Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.488
Για να κανω πασαρέλα...όπως κάνουν συνήθως...;Καμια εκκλησια θα πας αγιες μερες;
Την πίστη την έχω μέσα μου..
Για να κανω πασαρέλα...όπως κάνουν συνήθως...;Καμια εκκλησια θα πας αγιες μερες;
Το είπες και το έκανες...ταξίδι μονο για μένα..Σ ευχαριστώ πολυ για ολα,περάσαμε υπέροχα..!!Ήρθε και η σειρά μου να γράψω την εμπειρία μου με την Τζο...λοιπόν αλάνια,η γυναίκα δεν παίζεται...είναι το κάτι άλλο πάνω στο Σεξ.. αλλά το κυριότερο είναι ότι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι κυριολεκτικά με μια φίλη,ούτε καν θα θυμάσαι ότι πλήρωσες!!Επισης,δικαιωματικά έχει τον τίτλο "Βασιλισα της πίπας"...από άλλο πλανήτη λεμεεεε...Τζο σε ευχαριστώ πάνω από όλα που σε γνώρισα και ξέρω ότι έχω μια φίλη στην Αθήνα....
να πω εγω τι σκεφτηκε το δικο μου;....μμμμ περιμένω το οχι μονο..τι έχει σκεφτεί το μυαλό σου..!!!
Καλημέρα και ναι.. είναι πολλές!!!!Καλημέρα...με καυλες..
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα και ναι.. είναι πολλές!!!!
Δώσε πόνοΚαλημέρα...με καυλες..
κ
Καλημερα Joanna!Γουσταρω να το κάνω μαζί σου υπό τους ήχους των Dark Throne!Καλημέρα...με καυλες..
Μωρο μου!!Δώσε πόνο
Γουστάρω!Καλημέρα!κ
Καλημερα Joanna!Γουσταρω να το κάνω μαζί σου υπό τους ήχους των Dark Throne!
Σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι μου..με χαρά να σε δω πάλι!!Πάει καιρός που συναντηθηκα με την Τζο.... Θα πω την άποψη μου πολύ σύντομα κ απλά.... ότι θετικό διαβάσει κανείς για την Τζο ισχύει επί 10.... Ότι αρνητικό ανήκει σε μια σφαίρα κακόβουλης φαντασίας κάποιων.... Σύντομα θα ξανατιμησω
Καλημέρα jo.Θα λήψεις για το Πάσχα;;Σε είχα πάρει προχθές τηλέφωνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Που θα πάει θα το βρούμε. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.Μωρο μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γουστάρω!Καλημέρα!
2,3 μέρες θα λείψω (Μ Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή) .Καλημέρα jo.Θα λήψεις για το Πάσχα;;Σε είχα πάρει προχθές τηλέφωνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Που θα πάει θα το βρούμε. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Αφηστε το κοριτσι να ξεκουραστει2,3 μέρες θα λείψω (Μ Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή) .
Γινόταν χαμός μεχρι χθες από ραντεβού σχεδόν το ένα πίσω από τ αλλο!!
Καλο Πάσχα ματια μου !!
Χαχαχαχαχα, μου αρέσει να κουράζομαι στο σεξ !!Αφηστε το κοριτσι να ξεκουραστει
Δεν θα διαφωνησω.Χαχαχαχαχα, μου αρέσει να κουράζομαι στο σεξ !!
Να περνάς πάντα καλά ΤζοαναΧαχαχαχαχα, μου αρέσει να κουράζομαι στο σεξ !!
Είναι καλή η κούραση αυτή....Δεν θα διαφωνησω.
Κι εσύ αγορι,να περάσεις όμορφα!Να περνάς πάντα καλά Τζοανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι καλή η κούραση αυτή....
Συμφωνώ και εγώ
για να μην ρωτας αρα δεν θες να πωνα πω εγω τι σκεφτηκε το δικο μου;