Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Ευχαριστώ αγόρι!Ηταν αμοιβαία η περιποίηση !!Πάντα τέτοια τζοανα
Ευχαριστώ αγόρι!Ηταν αμοιβαία η περιποίηση !!Πάντα τέτοια τζοανα
Και οχι μονο !!!! φιλια .Ευχαριστώ πολυ αγορι,ναι έχω πάθος με τα όμορφα άκρα..!
Αχ εσυ ...φιλάκια!Και οχι μονο !!!! φιλια .
Τα λατρευω τα φιλια οπως και οπως να ειναι ,φιλουρες !!!!Αχ εσυ ...φιλάκια!
Απο εσενα παντος ως συνηθως 10 με τονο !!! μοναδικη .Ευχαριστώ αγόρι!Ηταν αμοιβαία η περιποίηση !!
Να έρθετε ξανα να σας περιποιηθω τότε ,ευγενικέ κύριε!Απο εσενα παντος ως συνηθως 10 με τονο !!! μοναδικη .
Καρδια μου εισαι μεσα στα πλανα μου και στις προσεχεις μερες , ευχαριστω !!!Να έρθετε ξανα να σας περιποιηθω τότε ,ευγενικέ κύριε!
ΖαλίστηκαΤράβηξα ετσι κάτι τώρα της στιγμής(γουστάρω αυθόρμητα)..χαλαρώνω λίγο και συνεχίζω..
Γεκα σου ρε jo με τα ωραια σουΛοιπον, έταξα δωρο και ο λόγος μου συμβόλαιο,γνωστό στους πάντες!
Θα κάνω δώρο free fuck, με απλή διαδικασία ομως,οι πρώτοι 20 που θα μου αφήσουν προσωπικό μηνύμα ότι θέλουν να συμμετέχουν,μόλις συμπληρωθεί το νούμερο,θα ζητήσω από τυχαίο άτομο εδω, να πει έναν αριθμό κι αυτός θα είναι ο νικητής!
Εννοείται θα βγουν εδω τα μηνύματα ολα μετα, η Τζο παράγκα αγώνες δεν κάνει ποτέ!!
Σκέφτηκα για σταθερούς μονο αλλα θα ήταν άδικο αυτη την φορά, εξάλλου κάνω συχνά δωράκια στα δικά μου αγόρια(και ναι θα κάνω παλι κάτι ιδιαίτερο γι αυτά τον επόμενο μήνα ..),αρα τωρα ισχύει για όλους.
Λιγο υπομονή ζητώ από τους υποψήφιους λογω οτι εργάζομαι παράλληλα και το κανω φυσικά σολο ολο αυτο!
Επειδή θα χάνετε στις σελίδες, θα το ανανεωνω το ποστ!
Πρέπει να έχω κάνει πάνω απο 4,5 φορές δωρα οσο ειμαι εδω..μ αρέσει ν ανταποδίδω,εχω γνωρίσει τοσα αγόρια από το μπουΓεκα σου ρε jo με τα ωραια σου
Παρτούζα ήταν και πέταξεΛοιπον, έταξα δωρο και ο λόγος μου συμβόλαιο,γνωστό στους πάντες!
Θα κάνω δώρο free fuck, με απλή διαδικασία ομως,οι πρώτοι 20 που θα μου αφήσουν προσωπικό μηνύμα ότι θέλουν να συμμετέχουν,μόλις συμπληρωθεί το νούμερο,θα ζητήσω από τυχαίο άτομο εδω, να πει έναν αριθμό κι αυτός θα είναι ο νικητής!
Εννοείται θα βγουν εδω τα μηνύματα ολα μετα, η Τζο παράγκα αγώνες δεν κάνει ποτέ!!
Σκέφτηκα για σταθερούς μονο αλλα θα ήταν άδικο αυτη την φορά, εξάλλου κάνω συχνά δωράκια στα δικά μου αγόρια(και ναι θα κάνω παλι κάτι ιδιαίτερο γι αυτά τον επόμενο μήνα ..),αρα τωρα ισχύει για όλους.
Λιγο υπομονή ζητώ από τους υποψήφιους λογω οτι εργάζομαι παράλληλα και το κανω φυσικά σολο ολο αυτο!
Επειδή θα χάνετε στις σελίδες, θα το ανανεωνω το ποστ!
Το άφησα πάνω σας να το οργανώσετε,μέρες πριν ,και με γράψατε, αρα αποφάσισα τωρα το δωρο να ειμαι οκ στον λογο μου.Παρτούζα ήταν και πέταξε
Πες ποιοι θες εσυ να σε παρτουζωσουν και εννοια σου μια χαρα θα γινει χχχαχαχαΤο άφησα πάνω σας να το οργανώσετε,μέρες πριν ,και με γράψατε, αρα αποφάσισα τωρα το δωρο να ειμαι οκ στον λογο μου.
...Αν το αποφασίσετε μεσα ειμαι,κάνω συχνά και επαγγελματικά και προσωπικά, εσείς είστε λόγια μάλλον αγόρια..
Όλοι!!!!!!!!Πες ποιοι θες εσυ να σε παρτουζωσουν και εννοια σου μια χαρα θα γινει χχχαχαχα
Προτεινε εσυ 5-10 ατομα που γουσταρεις πιο πολυ και τα υπολοιπα αστα πανω μας. Δεν νομιζω ν πει κανει οχι χχαχαΌλοι!!!!!!!!
Άντε ρε μωρο, οργανώσε το με τον καημό θα μείνω!!
Περιμέναμε να το ανακοινώσεις για να οργανωθούμε, αλλά μας βγήκε freefuck!Το άφησα πάνω σας να το οργανώσετε,μέρες πριν ,και με γράψατε, αρα αποφάσισα τωρα το δωρο να ειμαι οκ στον λογο μου.
...Αν το αποφασίσετε μεσα ειμαι,κάνω συχνά και επαγγελματικά και προσωπικά, εσείς είστε λόγια μάλλον αγόρια..
Το ανακοίνωσα στις 2000 σελίδες..πείτε μου τι γουστάρετε έγραψα, κι οργανωθείτε..τεσπα..μη λέμε τα ιδια,εγω ειμαι μέσα ,δεν αναιρω τπτ!!Περιμέναμε να το ανακοινώσεις για να οργανωθούμε, αλλά μας βγήκε freefuck!
Δεν είναι τόσο απλό αδερφέ, 10 άγνωστοι στο ίδιο κρεβάτι με μοναδικό κοινό σημείο το κορίτσι!!! Ιτ'ς α μπιτ ώκγουωρντ!Προτεινε εσυ 5-10 ατομα που γουσταρεις πιο πολυ και τα υπολοιπα αστα πανω μας. Δεν νομιζω ν πει κανει οχι χχαχα