Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.392
Θεούλης χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μια Πιπα γυρο με εξτρα σως.
Θεούλης χαχαχαχαχαχαχαχα!!Μια Πιπα γυρο με εξτρα σως.
Μέγεθος σεισμού ξερουμε;, διάρκεια;..ατόφιο όπως το έβγαλα,με κούνημα τρελό.. κομπρεσέρ ο κύριος
(..γαμάει κωλαρακι εδω!)![]()
Θα ήταν ισα με. .7 Ρίχτερ χεχεχεχε!!Μέγεθος σεισμού ξερουμε;, διάρκεια;
Vertigo..ατόφιο όπως το έβγαλα,με κούνημα τρελό.. κομπρεσέρ ο κύριος
Καλησπέρα κορίτσι μου γλυκόΑγόρια μου καλησπέρα, συγνώμη που δεν μπορώ να εξυπηρετησω οσους μου τηλ σήμερα, περαν ότι έχω κλείσει 9 το βράδυ το τελευταίο,πρέπει ν αφησω κι ενδιάμεσα κενά να ξεκουραστώ λιγο, γιατι τις τελευταίες μέρες πηγα σχεδόν σερι τα ραντεβου,απο το πρωί μεχρι το βράδυ..
Αυριο 12 μεσημέρι και μετά πάλι διαθέσιμη, με φουλ καυλες οπως με ξέρετε!
Φιλακια πολλά!
![]()
Καλησπέρα καλε μουΚαλησπέρα κορίτσι μου γλυκό
Τώρα που σε είδα μου έφτιαξες τη μέρα γλυκειά μου καλό απόγευμα να έχειςΚαλησπέρα καλε μου![]()
Καλησπέρα όμορφη γυναίκα.!!!!!!Αγόρια μου καλησπέρα, συγνώμη που δεν μπορώ να εξυπηρετησω οσους μου τηλ σήμερα, περαν ότι έχω κλείσει 9 το βράδυ το τελευταίο,πρέπει ν αφησω κι ενδιάμεσα κενά να ξεκουραστώ λιγο, γιατι τις τελευταίες μέρες πηγα σχεδόν σερι τα ραντεβου,απο το πρωί μεχρι το βράδυ..
Φιλακια πολλά!
![]()
Καλησπέρα καυλιαρικο αγορι ..Καλησπέρα όμορφη γυναίκα.!!!!!!
Μέγας είσαι Κύριε….Αγόρια μου καλησπέρα, συγνώμη που δεν μπορώ να εξυπηρετησω οσους μου τηλ σήμερα, περαν ότι έχω κλείσει 9 το βράδυ το τελευταίο,πρέπει ν αφησω κι ενδιάμεσα κενά να ξεκουραστώ λιγο, γιατι τις τελευταίες μέρες πηγα σχεδόν σερι τα ραντεβου,απο το πρωί μεχρι το βράδυ..
Φιλακια πολλά!
![]()
Τι Θεάραααα είσαι ρε Jo. Δεν υπάρχει φορά που θα δω μια φώτο σου και δε θα φτιαχτώ! Φιλάκια.Αγόρια μου καλησπέρα, συγνώμη που δεν μπορώ να εξυπηρετησω οσους μου τηλ σήμερα, περαν ότι έχω κλείσει 9 το βράδυ το τελευταίο,πρέπει ν αφησω κι ενδιάμεσα κενά να ξεκουραστώ λιγο, γιατι τις τελευταίες μέρες πηγα σχεδόν σερι τα ραντεβου,απο το πρωί μεχρι το βράδυ..
Φιλακια πολλά!
![]()
Πολυ χαίρομαι ματάκια!!Τώρα που σε είδα μου έφτιαξες τη μέρα γλυκειά μου καλό απόγευμα να έχεις
....εσυ έχεις ολοκληρωμένη άποψη μωρο εφόσον μ έχεις δει κι από κοντά..Τι Θεάραααα είσαι ρε Jo. Δεν υπάρχει φορά που θα δω μια φώτο σου και δε θα φτιαχτώ! Φιλάκια.
Αγοράκι μου γλυκό!!!Μέγας είσαι Κύριε….
Ανοιξιάτικες καλησπέρες στο μπουμπουκάκι…
![]()
Να περνάς όμορφα όπου και να σαι ότι και αν κάνεις κοριτσάρα μου!!Αγοράκι μου γλυκό!!!![]()
κορμάρα μου εσύ. έχεις το σώμα, που θέλω να παιδεύω.Αγόρια μου καλησπέρα, συγνώμη που δεν μπορώ να εξυπηρετησω οσους μου τηλ σήμερα, περαν ότι έχω κλείσει 9 το βράδυ το τελευταίο,πρέπει ν αφησω κι ενδιάμεσα κενά να ξεκουραστώ λιγο, γιατι τις τελευταίες μέρες πηγα σχεδόν σερι τα ραντεβου,απο το πρωί μεχρι το βράδυ..
Φιλακια πολλά!
![]()
Ευχαριστώ πολύ μωρο μου,αυτο κανω και αυτό εύχομαι για όλους ,να κάνουν ότι ποθεί το μυαλό και το κορμί!Να περνάς όμορφα όπου και να σαι ότι και αν κάνεις κοριτσάρα μου!!
...μμμμ κι αντέχει αυτό το κορμί να ξέρεις...κορμάρα μου εσύ. έχεις το σώμα, που θέλω να παιδεύω.
Αχ αυτός ο πάτος
Το υπολογίζω για 6.4 ρίχτερ..ατόφιο όπως το έβγαλα,με κούνημα τρελό.. κομπρεσέρ ο κύριος
Αχ εσυ ...Αχ αυτός ο πάτος
...και βάλε!!!Το υπολογίζω για 6.4 ρίχτερ