Zanta15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.940
- Πόντοι
- 441
Κάτι σα Γκουσγκουνη με το καλοριφέρ "" Ζεσταινω τ'αρχίδια για να σε γαμησω"'Κάπου είχα διαβάσει και ήταν αστείο " χύσε μωρό μου να κοινωνήσουμε"!!!
Κάτι σα Γκουσγκουνη με το καλοριφέρ "" Ζεσταινω τ'αρχίδια για να σε γαμησω"'Κάπου είχα διαβάσει και ήταν αστείο " χύσε μωρό μου να κοινωνήσουμε"!!!
Είναι ΚαυλοTotem.. Πουτσοχύστρα..Μαρτυρώ λοιπόν την πίστη μου στη Θεάρα Jo!!!
Διάβασα αρκετά πριν έρθω να γράψω!!! Δεν ήθελα να πιαστώ αδιάβαστος!!! Είναι και μέρες εξετάσεων για τους μαθητές!!!Είναι ΚαυλοTotem.. Πουτσοχύστρα..
....είμαστε ωραια ομάδα..με τις τσόντες μας με τα πρόστυχα μας.Είναι ΚαυλοTotem.. Πουτσοχύστρα..
Μεχρι να έρθει τ αγορι θα παίξω με το παιχνίδι μου..
Βγαλτην και χωστη μου στο στόμα.......Μεχρι να έρθει τ αγορι θα παίξω με το παιχνίδι μου...
Καυλοπιπινο εσυ... Χυσαρες που θέλουν.Να σας βάλω και λιγο βυζάκια και να βγω σε λιγονα κάνουμε καμία δουλειά!
Μόνο το χούφτωμα, έτσι; Για χέρια μιλάμε, ε;Σκέφτηκα κάτι, λοιπόν αφού πρέπει να κάνω μια αύξηση τιμών λογω και της αυξημένης ζήτησης, πιπα και κωλαρακι τα δινω απλόχερα, δεν τα χρεώνω, όποιος όμως πιάσει μπούτι, 10€ ,βυζάκια στα 20€,αν πιάσει χέρι την έκατσε,πάμε γι αρραβώνα!
Με γλώσσα μετα κανονίστε, γάμος κατευθείαν!!χαχαχαχα!!Μόνο το χούφτωμα, έτσι; Για χέρια μιλάμε, ε;
Άλλα μέρη του σώματος δεν χρεώνονται (γλώσσα κλπ).
Καλημέρααααααααααααααα!!!
...ήταν έντονο και παθιασμένο το σεξ μεταξύ μας...καυλιαρη μου!!Ρε καυλοτζο!
Τι στράγγισμα μ εριξες προχθες.Παω να την πιασω για να την παιξω κ μ φωναζει «θελω την Τζο»
Ελα τότε να τα χυσεις λατρεία..Βγαλτην και χωστη μου στο στόμα.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλοπιπινο εσυ... Χυσαρες που θέλουν.
Για δάγκωμα.....Να σας βάλω και λιγο βυζάκια και να βγω σε λιγονα κάνουμε καμία δουλειά!
46 ετών και στέκονται έτσι!!!! Μπράβο ρε Jo!!!! Είδατε τι κάνει το δίπτυχο "πούτσα και καράτε"!!!!Να σας βάλω και λιγο βυζάκια και να βγω σε λιγονα κάνουμε καμία δουλειά!
Ωχ ... βλέπω να μην προλαβαίνεις τις γλώσσες ...Με γλώσσα μετα κανονίστε, γάμος κατευθείαν!!χαχαχαχα!!
...ολα στην θέση τους κι απείραχτα χαχαχαχα!46 ετών και στέκονται έτσι!!!! Μπράβο ρε Jo!!!! Είδατε τι κάνει το δίπτυχο "πούτσα και καράτε"!!!!
Να σας πω, έχουμε πολύ κόσμο που μας "βλέπει "τωρα,ελπίζω να μην είστε με την πουτσα στο χέρι, ντροπή,βάλτε το σωβρακο τώρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
Η χαρά μου να σας καυλώνω..γι αυτό είμαι εδω μαζί σας, κάθε μέρα από το 2021!Μας την έχεις κάνει κάγκελο......
Ωραία ξεκίνησε η μέρα μας!!!Να σας βάλω και λιγο βυζάκια και να βγω σε λιγονα κάνουμε καμία δουλειά!
Εγώ το έβαλα το σώβρακο, αλλά την πούτσα δεν την αφήνω απ' το χέρι ...Να σας πω, έχουμε πολύ κόσμο που μας "βλέπει "τωρα,ελπίζω να μην είστε με την πουτσα στο χέρι, ντροπή,βάλτε το σωβρακο τώρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
Απίστευτες καυλες, το διεπιστωσα προσωπικά μισή ώρα μετά και ήταν όνειρο!Καλημερουδια..με καυλες!