Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.788
Υγεία και καύλες!!Ευχαριστω καλο μηνα σε ολους
Υγεία και καύλες!!Ευχαριστω καλο μηνα σε ολους
Αν και δεν έχουμε συναντηθεί, καταλαβαίνω οτι εκτος απο το σωμα, έχεις ομορφιά και στη ψυχή.
...ειμαι αληθινή στα πάνταΑν και δεν έχουμε συναντηθεί, καταλαβαίνω οτι εκτος απο το σωμα, έχεις ομορφιά και στη ψυχή.
Καλό μήνα αγορι!
Καλό μήνα μωράκι θα ήθελα αν με αφήσεις αυτό που παίζεις να το περιποιηθώ όπως του αξίζει με φροντίδα και τρυφερότηταΚαλό μήνα...με καυλες...
Απίθανη μωρό σε όποια στάση και αν κάτσεις τέλεια απλά
Πάντα ευγενικός..με όλα τα κορίτσια εισαι ρε αγορι..μπράβο σου!Απίθανη μωρό σε όποια στάση και αν κάτσεις τέλεια απλά
Η ευγένεια μωρό μου γλυκό είναι η μισή αρχοντιά παιδάκια δεν είμαστε οπότε υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμόςΠάντα ευγενικός..με όλα τα κορίτσια εισαι ρε αγορι..μπράβο σου!
Τι κωλαρα είναι αυτή ρε φίλε ;;;;
Της κάνω γυμναστική..με βαθιά καθίσματα αγορακι!Τι κωλαρα είναι αυτή ρε φίλε ;;;;
Αγοράκι μου εσυ..!!Τι κάνεις, πως περνάς;!Σε πεθυμησα αν και σε ξαναείδα σχετικα πρόσφατα..!φιλενάδα Καλό μηνα!! και μια μαντιναδα για τη πρωτομαγιά:
Η βιόλα μου Πρωτομαγιά δε μπαίνει σε στεφάνι
γιατί την έχω στη καρδιά και χέρα δε τη φτάνει
Βαθιά καθίσματα μ έντονο ρυθμό ;Της κάνω γυμναστική..με βαθιά καθίσματα αγορακι!
Εννοείται, μην ξεχνάς ότι είμαι και προπονήτρια, αρα τα έχω για πλακα τα βαθιά καθίσματαΒαθιά καθίσματα μ έντονο ρυθμό ;
Άλλο ένα ραντεβού με την jo.Με την κυρία, την γυναίκα την γκόμενα. Σε κάθε νέα συνάντηση ακόμη πιο καλλίτερη, δοτική σεξουαλικη και πολύ καθαρή.Σοβαρή που συζητάς χωρίς να βαριέσαι...ατόφιο όπως το έβγαλα,με κούνημα τρελό.. κομπρεσέρ ο κύριος
(..γαμάει κωλαρακι εδω!)
Όσες θερμίδες και να κάψεις μωρό μου το σώμα σου δεν παίζεταιΕννοείται, μην ξεχνάς ότι είμαι και προπονήτρια, αρα τα έχω για πλακα τα βαθιά καθίσματα
Παω να φάω σουβλάκια τώρα γιατί έκαψα πολλές θερμίδες
Γυμνασες το κωλι σου δηλαδη ε?..ατόφιο όπως το έβγαλα,με κούνημα τρελό.. κομπρεσέρ ο κύριος
(..γαμάει κωλαρακι εδω!)
Αγορακι μου..εγω σ ευχαριστώ για την υπέροχη ωρα..έχοντας κάνει ήδη αλλο ένα ραντεβού μαζί σου, ήξερα ακριβώς τι θα συναντήσω και οτι θα περάσω σούπερ παλι!Άλλο ένα ραντεβού με την jo.Με την κυρία, την γυναίκα την γκόμενα. Σε κάθε νέα συνάντηση ακόμη πιο καλλίτερη, δοτική σεξουαλικη και πολύ καθαρή.Σοβαρή που συζητάς χωρίς να βαριέσαι.
Σε ευχαριστώ πολύ όμορφη γυναίκα.!!!!
Πολύ καλό εεεεεε;;;;;;;