Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
ΛεβεντιάΒαζω νεο βιντεακι hard anal και την κάνω σε λιγακι ..και ναι ο τύπος ήταν κομπρεσέρ
ΛεβεντιάΒαζω νεο βιντεακι hard anal και την κάνω σε λιγακι ..και ναι ο τύπος ήταν κομπρεσέρ
Μαξ 30...δεν ρωτάω προσωπικά στοιχεία ετσι κι αλλιώς ,εννοείται..τι ηλικια τον εκανες περιπου;
Τι κάνεις εσύ νεαρε..;Εχω και σχετικά πρόσφατα το ραντεβού μας στη μνήμηΛεβεντιά
Σαν την ιδιοκτήτρια του χαχαχαχα!Αξιοπιστος Κωλος!!!!! αχχαχα
Ελαφινα μου ομορφη, καλημερα κουκλαρα μου.. Μμουτς καρδια μου..!!Καυλιαρικες καλημέρες...
....επιβεβαιωνω!Αξιοπιστος Κωλος!!!!! αχχαχα
Ελα βρε καυλοπίπινο.... Περπατάς και γυρνάνε κεφάλια θανατε της καυλας...Καυλιαρικες καλημέρες...
Καλημέρα ματάκια μουΕλαφινα μου ομορφη, καλημερα κουκλαρα μου.. Μμουτς καρδια μου..!!
Αχ πολύ μ.αρέσει που με λες πιπινι τρελαίνομαι !!Ελα βρε καυλοπίπινο.... Περπατάς και γυρνάνε κεφάλια θανατε της καυλας...
....επιβεβαιωνω!
Top class baby..Black and white φωτο σήμερα!
Προβολή συνημμένου 925137
...το γούστο είναι έμφυτο μωρο μουTop class baby..
Και βεβαια ειναι, και το εχεις εκ γενετης.....το γούστο είναι έμφυτο μωρο μου
Μαξ 30...δεν ρωτάω προσωπικά στοιχεία ετσι κι αλλιώς ,εννοείται..
Αν και είναι γνωστό ότι συνήθως κινούμαι στο σεξ σ έντονους/δυνατους ρυθμούς,δεν με νοιάζει και τοσο αν είναι κομπρεσέρ ο άλλος..εννοώ δεν το απολαμβάνω πάντα, είναι φορές που θέλω λιγότερη ένταση..πχ προχθές με κύριο, αν και "έδινε πόνο",τελείωσα στόμα του..30 !!?? Κι εγώ στα 30 κομπρεσέρ ήμουνα !!!
vfm !!!!Αν και είναι γνωστό ότι συνήθως κινούμαι στο σεξ σ έντονους/δυνατους ρυθμούς,δεν με νοιάζει και τοσο αν είναι κομπρεσέρ ο άλλος..εννοώ δεν το απολαμβάνω πάντα, είναι φορές που θέλω λιγότερη ένταση..πχ προχθές με κύριο, αν και "έδινε πόνο",τελείωσα στόμα του..
Δεν μ αρέσει το πρόγραμμα στο σεξ,εξου και σιχαίνομαι οταν με ρωτάνε τι πρόγραμμα κανω..!
Γι αυτό και δεν κοστολογω τπτ παραπάνω,όπως βγει η φάση κάθε φορά!
Το λενε ξεκαθαρα όλοι όσοι μ έχουν δει μωρο..αρα κάτι ξέρουν καλύτερα.vfm !!!!