Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.245
Καλημέρα αγόρι!Από τοτε που βρεθήκαμε, δεν ήρθες δλδ Αθήνα πάλι ,ε;Καλημέρα απο κατω απ τ αυλάκι.... από Αθήνα (προσεχώς)
Ωραια εικόνα αυτή η θάλασσα..
Καλημέρα αγόρι!Από τοτε που βρεθήκαμε, δεν ήρθες δλδ Αθήνα πάλι ,ε;Καλημέρα απο κατω απ τ αυλάκι.... από Αθήνα (προσεχώς)
Καλημέρα ματάκιατο Φως της ηδονής
Ειχα έρθει 2/3 φορές αλλά κάτι άφησα, κάτι πήρα κι έφυγα. Τώρα θα έχω 2 μέρες σίγουρα. Θα σου τηλ αύριο.Καλημέρα αγόρι!Από τοτε που βρεθήκαμε, δεν ήρθες δλδ Αθήνα πάλι ,ε;
Ωραια εικόνα αυτή η θάλασσα..
2 φωτο που τράβηξα χθες !
(Άργησα να βάλω το πρωί,γιατί είχα δουλίτσα)
Τον ανέστησες το λάζαρο ψες;Καλημερα κι από εμένα..παρακαλώ όσοι θέλετε ραντεβού ,οχι μηνύματα, μόνο τηλεφωνικά μιλω αγόρια...
Πολλούς Λαζαρους ανέστησα ...χαχαχαχαχα!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον ανέστησες το λάζαρο ψες;
Με χαρά να σε δω πάλι!Ειχα έρθει 2/3 φορές αλλά κάτι άφησα, κάτι πήρα κι έφυγα. Τώρα θα έχω 2 μέρες σίγουρα. Θα σου τηλ αύριο.
Δεν αντέχεται η Αθήνα ρε γμτ!!!
....τσίμπησα, έκανα ντουζακι και χαλαρώνω..
Ποτε δεν έχω κάνει δίαιτα, τρωω τα πάντα, εννοείται ότι αντί ποπ κορν, προτιμώ σουβλά
Τελεια και παύλα, Τζο είσαι… σούπερ γυμνάστρια!!..Μπορει λογω δουλειάς να μην μπαίνω οσο πριν, αλλα δεν σας ξεχνώ αγόρια..
....γυμνάζω τις πούτσες!Τελεια και παύλα, Τζο είσαι… σούπερ γυμνάστρια!!
καυλιάρα πότε θα γλυφτουμε;..Μπορει λογω δουλειάς να μην μπαίνω οσο πριν, αλλα δεν σας ξεχνώ αγόρια..
...ζητάμε και θα το βρούμε..καυλιάρα πότε θα γλυφτουμε;
στην άδεια μου, 2ωρο σίγουρα να ξέρεις....ζητάμε και θα το βρούμε..
Ποδαρες η Τζο..Μπορει λογω δουλειάς να μην μπαίνω οσο πριν, αλλα δεν σας ξεχνώ αγόρια..
Μωρο μου εσυ...Ποδαρες η Τζο
Θα σε χρειαστώ για περσοναλ τώρα που έρχεται καλοκαιράκι....γυμνάζω τις πούτσες!
.....θες να σε μάθω να βαράς αγορι..;!χαχαχχαχαχα!Θα σε χρειαστώ για περσοναλ τώρα που έρχεται καλοκαιράκι
Σεμνάαα....γυμνάζω τις πούτσες!
...εγω σεμνή;!Κάτσε να δω τον φούρνο απέναντι μου αν γκρεμίστηκεΣεμνάαα
Καμια εκκλησια θα πας αγιες μερες;...εγω σεμνή;!Κάτσε να δω τον φούρνο απέναντι μου αν γκρεμίστηκε