Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.499
Σε περιμένω ομορφε!!Γυναικάρα μου θα ξαναέρθω σύντομα.. ετοίμασε την όμορφη κωλαρά σου...
Σε περιμένω ομορφε!!Γυναικάρα μου θα ξαναέρθω σύντομα.. ετοίμασε την όμορφη κωλαρά σου...
Έστω και καθυστερημένα, να σου ευχηθώ υγεία, χαμόγελα, δημιουργικότητα! Ότι ζητάς να το παίρνεις, ότι ψάχνεις να το βρίσκεις, ότι επιθυμείς να πραγματοποιείται!Καλημερουδια!
12 και μετα,διαθέσιμη!
![]()
Κι εσύ ,από τα λίγα που έχουμε πει ,μου βγάζεις έναν άνδρα ευγενικό &τρυφερο..Έστω και καθυστερημένα, να σου ευχηθώ υγεία, χαμόγελα, δημιουργικότητα! Ότι ζητάς να το παίρνεις, ότι ψάχνεις να το βρίσκεις, ότι επιθυμείς να πραγματοποιείται!
Μπορεί να μην γράφω συχνά εδώ, μπορεί να μην έχουμε βρεθεί ποτέ (ακόμη δλδ) όμως είσαι εξαιρετικός άνθρωπος και αξίζεις!
Χρόνια καλά, πολλά, όμορφα ...
Είμαστε επιστέπτες σε αυτόν τον πλανήτη για λίγα χρόνια. Αν τα περνάμε μίζερα, με γκρίνιες και κακίες, τι θα καταφέρουμε;Κι εσύ ,από τα λίγα που έχουμε πει ,μου βγάζεις έναν άνδρα ευγενικό &τρυφερο..
Εννοείται ότι θα χαρώ να σε γνωρίσω κι από κοντά κάποια στιγμή!!
Σ ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου γλυκε μου!
Άλλος ένας χρόνος πάνω μου..46 χρόνια ζωης,τα περισσότερα υπέροχα & ξενοιαστα,χωρις απωθημένα & ανασφάλειες..είμαι από τις τυχερες μάλλον!
Σας ευχαριστώ πολυ όλους,για τις ευχές σας αγόρια μου!
![]()
Το μοναδικό κορίτσι που έβαλα στην καρδιά μου απο την 1η στιγμή που μπήκα εδώ.. όλες τις σέβομαι(όσες με σέβονται.. )αλλα η Στέλλα ειναι ιδιαίτερη για μένα..
Το μοναδικό κορίτσι που έβαλα στην καρδιά μου απο την 1η στιγμή που μπήκα εδώ.. όλες τις σέβομαι, αλλα η Στέλλα ειναι ιδιαίτερη για μένα..
Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσαρα μου!
..σε περιμενα χθες να έρθεις να μου κάνεις ενα στριπτίζ με την τρελή κορμάρα σου.....ωπ τι εχουμε εδω?!?!?!?
![]()
Καυτή ξανθομαλουσα μας..Καλημερουδια!
12 κ μετά διαθέσιμη αγόρια!
![]()
Έτσι πρέπει, να σε κουράζουμε για να σε κρατάμε σε φόρμα. Κσλημέρα Ιωάννα...καλα που ξεκουραστηκα λιγο εχθές γιατι σήμερα...δεν θα την παλευα
Ατακτα αγόρια...!!
![]()
ΓυναικάραΚαλημερουδια!
12 κ μετά διαθέσιμη αγόρια!
![]()
Καλημέρα αγορακι μου!!Καυτή ξανθομαλουσα μας..![]()
..με προπόνησεις και ραντεβού, κιλο δεν παίρνω χαχαχαχα καλημέρα!!Έτσι πρέπει, να σε κουράζουμε για να σε κρατάμε σε φόρμα. Κσλημέρα Ιωάννα
Ευχαριστώ μωρό...Γυναικάρα
Κάτι αυθόρμητο,χωρίς φίλτρα κλπ,εξάλλου δεν ξέρω απ αυτα(άσχετη χαχαχαχα),αλλα ειμαι υπέρμαχος της "φυσικότητας" στα πάντα,αρα μαζι μου οτι βλέπετε παίρνετε![]()
Μουνί κουφέτο η JoΚάτι αυθόρμητο,χωρίς φίλτρα κλπ,εξάλλου δεν ξέρω απ αυτα(άσχετη χαχαχαχα),αλλα ειμαι υπέρμαχος της "φυσικότητας" στα πάντα,αρα μαζι μου οτι βλέπετε παίρνετε
![]()
Ωραία νύχια βλέπω.Ειχα αρκετό διάστημα που δεν μπορούσα να παραμεινω για ώρα στο νημα λογω πολλών υποχρεώσεων ,και μάλλον με πεθυμησαν τ αγόρια.. σήμερα όμως που ειμαι χαλαρή, θα χορτάσουμε ο ενας τον άλλον..να κεράσω αλλη μια φωτο..
![]()
Γεια σου ρε καυλιαρη μου....Μουνί κουφέτο η Jo
Παντα περιποιημένη η Τζο..Ωραία νύχια βλέπω.
τι να τα κάνεις τα φίλτρα; έχεις το φίλτρο της καύλας εσύΚάτι αυθόρμητο,χωρίς φίλτρα κλπ,εξάλλου δεν ξέρω απ αυτα(άσχετη χαχαχαχα),αλλα ειμαι υπέρμαχος της "φυσικότητας" στα πάντα,αρα μαζι μου οτι βλέπετε παίρνετε
![]()