Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.369
- Πόντοι
- 201
Αχχχ τζω. Μετά τις γιορτές που γυρνάω Αθήνα πρέπει να έρθω να μου μάθεις τα μυστικά του έρωτα. Και μεις οι μικροί ψυχή έχουμεΦιλάκια αγοράκια μου!
Αχχχ τζω. Μετά τις γιορτές που γυρνάω Αθήνα πρέπει να έρθω να μου μάθεις τα μυστικά του έρωτα. Και μεις οι μικροί ψυχή έχουμεΦιλάκια αγοράκια μου!
Εισαι ετη φωτος μπροστα, και γεννημενη για business.. Proud of you baby, and great respect..Το λενε ξεκαθαρα όλοι όσοι μ έχουν δει μωρο..αρα κάτι ξέρουν καλύτερα.
Δεν κατάλαβα πότε γιατί πρέπει να κοστολογω τ οτιδήποτε στην ερωτική πράξη.. απλα εχω ένα ποσό που αντιστοιχεί στο θέμα χρόνου που διαθέτω.
Επίσης κάτι που μου λένε γνωστοί οτι με τοση ζήτηση/δουλειά πρέπει ν ανεβάσω τιμές και κακώς έχω τις ίδιες.Μα με αυτές τις τιμές με γνώρισαν και μ αυτές έχω σταθερούς πελάτες..ποιος ο λόγος αύξησης, τι εξυπηρετεί;!Μια και καλή αρπαχτή πχ;Προτιμώ να περνάω σούπερ με πολλά αγόρια και να είναι ευχαριστημένα,εξάλλου πάντα μ άρεσε να πηγαίνω κόντρα στο κατεστημένο κι επίσης εγω το κανω ΚΑΙ για την καυλα μου, οχι βιοποριστικα αυστηρά.
Να έρθεις να σε ξεζουμισω,βιταμίνες να έχεις πάρει μικρε χαχαχα!Αχχχ τζω. Μετά τις γιορτές που γυρνάω Αθήνα πρέπει να έρθω να μου μάθεις τα μυστικά του έρωτα. Και μεις οι μικροί ψυχή έχουμε
Αγαπημένε μου εσυ...πάντα ευγενικός ,ειδικά με τις κυρίες,παράδειγμα προς μίμηση εισαι !Εισαι ετη φωτος μπροστα, και γεννημενη για business.. Proud of you baby, and great respect..
Είσαι γυναικάρα καύλαΚαλημέρα αγόρι!
Αχ τέτοια θέλω,καυλες στο κόκκινο!!Είσαι γυναικάρα καύλα
Μόλις τράβηξα μια μαλακία για πάρτη σου πρωί πρωί
Αρχικά σ ευχαριστώ για την προτίμηση σου 2 φορές μέσα σ ελάχιστες μέρες, οντος πέρασες καλά , ετσι δείχνει!!Μετά την παραμονή των Χριστουγέννων, τώρα δεν περίμενα να φτάσει παραμονή Πρωτοχρονιάς για να ξαναπάω και έκανα μια επίσκεψη σήμερα.
Πολύ δυνατό γαμησι, η Τζο μας ψοφαει για πούτσο και δεν το κρύβει. Έχυσε όσο την έπαιρνα από κώλο, κάναμε και πολύ δυνατό γαμησι απ' τη μουναρα της. Γενικά μετράει και προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Γεια σου ρε Τζο αρρώστια
Θα γίνει κι αυτό σύντομαΑχ τέτοια θέλω,καυλες στο κόκκινο!!
Να έρθεις κι από κοντά μενει τώρα!
ετσι να μας μπει ο χρονος ,να παμε γαμιοντας χαχα καλημερα μωρακιΤην Καλημερα μου σ ολα τ αγοράκια..!
Χαχαχαχα καλημέρα αγορακι!ετσι να μας μπει ο χρονος ,να παμε γαμιοντας χαχα καλημερα μωρακι
Αυτά τα εικονίδια χαλάνε όλη την εικόνα! Θόλωσε τα μάτια και άσε μας να χαρούμε την προσωπάρα σου και να καυλώσουμε με αυτήνBlack and white φωτο σήμερα!
Έχεις δίκιο μωρο!!!Αλλά στην πρωινή φωτο φαίνεται λίγο προσωπο..Αυτά τα εικονίδια χαλάνε όλη την εικόνα! Θόλωσε τα μάτια και άσε μας να χαρούμε την προσωπάρα σου και να καυλώσουμε με αυτήν
Και το πρόσωπο φαίνεται και το καυτό κορμί!
Δύσκολο να βρούμε ραντεβού ελεύθερο όμως... είσαι περιζήτητη :-)
Α δεν εχω παράπονο, χαμουλης κάθε μέρα για ραντεβού χαχαχαχα!!Και το πρόσωπο φαίνεται και το καυτό κορμί!
Δύσκολο να βρούμε ραντεβού ελεύθερο όμως... είσαι περιζήτητη :-)
Α δεν εχω παράπονο, χαμουλης κάθε μέρα για ραντεβού χαχαχαχα!!
Μια που το ανέφερες ματιά μου να πω και στ αγόρια, μέχρι 9 είμαι σερι κλεισμενη μετα θα υπάρχει διαθεσιμότητα !
Εκει γύρω απ ότι βλέπω χαχαχαχα!!9 Ιανουαριου; Χαχαχα!
2 μαλακιες την ημερα, μεχρι 9 ιανουαριου προλαβαινουμε 229 Ιανουαριου; Χαχαχα!