Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα μωράκι. Πως είσαι;Καλησπέρα μωράκι μου..
Καλησπέρα μωράκι. Πως είσαι;Καλησπέρα μωράκι μου..
...χαλαρώνω τωρα..εσυ μωρο ολα καλα;Να σου πω μετά το summer ,αρχες Σεπτέμβρη θα την κοπανήσω εξωτερικό για λιγο,ισως ερθω προς λημέρια σου..Καλησπέρα μωράκι. Πως είσαι;
Μπράβο. Και εγώ χαλαρώνω. Είχα έντονη μέρα....χαλαρώνω τωρα..εσυ μωρο ολα καλα;Να σου πω μετά το summer ,αρχες Σεπτέμβρη θα την κοπανήσω εξωτερικό για λιγο,ισως ερθω προς λημέρια σου..
Εξωτερικό 15 με 20 μέρες περίπου,σε σένα κοντα δλδ εκει που εισαι ,κανα δυο μέρες λεω, εννοείται θα ενημερώσω αγαπη!Μπράβο. Και εγώ χαλαρώνω. Είχα έντονη μέρα.
Σοβαρά; Άντε να έρθεις αλλά να με ενημερώσεις απο πριν. Πόσο σκέφτεσαι να κάτσεις;
Τέλειαα. Μου έφτιαξες το βράδυ. Δες αν μπορείς να κάτσεις περισσότερο και θα σε πάω παντού! Θα περάσουμε τέλειαα μωροοοΕξωτερικό 15 με 20 μέρες περίπου,σε σένα κοντα δλδ εκει που εισαι ,κανα δυο μέρες λεω, εννοείται θα ενημερώσω αγαπη!
Να, αυτά κάνεις και αν δεν με στείλουν από την δουλειά στην Αθήνα να βρεθούμε θα πάρω αναρρωτική και θα έρθω να με κάνεις καλά...
Αχ ειμαι και ιατρός...της πούτσας..την κάνω καλα σβέλτα !Χεχεχεχε!!Να, αυτά κάνεις και αν δεν με στείλουν από την δουλειά στην Αθήνα να βρεθούμε θα πάρω αναρρωτική και θα έρθω να με κάνεις καλά...
Εννοείται πως δεν χρειάζεται πίεση, εξάλλου στην ηλικία μου (42) πρέπει να τα προσέχουμε αυτά για να μην εμφανισθούν...Αχ ειμαι και ιατρός...της πούτσας..την κάνω καλα σβέλτα !Χεχεχεχε!!
Όποτε βρεις ευκαιρία baby, αυτα τα κάνουμε για την καυλα μας,με πίεση δεν βγαίνουν όπως πρέπει
Νέος άνθρωπος εισαι!Εννοείται πως δεν χρειάζεται πίεση, εξάλλου στην ηλικία μου (42) πρέπει να τα προσέχουμε αυτά για να μην εμφανισθούν...
...το ξέρεις ότι σε παω φουλ, αρα ναι, θελω ξανά!Μας βλέπω να τα ξανά λέμε σύντομα !!!
Να του φυσηξεις βαθιά και να σου μιλάει όλο καυλα....
Τι ωραίο νικ...βουκολικό χαχαχα!Καλημέρα στην παρέα.
Μωρο μου εσυ..Να του φυσηξεις βαθιά και να σου μιλάει όλο καυλα....
Πουτσος Καλτσάτος...Τι ωραίο νικ...βουκολικό χαχαχα!
Καλώς ήρθες αγορι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρο μου εσυ..
Ευχαριστώ, διάβασα αρκετές σελίδες πίσω και είπα να δηλώσω την παρουσία μου. Καλώς σας βρήκα!!!Τι ωραίο νικ...βουκολικό χαχαχα!
Καλώς ήρθες αγορι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρο μου εσυ..
Κι εμείς καλώς σε βρήκαμε αγορι!Ευχαριστώ, διάβασα αρκετές σελίδες πίσω και είπα να δηλώσω την παρουσία μου. Καλώς σας βρήκα!!!
Πουτσομπολιό...Κι εμείς καλώς σε βρήκαμε αγορι!
Στο νημα αυτό θα βρεις ότι τραβάει η ψυχή σου..υλικο,συζήτηση, κριτικές, ίντριγκες..χαχαχαχαχαχα!!
Λατρευω τουμπανάκι αφου.....Λατρεύω τον άνδρα με χιουμορ..το αγόρι αυτό έχει πολύ απ αυτο,ε;;