Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.728
ρε συ το νικ σου έχει να κάνει με στρατο πάντως...ε;;Στο στρατο το λεγαμε τσαπινγκ!
ρε συ το νικ σου έχει να κάνει με στρατο πάντως...ε;;Στο στρατο το λεγαμε τσαπινγκ!
ρε συ το νικ σου έχει να κάνει με στρατο πάντως...ε;;
Ξέρω..απλα θεώρησα ότι το νικ σου παρέπεμπει χιουμοριστικα εκεί...σαρδελα=ρέγγες !Λαθος ψαρι. Στο στρατο οι σαρδελες ειναι τα γαλονια των υπαξιωματικων!
Ξέρω..απλα θεώρησα ότι το νικ σου παρέπεμπει χιουμοριστικα εκεί...σαρδελα=ρέγγες !
Ποια;Βρε ποια μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει.
Που θα παει , θα το βρω
Αυριο θα ψεκασω για ζιζάνια,Εγω γαμιεμαι κυριολεκτικά...ο @kontolagnos εδω,τον έχω να ξεχορταριαζει ...
Είσαι μια μουχριτσα εσύ ψαχαχααΕγω γαμιεμαι κυριολεκτικά...ο @kontolagnos εδω,τον έχω να ξεχορταριαζει ...
...τι φαση αυτη με τα μαυρα πουτσοκουστουμακια?!?!? Επισημοτητα κ ετσι ξερω γω?Εγω εκανα σεξ...δεν ξέρω..έχασα κατι;!
Τύπε δεν έχεις ανάγκη εσύ! Και ζαρωμένη παίζεις στο XL (από XXXL)......κυριε διαχειριστα, δν αφηνετε το ξεκαθαρισμα και να κοιταξετε να βαλετε πετρελαιο γτ με το κρυο ζαρωσε η τσαπου μας και γινομαστε ρεζιλι στα κορασια!!!!
Ναι τύπε μου, επίσημο ένδυμα. Επιβάλλεται και παπιγιόν, γιατί για γραβάτα δεν συμφέρεις εσύ με τόσα μέτρα ύφασμα που θες!...τι φαση αυτη με τα μαυρα πουτσοκουστουμακια?!?!? Επισημοτητα κ ετσι ξερω γω?
Γνήσιο λατέξ στερείται αλλεργιων και το βασικότερο..ΔΕΝ ΣΠΆΝΕ ΜΕ ΤΠΤ.Αγγλικα είναι!...τι φαση αυτη με τα μαυρα πουτσοκουστουμακια?!?!? Επισημοτητα κ ετσι ξερω γω?
Που σαι ρε μούτρο εσυ;;;χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Ναι τύπε μου, επίσημο ένδυμα. Επιβάλλεται και παπιγιόν, γιατί για γραβάτα δεν συμφέρεις εσύ με τόσα μέτρα ύφασμα που θες!
Εγω δεν φταίω, η Παπασταυρου (το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο) χαχαχαχαχα!!!Είσαι μια μουχριτσα εσύ ψαχαχαα
Γιαδικιαρογλου !!!Εγω δεν φταίω, η Παπασταυρου (το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο) χαχαχαχαχα!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!Γιαδικιαρογλου !!!
Βεβαίως βεβαίως...Εγω δεν φταίω, η Παπασταυρου (το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο) χαχαχαχαχα!!!
πρωτη φορα αναγνωριστικη, καυλωσα πολυ, και ειδα και εσενα να γουσταρεις αυτο που κανεις. Ανυπομονω για την επομενη για περισσοτερα και περισσοτερο...Αγοράκι μου ...έκανες υπέρβαση για να με δεις κσι σ ευχαριστώ πολύ..!!Ήσουν άψογος στα πάντα και εάν και νεαρός, σε διακρίνει πέραν της απίστευτης καυλας, και ωριμότητα!
....εγω να δεις πως ανυπομονώ παλι...αχ...!πρωτη φορα αναγνωριστικη, καυλωσα πολυ, και ειδα και εσενα να γουσταρεις αυτο που κανεις. Ανυπομονω για την επομενη για περισσοτερα και περισσοτερο...
Εισαι ο ορισμος του MILF, αυτο που θα ηθελε ο καθενας....εγω να δεις πως ανυπομονώ παλι...αχ...!