Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.085
Ειδα πμ.
Πω πω
Μιλαμε εισαι βουτηγμένη στην αμαρτία.
Ειδα πμ.
Πω πω
Μιλαμε εισαι βουτηγμένη στην αμαρτία.
Ok joΚαλημέρα αγόρια, αυτήν την Κυριακή δουλεύω, αλλα εχω κλείσει ήδη κάποια ραντεβού, αρα διαθέσιμη νωρίς απόγευμα και μετά
Που γυρνάς πρωι πρωί, στα πολιτικά παλι;
Και γω σε λιγο τρώω φασολακια και παω για δουλεια, και δεν εχω κανένα κενό ραντεβου για σήμεραΠου γυρνάς πρωι πρωί, στα πολιτικά παλι;
Άντε, καλημέρισα και παω εχω δουλίτσα
Δουλεύεις κι εσύ ε;!Υπομονή.. καλη δουλειά τρελοκομείο!Και γω σε λιγο τρώω φασολακια και παω για δουλεια, και δεν εχω κανένα κενό ραντεβου για σήμερα
κορμάρα ατελείωτη...Καλημέρα αγόρια, αυτήν την Κυριακή δουλεύω, αλλα εχω κλείσει ήδη κάποια ραντεβού, αρα διαθέσιμη νωρίς απόγευμα και μετά
κορμάρα ατελείωτη...
Καλημέρα κορμάκι όμορφοΚαλημέρα αγόρια, αυτήν την Κυριακή δουλεύω, αλλα εχω κλείσει ήδη κάποια ραντεβού, αρα διαθέσιμη νωρίς απόγευμα και μετά
Γεια σου γλυκε μου!!Καλημέρα κορμάκι όμορφο
κόλασηΚαλημέρα αγόρια, αυτήν την Κυριακή δουλεύω, αλλα εχω κλείσει ήδη κάποια ραντεβού, αρα διαθέσιμη νωρίς απόγευμα και μετά
Αχ εσυ...κόλαση
Αν νομίζεις ότι ήταν μόνο αυτές οι αμαρτίες που σου έχω πει ηδη..φαντάσου να μάθεις τις υπόλοιπεςΕισ αμαρτωλή,
Δε σε θέλω πια,
Ε τοτε ελα να σε ξομολογήαω .Αν νομίζεις ότι ήταν μόνο αυτές οι αμαρτίες που σου έχω πει ηδη..φαντάσου να μάθεις τις υπόλοιπες
οι πύλες του παραδείσου
...έτοιμο το έχω το ψηφοδέλτιοΕ τοτε ελα να σε ξομολογήαω .
Εχουμε και εκλογες ε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρο μου εσυ...οι πύλες του παραδείσου
Η κόλαση και ο παράδεισος μαζί
Η κόλαση και ο παράδεισος μαζί