Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.710
Σε θέλω κουμπάρο..καυλιαρη χεχεχε...3 φορες την εβδομαδα λεει!
Σε θέλω κουμπάρο..καυλιαρη χεχεχε...3 φορες την εβδομαδα λεει!
...αν μεινουμε αυστηρα στις 3 φορες την εβδομαδα και δν με ξεζουμισεις, κατι θα κανουμε !!!!!Σε θέλω κουμπάρο..καυλιαρη χεχεχε
Γεια σου joΕπειδή σήμερα τρέχω σαν παλαβη θα σας αφήσω προς το παρών, και μια παράκληση, μονο τηλεφωνικά επικοινωνία, αν περιμένετε να προλάβω να δω μηνύματα φεξε μου και γλίστρησε ομορφιές μου.!!
Γεια σου αγορακι!!Γεια σου jo
περιμενουμε βιντεακι νεο !!!! ο πρωταθλητισμος θελει θυσιες τα ξερεις αυτα !!!!αχαχαχαχα
Είναι ήδη παντρεμενοι!!!Με τέτοια πίπα είσαι για γαμο
@kwstasxat Συμφωνώ απολύτωςΤο έχουμε ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!
Ξεπροβαλατε σαν τις νεράιδες των παραμυθιών. Καλησπέρα στο θεϊκό κορμί σας κυρία σέξι Τζο.Καυλιαρικες καλημέρες...
Αμε,έχουμε κάνει γαμο στο Λας Βεγκας ,με κουμπάρο τον Έλβις ΠρίσλεϊΕίναι ήδη παντρεμενοι!!!
Αχ ,πως τα λες εσυ...Ξεπροβαλατε σαν τις νεράιδες των παραμυθιών. Καλησπέρα στο θεϊκό κορμί σας κυρία σέξι Τζο.
Τα δικά μας τα παιδιά είναι υπέροχα..ΚΥΡΙΟΙ..κάτι "ζιζανια"ενοχλούν που και που αλλα ευτυχώς όχι για πολύ..Το νου σας ε.
Να στε κύριοι
@kwstasxat Συμφωνώ απολύτως
Ωραίο το γλειφωκολι αλλά με το μαλλί μπροστά δεν το βλέπουμε το φανταζόμαστεΓλυφοκωλι part two (το 1 εχει μπει ηδη μέρες πριν)και παω,έχω δουλίτσα ακομη.
Άσχετο αλλα δεν ξεκινώ νωρίς πρωινά αυτές τις μέρες (λογω προπονήσεων)γι αυτό δεν απαντώ τηλ, μεσημεράκι αργά και μετά,οχι σερι πλέον,επιλεκτικά για λίγο διάστημα
Το νούμερο ένα κλιπ,είχε όμως αποκαλυπτικό υλικο..Ωραίο το γλειφωκολι αλλά με το μαλλί μπροστά δεν το βλέπουμε το φανταζόμαστε
Καλααααα.....περί ανέμων και υδάτων ....αλλά το γλειφωκολι θέλει μια γλώσσα και μια τρυπουλα .....το παραπάνω καρέ δεν έχει τίποτα από τα δύο ....αλλά έχουμε την φαντασίαΤο νούμερο ένα κλιπ,είχε όμως αποκαλυπτικό υλικο..
Παρεμπιπτόντως, μου αρέσει το μαλλί μου οπως το βλέπω εδω..γυαλιζει και δειχνει υγιές,γιατί κάποια που τα βάφουν και τα ταλαιπωρούν γενικά, είναι καμμένα..σαν τζιβα..
Αξιοπιστος Κωλος!!!!! αχχαχαΒαζω νεο βιντεακι hard anal και την κάνω σε λιγακι ..και ναι ο τύπος ήταν κομπρεσέρ
τι ηλικια τον εκανες περιπου;Βαζω νεο βιντεακι hard anal και την κάνω σε λιγακι ..και ναι ο τύπος ήταν κομπρεσέρ