Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.695
Πάντα ευγενής τ αγορι μου χαχαχαχα!!!Έλα να φας και το γλυκάκι σου μετά.. Στο κερνάω εγώ
Πάντα ευγενής τ αγορι μου χαχαχαχα!!!Έλα να φας και το γλυκάκι σου μετά.. Στο κερνάω εγώ
Σε μια κυρία σαν εσένα επιβάλλεταιΠάντα ευγενής τ αγορι μου χαχαχαχα!!!
Καλησπερα η ζεστη δεν παιζετε σημερα με τιποτε !!! Ιππασια επι πεους εναλλαξ στις δυο υποδοχες ειναι το απαν !!!!!...κάνω πολλά αθλήματα ..ένα απ αυτα κι η ιππασία χεχεχε!
Αγαπημένε μου έχω πάρει πρωτάθλημα σ αυτο το σπορ χεχεχε!!Καλησπερα η ζεστη δεν παιζετε σημερα με τιποτε !!! Ιππασια επι πεους εναλλαξ στις δυο υποδοχες ειναι το απαν !!!!!
Μάλιστα μάλιστα...αυτή είναι θέα (ή θεά πάρτο όπως αγαπάς)...έχεις άλλες φωτογραφίες με τα πόδια σου για εμάς τους ποδολάγνους??Καλημερούδια..!
Στο νημα πολλές διάσπαρτες, στο προφίλ μου κάποιες επιλεκτικάΜάλιστα μάλιστα...αυτή είναι θέα (ή θεά πάρτο όπως αγαπάς)...έχεις άλλες φωτογραφίες με τα πόδια σου για εμάς τους ποδολάγνους??
Θα ανακαλύψω ότι είμαι ποδολαγνος από μια και μόνο φωτογραφία... Σε ευχαριστώ JoΣτο νημα πολλές διάσπαρτες, στο προφίλ μου κάποιες επιλεκτικά
Ορίστε, δωρο!,
...Θα ανακαλύψω ότι είμαι ποδολαγνος από μια και μόνο φωτογραφία... Σε ευχαριστώ Jo
Ψάχνω κάποια να με βοηθήσει να τα βρω.. Δέχεσαι;;...
Υπάρχουν τόσα πολλά φετίχ γλυκε μου που δεν ξέρεις αν τα γουστάρεις η οχι αν δεν τα δοκιμάσεις!
Εσενα με χαρά ρε φάτσα μου όμορφη!Ψάχνω κάποια να με βοηθήσει να τα βρω.. Δέχεσαι;;
Δεν θα ψάξουμε πολύ. Είσαι γυναίκα που ξυπνάει όλες τις φαντασιώσειςΕσενα με χαρά ρε φάτσα μου όμορφη!
Πάω νάνι τώρα..παρ ολη την ζέστη, τ αγόρια από καύλες δεν ξεμενουν ποτέ..!Δεν θα ψάξουμε πολύ. Είσαι γυναίκα που ξυπνάει όλες τις φαντασιώσεις
Ενώ εσύ πας πίσω;;;; Καυλες all day long η κυρίαΠάω νάνι τώρα..παρ ολη την ζέστη, τ αγόρια από καύλες δεν ξεμενουν ποτέ..!
Σήμερα ειπα θα το παω χαλαρά, είχα δεν είχα άρπαξα μπόλικους λουτσους χαχαχαχαχα!!!Ενώ εσύ πας πίσω;;;; Καυλες all day long η κυρία
Αν κολυμπουσαν γύρω σου δεν έπρεπε να πάνε χαμένοι. Κρίμα θα ήταν.Σήμερα ειπα θα το παω χαλαρά, είχα δεν είχα άρπαξα μπόλικους λουτσους χαχαχαχαχα!!!
υπέροχαΣτο νημα πολλές διάσπαρτες, στο προφίλ μου κάποιες επιλεκτικά
Ορίστε, δωρο!,
Μωρο μου..!υπέροχα
ομορφιάΜωρο μου..!
Oτι καλύτερο σε θέαμα!πρέπει να οργανωθώ δεν γίνεται άλλο!Καλημέρα. .με καυλες!