγμένους σε αλουμινόχαρτο Sanitas Sanitas.