gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Οι φίλοι μου λένε ότι διαθέτω μπόλικο κι εγώΛατρεύω τον άνδρα με χιουμορ..το αγόρι αυτό έχει πολύ απ αυτο,ε;;
Οι φίλοι μου λένε ότι διαθέτω μπόλικο κι εγώΛατρεύω τον άνδρα με χιουμορ..το αγόρι αυτό έχει πολύ απ αυτο,ε;;
ΖηλιαρηΟι φίλοι μου λένε ότι διαθέτω μπόλικο κι εγώ
Τα καλτσάκια μάλλινα είναι? Για να μη γαργαλιεσαι...Ζηλιαρη
Τα καλτσάκια μάλλινα είναι? Για να μη γαργαλιεσαι...
Θα του πλεξω καποτα με λογότυπο Jo... Like ΜΑΖΩ..
Μπράβο αγορι το καλο χιούμορ δείχνει έξυπνο άνθρωπο,το ανόητο χιούμορ,γλοιώδη...θα καταλάβεις εδω σύντομα κι έναν απ αυτούς που νομίζουν ότι κάνουν χιούμορ αλλα είναι πανηγύρι..δεν μπαίνει εδω,αλλου κατασκηνωνει..χαχαχαχα!!Οι φίλοι μου λένε ότι διαθέτω μπόλικο κι εγώ
Δεν υπάρχεις μωρο ,σε λατρεύω χαχαχαχαχα!!Θα του πλεξω καποτα με λογότυπο Jo... Like ΜΑΖΩ..
...αχ είπες την μαγική λέξη.. πουτσα..
Όλοι μπαίνουν κάπου, εμείς στο τουμπανάκι μου και οι γλοιώδεις στο καβουκι τους..Μπράβο αγορι το καλο χιούμορ δείχνει έξυπνο άνθρωπο,το ανόητο χιούμορ,γλοιώδη...θα καταλάβεις εδω σύντομα κι έναν απ αυτούς που νομίζουν ότι κάνουν χιούμορ αλλα είναι πανηγύρι..δεν μπαίνει εδω,αλλου..χαχαχαχα!!
Αν συνεχίσεις θα χυσω..Όλοι μπαίνουν κάπου, εμείς στο τουμπανάκι μου και οι γλοιώδεις στο καβουκι τους..
Το μυαλό στο πουτσο αχόρταγο πιπινι, δεν περιγραφω άλλο... ΧχαχχαχαχαχΔεν υπάρχεις μωρο ,σε λατρεύω χαχαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...αχ είπες την μαγική λέξη.. πουτσα..
Αν συνεχίσεις θα χυσω..
Αντε να πλυθουμε επιτέλους να φυγει η τσίμπλα με Καυλοχυσα πιπινιου..Αν συνεχίσεις θα χυσω..
Μωρο εχω κάτι καυλες σήμερα..τυχερός ο πρώτος που περιμένω θα τα πάρει όλα τα πρωινά!Χυσε να μας δροσισεις......καλημέρα!!
Να τα καταπινα όσο θα το ετριβες στο προσωπο μου... Όλα όλα όλα...μεσα μου...Μωρο εχω κάτι καυλες σήμερα..τυχερός ο πρώτος που περιμένω θα τα πάρει όλα τα πρωινά!
Κάπου είχα διαβάσει και ήταν αστείο " χύσε μωρό μου να κοινωνήσουμε"!!!Αν συνεχίσεις θα χυσω..
Όλα στη γλώσσα και παιξιμο την πίσω πόρτα.....Μωρο εχω κάτι καυλες σήμερα..τυχερός ο πρώτος που περιμένω θα τα πάρει όλα τα πρωινά!
Αχ ,τι αγορι εισαι εσυ,θα σε κάνω αρραβωνιάρη νούμερο 547!!!Μαρτυρώ λοιπόν την πίστη μου στη Θεάρα Jo!!!