Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.744
Καλησπέρα στ αγόρια μου!!
Ωραια μάρμαρα....λοιπον, αλυσιδάκι φοραω απο τα 16,17 και δεν έχει βγεί ποτε απο το πόδι μου...!
Οσο για μουσικά ακούσματα σου,δεν εχω να πω τπτ..απλα προσκυνώ.. ειδικά για Mayhem, κοβω φλέβες...
Αν μου πεις ότι σ αρέσουν και τ anime,παω για τις άδειες γάμου
Για πάρτη σου η φωτο(εχει την αλυσίδα)
...του 1800 αρχαία ..παλι καλα που αντί τα 2 μέτρα ποδι είδες τα μάρμαρα χαχαχαχαχαχα!!Ωραια μάρμαρα
Κοντολάγνος καλέ, τι να τα κανω τα μακρυα ποδια....του 1800 αρχαία ..παλι καλα που αντί τα 2 μέτρα ποδι είδες τα μάρμαρα χαχαχαχαχαχα!!
Το ξέχασα, ειμαι ψηλή για σενα..Κοντολάγνος καλέ, τι να τα κανω τα μακρυα ποδια.
Και να ξερεις, τα μαρμαρα δεν εχουν ηλικία, ειναι πάντα ομορφα και αρχοντικά.Το ξέχασα, ειμαι ψηλή για σενα..
Εγω και η Ζωζώ επίσης δεν έχουμε ηλικίαΚαι να ξερεις, τα μαρμαρα δεν εχουν ηλικία, ειναι πάντα ομορφα και αρχοντικά.
Ειμαι φαν της, τέλεια ειναι.Εγω και η Ζωζώ επίσης δεν έχουμε ηλικία
Κουκλί μου εσυ!!!!Εγώ παιδιά θα πω για την jo πώς είναι ένα εγώ τέχνης!!!!!!
Κάτι το μοναδικό και ανεπανάληπτο!!!!!!
Είναι γυναίκα με τα όλα τής και χαίρεται ότι κάνει την κάθε στιγμή αλλά κυρίως είναι σωστός άνθρωπος και ψυχή και σώμαΚουκλί μου εσυ!!!!
Ωωωω...πόσο με τιμά οτι έγραψες αγορι...η αλήθεια είναι ότι, αν κ κανω χρόνια αυτη την.. δουλειά, ας πουμε δουλειά (ευχαρίστηση ειναι στο 80% για μένα),δεν έχει αλλοιωθεί ούτε η προσωπικότητα μου ούτε το στυλ μου ,και παραμένω ταπεινή και φιλότιμη(είμαι στα καλύτερά μου απο θέμα ζήτησης ραντεβού, που μπορούσα να ανεβάσω τιμή,αλλά δεν το κάνω),απ όσο μου λένε ολοι όσοι με ξέρουν χρόνια,αλλα και νέα άτομα.Είναι γυναίκα με τα όλα τής και χαίρεται ότι κάνει την κάθε στιγμή αλλά κυρίως είναι σωστός άνθρωπος και ψυχή και σώμα
Μα κυρίως αυτή είναι είναι η ουσία να είσαι σωστός στη ψυχή και στη καρδιά ποτέ δεν χάνεις έτσι πιστεύωΩωωω...πόσο με τιμά οτι έγραψες αγορι...η αλήθεια είναι ότι, αν κ κανω χρόνια αυτη την.. δουλειά ας πουμε(ευχαρίστηση ειναι στο 80% για μένα),δεν έχει αλλοιωθεί ούτε η προσωπικότητα μου ούτε το στυλ μου ,και παραμένω ταπεινή και φιλότιμη απ όσο μου λένε ολοι.
....ακριβώς γλυκε μου !Καλό το χρήμα ,αλλα δεν αντικαθιστά την ανθρώπινη επαφή..Μα κυρίως αυτή είναι είναι η ουσία να είσαι σωστός στη ψυχή και στη καρδιά ποτέ δεν χάνεις έτσι πιστεύω
Το χρήμα έρχεται και φεύγει η ανθρώπινη επαφή μενη και αν χαθεί και αυτή μένεις κούτσουρο και πάντα μόνος και ας έχεις χιλιάδες κόσμο γύρω σου....ακριβώς γλυκε μου !Καλό το χρήμα ,αλλα δεν αντικαθιστά την ανθρώπινη επαφή..
Οπότε θελήσεις, εδω ειμαι αγορι,με χαρα να σε δεχτώ!Πω εισαι μία καυλα μωρό μου! Όλο λέω να σε πάρω να κανονίσουμε! Νομίζω πως πρέπει σύντομα να ζήσω και εγώ την εμπειρία της κωλάρας σου!
Σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι,να έρθεις κι εσύ να σε γνωρίσω!!Τζόανα πάνω από όλα υπεροχος χαρακτήρας!!! ΝΑ βρω χρόνο να κανονίσουμε