δηλωνω ενωπιον ολων εδω μεσα πως εαν βαλεις υποψηφιοτητα Πειραια εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα στην ριξει (την ψηφο)
Δεν ψηφιζεις Σαλαμινα; Χαχαχα.
δηλωνω ενωπιον ολων εδω μεσα πως εαν βαλεις υποψηφιοτητα Πειραια εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα στην ριξει (την ψηφο)
Δεύτερος !! Είπαμε ποιος θα είναι ο πρώτος!! χα χα χα
οχι Α Πειραια !Δεν ψηφιζεις Σαλαμινα; Χαχαχα.
......κυριε διαχειριστα, δν αφηνετε το ξεκαθαρισμα και να κοιταξετε να βαλετε πετρελαιο γτ με το κρυο ζαρωσε η τσαπου μας και γινομαστε ρεζιλι στα κορασια!!!!
Εχει καιρό να καθαρισει η κυρια joΩχ, ωχ, μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση εδώ!!
......κυριε διαχειριστα, δν αφηνετε το ξεκαθαρισμα και να κοιταξετε να βαλετε πετρελαιο γτ με το κρυο ζαρωσε η τσαπου μας και γινομαστε ρεζιλι στα κορασια!!!!
...ναι αλλα το ζητουμενο ειναι να πιανουμε το 100%Άσχετο εσενα κ να ζαρωσει L είναι χαχαχαχαχα
Αγοράκι μου ...έκανες υπέρβαση για να με δεις κσι σ ευχαριστώ πολύ..!!Ήσουν άψογος στα πάντα και εάν και νεαρός, σε διακρίνει πέραν της απίστευτης καυλας, και ωριμότητα!Βλέποντας τις φωτο και τα βιντεο απο τη Τζο, ηρθε η ώρα να σχολιάσω την εμπειρία μου μαζί της. Συνάντηση βραδινή, εμφανισιακά ότι βλέπουμε στις φωτό ίσως και ακόμα πιο καύλα, ξεκιναμε με κουβεντούλα και αγγιγματα αισθησιακά, μολις καυλώσαμε αρκετα και οι δύο, η Τζο μου τον εβγαλε εξω και αρχισε να ρουφαει με μανια, εχω να νιωσω τετοιο τσιμπουκι πολυ καιρο. Πολυ δυνατο και το γαμήσι με 2 εκτονώσεις και συνολικά μια εμπειρία που ο καθένας θα ήθελε να έχει απο μια τέτοια υπηρεσία. Τζο ευχαριστώ, θα τα πουμε ξανά μόλις μπορέσω, για αρκετά μεγαλύερο ραντεβου γιατι πέρασα πολύ καλα!
Εγω εκανα σεξ...δεν ξέρω..έχασα κατι;!Δε μ αρεσει αυτη η ηρεμια.
Σα ναμαστε στο ματι του κυκλωνα
καύλα...Εγω εκανα σεξ...δεν ξέρω..έχασα κατι;!
Έχασες, εγω εκανα σπανακόρυζοΕγω εκανα σεξ...δεν ξέρω..έχασα κατι;!
Τα σκουπίδια τα πεταξες ;,Δεν θελω βρωμιες είμαι φοβερά καθαρούλα !Είχα κάνει γενικη πριν καιρό, έλαμπε ο τόπος αλλ θέλει αλλη μια νομίζω,καλοριφέρ άνοιξες βρε;...Έχασες, εγω εκανα σπανακόρυζο
Τα σκουπίδια τα πεταξες ?,Δεν θελω βρωμιες είμαι φοβερά καθαρούλα !Είχα κάνει γενικη πριν καιρό, έλαμπε ο τόπος αλλ θέλει αλλη μια νομίζω...
Το έχουμε ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!Να βάλω και την ωραια πιπα μου που χαθηκε στις σελίδες..
Αντρουλη μου εσυ!!!Το έχουμε ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!
Εγώ;εεεππππ σας επιασα !!! τι κανετε εδω????
το κοριτσι????Εγώ;
Χαλαρώνω
Εγω γαμιεμαι κυριολεκτικά...ο @kontolagnos εδω,τον έχω να ξεχορταριαζει ...εεεππππ σας επιασα !!! τι κανετε εδω????
Εγω γαμιεμαι κυριολεκτικά...ο @kontolagnos εδω,τον έχω να ξεχορταριαζει ...