Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.434
Καλημέρα αγοράκι μου γλυκό!Καλημέρα κουκλάρα
Καλημέρα αγοράκι μου γλυκό!Καλημέρα κουκλάρα
ωραιο μαλλι.....για τραβηγμαΚαλημέρα αγοράκια μου,να τηλ το λιγότερο 1,2 ωρες νωριτερα, γιατι με τόσο φορτο εργασίας στο παρα 5,πολυ δυσκολο να εξυπηρετησω!
![]()
ΚαλημέραΚαλημέρα αγοράκια μου,να τηλ το λιγότερο 1,2 ωρες νωριτερα, γιατι με τόσο φορτο εργασίας στο παρα 5,πολυ δυσκολο να εξυπηρετησω!
![]()
...ευκαιρία να έρθεις ξανά να το τραβήξεις...ετσι οπως θα ειμαι στα 4...ωραιο μαλλι.....για τραβηγμα![]()
...ευχαριστώ, ναι και μένα μ αρέσει!Καλημέρα
Ωραίο το ασπρόμαυρο φόντο
....λοιπον, αλυσιδάκι φοραω απο τα 16,17 και δεν έχει βγεί ποτε απο το πόδι μου...!Δεν σε έχω συναντήσει ακόμα αλλά με όσα διαβάζω και βλέπω έχεις μπει στο στόχαστρο..
Μεγάλη ονείρωξη μαζί σου το γαμησι, με το αλυσιδακι στο πόδι και μουσική υπόκρουση Mayhem, Burzum και Darkthrone...
Φέρνω τις βέρες...! Έχω κόλλημα με τα hentai anime.......λοιπον, αλυσιδάκι φοραω απο τα 16,17 και δεν έχει βγεί ποτε απο το πόδι μου...!
Οσο για μουσικά ακούσματα σου,δεν εχω να πω τπτ..απλα προσκυνώ.. ειδικά για Mayhem, κοβω φλέβες...
Αν μου πεις ότι σ αρέσουν και τ anime,παω για τις άδειες γάμου
Για πάρτη σου η φωτο(εχει την αλυσίδα)
![]()
...καλα που ξεκουραστηκα λιγο εχθές γιατι σήμερα...δεν θα την παλευα
Ατακτα αγόρια...!!
![]()
Το κενό ανάμεσα στο στήθος σου είναι ότι πρέπει για Ισπανικό !!!Καλημέρα αγοράκια μου,να τηλ το λιγότερο 1,2 ωρες νωριτερα, γιατι με τόσο φορτο εργασίας στο παρα 5,πολυ δυσκολο να εξυπηρετησω!
![]()
....ετσι,για να παίζουν καυλιαρικα αγόρια...Το κενό ανάμεσα στο στήθος σου είναι ότι πρέπει για Ισπανικό !!!
Καλημέρα όμορφη γυναικάραΚαλημερουδια!
![]()
Καλημέρα αγοράκι μου..Καλημέρα όμορφη γυναικάρα
τρελή καύλα - μισοντυμένη είσαι ακόμα πιο καυλαΚαλημερουδια!
![]()
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!Καλημερουδια!
![]()
Αγορακι μου εσυ όμορφο..Κουκλαρα μου υπεροχη..!!
.... σωστά αγόρι, δεν είναι μόνο το γυμνό σέξυ...τρελή καύλα - μισοντυμένη είσαι ακόμα πιο καυλα
Με αφορμή τις φωτό της Τζόαν ας γράψω και εγω κάτι..Καλημερουδια!
![]()
Σ ευχαριστώ πολυ μάτια μου ,με τιμά οτι έγραψες, η χαρά όλη δική μου να περνάτε όμορφα,κι εγώ μαζι σας!Με αφορμή τις φωτό της Τζόαν ας γράψω και εγω κάτι..
Συνάντηση το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο όπου πηγαίνει..στην ώρα της όμορφα ντυμένη.Μετά τις συστάσεις έπαιξαν δυο γύροι,ο πρώτος μας βρήκε με πολλά φιλια και γλυψηματα (εννοείτε πέρασα τη γλώσσα μου από παντού) και κατάθεση στο στοματάκι της.
Ο δεύτερος γύρος παίχτηκε μετά από λίγο όπου τίμησα και το στενό της κωλαρακι που απλόχερα μου πρόσφερε.Εναλλαγή σε στάσεις και ξανά τελείωμα αδιαμαρτύρητα στο στόμα της..
Είναι μια γυναίκα με γούστο που σίγουρα σε καυλωνει και θέλεις να την πάρεις..Τζόαν καλησπέρα καλα να περνάς και να μας φτιάχνεις συνεχώς.
Πόδια για γούστα.... Και κλειστά είναι καυλα....λοιπον, αλυσιδάκι φοραω απο τα 16,17 και δεν έχει βγεί ποτε απο το πόδι μου...!
Οσο για μουσικά ακούσματα σου,δεν εχω να πω τπτ..απλα προσκυνώ.. ειδικά για Mayhem, κοβω φλέβες...
Αν μου πεις ότι σ αρέσουν και τ anime,παω για τις άδειες γάμου
Για πάρτη σου η φωτο(εχει την αλυσίδα)
![]()
....ευχαριστώ κουκλι!Πόδια για γούστα.... Και κλειστά είναι καυλα