eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Αχ τα πρωινά σουυ..Καλημέρα. .με καυλες!
Αχ τα πρωινά σουυ..Καλημέρα. .με καυλες!
Πολύ θα ήθελα να τα περιποιηθω!Στο νημα πολλές διάσπαρτες, στο προφίλ μου κάποιες επιλεκτικά
Ορίστε, δωρο!,
....με μεγάλη μου χαρά να σε δω!Oτι καλύτερο σε θέαμα!πρέπει να οργανωθώ δεν γίνεται άλλο!
..αχ ασε πρωι μεσημέρι βράδυ, άτακτη είμαι μωρο!!Αχ τα πρωινά σουυ..
Πάντα περιποιημένα για να τ απολαμβάνουν τ αγόρια!Πολύ θα ήθελα να τα περιποιηθω!
Κάνεις την αφέντρα με τα ποδια σου άμα στο ζητήσει ο άλλος; Πχ να τον μπουκώνεις με το πόδιΠάντα περιποιημένα για να τ απολαμβάνουν τ αγόρια!
Φυσικά,άμα γουστάρουμε και βγαίνει αυθόρμητα (δεν γουστάρω στημένα)Κάνεις την αφέντρα με τα ποδια σου άμα στο ζητήσει ο άλλος; Πχ να τον μπουκώνεις με το πόδι
Είσαι δύναμη! Έχεις ανοιχτό παπούτσι τύπου mules?Φυσικά,άμα γουστάρουμε και βγαίνει αυθόρμητα (δεν γουστάρω στημένα)
Κανένα έλεος από τη Τζο και πάλι πρωί πρωί... Και φυσικά πάντοτε η σούφρα απασχολημένη... Είμαι πεποισμένος πλέον ότι γουστάρεις anal περισσότερο από το κανονικό σεξ...Καλημέρα. .με καυλες!
Ανάλογα τις στιγμές και τον παρτενέρ...και μουνάκι λατρεύω να μου παίρνουν!!Κανένα έλεος από τη Τζο και πάλι πρωί πρωί... Και φυσικά πάντοτε η σούφρα απασχολημένη... Είμαι πεποισμένος πλέον ότι γουστάρεις anal περισσότερο από το κανονικό σεξ...
3,4 ζευγάρια στάνταρ, mulesΕίσαι δύναμη! Έχεις ανοιχτό παπούτσι τύπου mules?
Προφανώς και τα θέλω όταν βρεθούμε γυναικαρα μουΑνάλογα τις στιγμές και τον παρτενέρ...και μουνάκι λατρεύω να μου παίρνουν!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3,4 ζευγάρια στάνταρ, mules
Τώρα το καλοκαίρι λατρευω τα mules,ειδικά μ ένα όμορφο πεντικιούρ είναι σούπερ σέξυ!Προφανώς και τα θέλω όταν βρεθούμε γυναικαρα μου
Πραγματικά όταν το βλέπω αυτό το σετ στις γυναίκες πρέπει μετά να μου πατήσουν ένεση για να ηρεμήσω!Τώρα το καλοκαίρι λατρευω τα mules,ειδικά μ ένα όμορφο πεντικιούρ είναι σούπερ σέξυ!
Υπάρχει κάποιος να μου εμφανίσει μόνο τις φωτό σου εδώ στο νήμα; Γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά είναι μπερδεμένα και τα μηνύματα και είναι πολλές οι σελίδεςΤώρα το καλοκαίρι λατρευω τα mules,ειδικά μ ένα όμορφο πεντικιούρ είναι σούπερ σέξυ!
Εχω βαλει καποιες στο προφιλ αν πατήσεις ,τώρα σε 2000 σελίδες και, υπάρχει τόσο υλικό ,χαμός& που να τα βρεις...πάντως στο προφιλ εχω φωτο προσωπο-σώμα- κριτικές φουλ ,θα δεις πολλά μαζεμέναΥπάρχει κάποιος να μου εμφανίσει μόνο τις φωτό σου εδώ στο νήμα; Γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά είναι μπερδεμένα και τα μηνύματα και είναι πολλές οι σελίδες
...κι όχι μόνο!!ποδαρες για πολυ γλυψιμο!!
Και χύσιμο.....κι όχι μόνο!!
εγω ενα εχω... την κωλαρα σου κοριτσαρα !!!...
Υπάρχουν τόσα πολλά φετίχ γλυκε μου που δεν ξέρεις αν τα γουστάρεις η οχι αν δεν τα δοκιμάσεις!