trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 15.293
- Πόντοι
- 2.526
Το βλέπω να το κάνουμε λιτανεία :-P :-P@kontolagnos & @Ptr1st ,δεν ξέρω αν το πήρε κειμήλιο, εγω πάντως το δίνω και μόνη μου, δεν ρχω τέτοια θέματα χαχαχαχαχα!
Το βλέπω να το κάνουμε λιτανεία :-P :-P@kontolagnos & @Ptr1st ,δεν ξέρω αν το πήρε κειμήλιο, εγω πάντως το δίνω και μόνη μου, δεν ρχω τέτοια θέματα χαχαχαχαχα!
Να πάρω μια 12καδα ακομη να εχω να δίνωΤο βλέπω να το κάνουμε λιτανεία :-P :-P
εισαι πολυ καυλιαρα ετσι οπως τα λες ρε τζο.
Καλημέρα δέν έχει σήμερα καυλιάρα? .....μέρααααααα...Να πάρω μια 12καδα ακομη να εχω να δίνω
Καλημέρα γκρινιάρη μου!!Καλημέρα δέν έχει σήμερα καυλιάρα? .....μέρααααααα...
....επιβάλλεται η ωρα,μην σου πω και παραπάνω μωρο....Καλημέρα καβλαρια.
Ολη νύχτα σκεφτόμουν την 1 ώρα καραμελωματος σου
Βρακιά μοιράζεις όμως καί μέ τήν τσίμπλα στό μάτι. ..τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα......χαχαχαΞέχασα να πω καλημέρα απαράδεκτη...καλημέρα αγοράκια μου όμορφα!!Μόλις ξύπνησα κι εγώ..
Το πιγκουινάτο να του κάνεις, να μην σε ξεχάσει ποτέ .......λοιπον, είναι γνωστό ότι μου την σπάει αφόρητα όταν με ρωτάνε τι πρόγραμμα κάνω...μου θυμίζει κάτι μαιμουδακια στο τσίρκο η λέξη,προτιμώ τις υπηρεσίες, τεσπα,μου τηλ ένας από τους πολλούς προχθές, και επέμενε να πω πρόγραμμα..να του λέω υπηρεσίες εννοείται ..Οχι πρόγραμμα θέλω να λέει με ένταση..ε λέω οκ ο τύπος θέλει δουλεμα, αρχίζω κ του λεω" κάνω ακροβατικά/χορευτικά/μπαλκονάτα/αεροπλανικα " μούγκα στο τηλ οκ το κλεισε λέω, κατάλαβε ότι τον δουλεύω, και τι απαντά ο θεούλης;!!Ρε κοπελια καμία πουτ@να ,τέτοια κόλπα δεν μου εχει κάνει ποτέ, θελω σε μια ώρα να βρεθούμε, σου δινω οτι ζητήσεις και θέλω το ακροβατικό/αεροπλανικο να δοκιμάσω και εαν μου αρέσει θα σ έχω σταθερή!!
Ωχ ξέχασα να του το προτείνω χαχαχαχα!!!Καλημέρα αγόρι!!Το πιγκουινάτο να του κάνεις, να μην σε ξεχάσει ποτέ ...
Καλημέρα υπέροχη!
Κάντου το δώρο! ΧαααααχααχαχαΩχ ξέχασα να του το προτείνω χαχαχαχα!!!Καλημέρα αγόρι!!
...εγω θελω μαγνητακι για το ψυγειο!Θύμησε μου να σου δωσω ένα στρινγκ μου τοτε την επόμενη φορά μας... .
Που σαι καυλιαρη μου;!Το κωλαράκι η το μουνάκι να βάλω φωτο στο μαγνητακι;;...εγω θελω μαγνητακι για το ψυγειο!
....οχι φωτο, αναγλυφο για να "γαργαλιεται" κιολαςΠου σαι καυλιαρη μου;!Το κωλαράκι η το μουνάκι να βάλω φωτο στο μαγνητακι;;
Και τα 2 + πατουσάκιαΠου σαι καυλιαρη μου;!Το κωλαράκι η το μουνάκι να βάλω φωτο στο μαγνητακι;;
Και τα 2 + πατουσάκια
....εγω ειμαι ερωτευμένη με την πουτσα μωρακι χεχεχε!!Σε χάσαμε χθες, ολα καλα??Χρονια πολλα στους ερωτευμενους!
....εγω ειμαθ ερωτευμένη με τη ν πουτσα μωρακι χεχεχε!!Σε χάσαμε χθες, ολα καλα??
Μπράβο μπράβο!!Χθες το γιορτασα προωρα!