Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Ευχαριστώ πολυ αδυναμία μου...Εμπνεεις και εμπνεεσαι...τόσο απλά!
Χρόνια σου πολλά Μυλαιδη μου!
Ευχαριστώ πολυ αδυναμία μου...Εμπνεεις και εμπνεεσαι...τόσο απλά!
Χρόνια σου πολλά Μυλαιδη μου!
Αχ εσυ καυλιαρικο αγορι..να σαι καλά μωρο,ανυπομονώ..παλι!!χιλιοχρονη κοριτσαρα !!! τα υπολοιπα θα τα πουμε στο κρεβατι χεχε
Γι αυτό τα βάζω, να είμαστε καλά να καυλωνουμε!!Τον παίζω με το βιντεάκι σου
Τα καταφέρνεις απίστευτα , έχω ασπρίσει τους τοίχους του σπιτιού χαχαχαχαΓι αυτό τα βάζω, να είμαστε καλά να καυλωνουμε!!
Βλέπω να βγάζει ανακοίνωση κατά της Τζοανας το Συνδικάτο Ελαιοχρωματιστών...κλεφτηδες θα γίνουν;Τα καταφέρνεις απίστευτα , έχω ασπρίσει τους τοίχους του σπιτιού χαχαχαχα
χρονια πολλά με υγεία χαρά και ευτυχία και σε εσενα κατι που δινεις απλόχερα σε τους και τοσους , να σαι παντα καλα.Άλλος ένας χρόνος πάνω μου..46 χρόνια ζωης,τα περισσότερα υπέροχα & ξενοιαστα,χωρις απωθημένα & ανασφάλειες..είμαι από τις τυχερες μάλλον!
Σας ευχαριστώ πολυ όλους,για τις ευχές σας αγόρια μου!
Ευχαριστώ πολύ ματάκια μου, να είσαι καλά!!χρονια πολλά με υγεία χαρά και ευτυχία και σε εσενα κατι που δινεις απλόχερα σε τους και τοσους , να σαι παντα καλα.
...ε μα!χαχαχαχα!!Βλέπω να βγάζει ανακοίνωση κατά της Τζοανας το Συνδικάτο Ελαιοχρωματιστών...κλεφτηδες θα γίνουν;
Και γω σας διαβαζω αλλα δεν τοποθετήθηκα ακομα επι του θέματος, οσονούπωΚαλε ποσα παιδιά μας διαβάζουν;!
Ευχαριστώ πολυ, να εισαι πάντα καλά!!Χρόνια πολλά θέα του έρωτα να είσαι χιλιόχρονη δυνατή και πάντα καυλωνενη. Εύχομαι η πρώτη συνάντηση μας να είναι σύντομα και να νιώσω και εγω την ηδονή μαζί σου!
Πολύχρονη με υγεία, πάντα καυλωμένη και χαρούμενη τόσο στα ραντεβού σου όσο και εκτός!!!!Άλλος ένας χρόνος πάνω μου..46 χρόνια ζωης,τα περισσότερα υπέροχα & ξενοιαστα,χωρις απωθημένα & ανασφάλειες..είμαι από τις τυχερες μάλλον!
Ευχαριστώ πάρα πολύ αγορακι μου!!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα εύχομαι από καρδιάς
Χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία αγάπη καυλες και ότι άλλο επιθυμείς!!!!Άλλος ένας χρόνος πάνω μου..46 χρόνια ζωης,τα περισσότερα υπέροχα & ξενοιαστα,χωρις απωθημένα & ανασφάλειες..είμαι από τις τυχερες μάλλον!
Ευχαριστώ πολυ ματάκια!!Χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία αγάπη καυλες και ότι άλλο επιθυμείς!!!!
Να εισαι καλα μωρο ,ευχαριστώ πολυ!!!Χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία αγάπη καυλες και ότι άλλο επιθυμείς!!!!
Αγαπη μου εσυ!!!Σ ευχαριστώ πολύ!!!Χρόνια πολλά τρελό είδωλο! Πάντα γερή, δυνατή και καβλιαρα
Να εισαι καλα αγορακι μου,τώρα είδα μήνυμα σου!!Πολύχρονη με υγεία, πάντα καυλωμένη και χαρούμενη τόσο στα ραντεβού σου όσο και εκτός!!!!