Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Χαχαχαχα. Τι βιταμίνες να πάρω για να καταφέρω να αντέξω 1 ώρα τους ρυθμούς σου?Να έρθεις να σε ξεζουμισω,βιταμίνες να έχεις πάρει μικρε χαχαχα!
Χαχαχαχα. Τι βιταμίνες να πάρω για να καταφέρω να αντέξω 1 ώρα τους ρυθμούς σου?Να έρθεις να σε ξεζουμισω,βιταμίνες να έχεις πάρει μικρε χαχαχα!
Χαχαχαχα. Τι βιταμίνες να πάρω για να καταφέρω να αντέξω 1 ώρα τους ρυθμούς σου?
super!!!!!!!!Την Καλημερα μου σ ολα τ αγοράκια..!
Την καλησπέρα μας....Σκαστη μπαίνω να σας βάζω το κατιτίς , λογω πολλών σημερα ραντεβού!!
Αυριο λιγα επιλεκτικά (κάποιων κυριων που δεν θα προλάβω σήμερα)ανήμερα δεν δουλεύω φυσικά
πόσες οκάδες καύλα...!!!Σκαστη μπαίνω να σας βάζω το κατιτίς , λογω πολλών σημερα ραντεβού!!
Αυριο λιγα επιλεκτικά (κάποιων κυριων που δεν θα προλάβω σήμερα)ανήμερα δεν δουλεύω φυσικά
Οτι γράφετε το διαβάζω,σας στέλνω από ένα φιλάκι στον καθένα ξεχωριστά
Πεινούσα που πεινούσα, δεν έχω τίποτα αντίστοιχης νοστιμιάς να φάω. Έλα κάτσε στο πρόσωπο μου και μη φύγεις ποτέΣκαστη μπαίνω να σας βάζω το κατιτίς , λογω πολλών σημερα ραντεβού!!
Οτι γράφετε το διαβάζω,σας στέλνω από ένα φιλάκι στον καθένα ξεχωριστά
Αυτό που λέμε κορμί λαμπάδα. Καλησπέρα σας κυρία σέξι Τζο.Την Καλημερα μου σ ολα τ αγοράκια..!
Καλη Πρωτοχρονια να εχεις μωρο μου, σου ευχομαι απο καρδιας ολες σου οι επιθυμιες να πραγματοποιηθουν..Αγαπημένε μου εσυ...πάντα ευγενικός ,ειδικά με τις κυρίες,παράδειγμα προς μίμηση εισαι !
Όταν δωθει η ευκαιρία, θα με δεις!!Ειμαι σιγουρος οτι εισαι σκετη καυλα...Κριμα να μην μενω κοντα.
Αγαπημένε μου,σου εύχομαι με την σειρά μου καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές.Καλη Πρωτοχρονια να εχεις μωρο μου, σου ευχομαι απο καρδιας ολες σου οι επιθυμιες να πραγματοποιηθουν..
καλή χρονιά, ομορφιάΝα ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ, πρωτίστως με υγεία, ευτυχία και φυσικα καυλες!Ένα ευχαριστώ σε ολα τα παιδιά που με προτίμησαν/στήριξαν αυτή την χρονιά, και πάμε γι άλλη μια χρονιά μαζί,γεμάτη σεξ!!
Τα λέμε 2 Ιανουαρίου, δυναμικά παλι!
καλή χρονιά, ομορφιά
Κατι της στιγμής...για τ αγόρια μου, μην τ αφησω ετσι!
Αχ, αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός..φυσικα χαρά μου να θέλετε τοσοι πολλοι να με δείτε ,προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να εξυπηρετω..Τέτοια μέρα τέτοια λόγια, αντε να βρεις κενό για ραντεβου σαν καινούργιος