KablaΚαλησπερα καβλιαρα μου εσυ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
KablaΚαλησπερα καβλιαρα μου εσυ
Πλάκα έκανα στο ποστ ,αλλά ανησύχησαν κάποια παιδιά και μου αφηναν μήνυματα μήπως δεν θα ξαναμπώ χαχαχαχαχαχαχα!!Επίσης μωράρα μου, να περασεις όμορφα και καυλερά. Υγεία και πάντα μουσκεμα να σε πινουμε.
Αχ εσυ...ομορφοπαιδο..εγω να δεις πως ανυπομονώ παλι..!!Καυλα μου χρόνια πολλά,σ ευχαριστώ για τις καυλιαρικες στιγμες που μου έχεις πρόσφερει στα ραντεβού μας, ανυπομονώ να τελειώσουν οι γιορτές να σε απολαύσω παλι
Τι σου αρεσε.... χαλιά η γυναίκαEχεις σαρώσει στις κριτικές Jo. Δεν υπαρχει κανένας που να μην εφυγε ευχαριστημένος απο εσενα οπως βλεπω. Προσωπικα δεν θα ξεχασω ποτε το γαμησι που σου ειχα κανει. Κυριως απο πισω ησουν ονειρο
Επίσης λατρεμένε μου..!Καλά Χριστούγεννα και ελπίζω να ξεκουράστηκες λίγο γιατί οι γιορτές αυτές είναι κατεξοχήν σπιτικές γιορτές.
Γουστα ειναι αυτα... εγω περναω παντα φανταστικα μαζι της...Τι σου αρεσε.... χαλιά η γυναίκα
Επίσης λατρεμένε μου..!
Ξεκουράζομαι πολυ σήμερα...!!Απολαυστικό!!
Θα είναι φίλοι με τον αλλον κυριο λογικά,με την αντικειμενική κριτική...μην δινεις σημασια..ντου απο παντού,αναμενόμενο..Γουστα ειναι αυτα... εγω περναω παντα φανταστικα μαζι της...
Ευχαριστώ λατρεία μου κι εσύ!!Χρονια Πολλα κουκλαρα μου, να χαιρεσαι τους αγαπημενους σου..
κανε τις βολτες σου κοριτσαρα ξεκουρασου !!!!Ενημερωτικά, δεν θα δινω στην πρόκληση πλέον σημασία..εξάλλου είχα χθες αργά τηλεφώνημα (έχω τον αριθμό παίζει να ναι πακιστανικής προέλευσης ,είχε αποκλεισμο οταν πηρα πίσω απο τυπο που μου έλεγε περίεργα..
Στανταρ θα μπουν κι εδώ..αλλα προτείνω να κάνουμε ότι είναι αόρατοι!
Παω για καφεδάκι τώρα,περάστε ομορφα το υπόλοιπο!!
Οχι θα κάτσω με τα τρολοκλωναρια ν ασχοληθώ...χαχαχαχαχαχαχαχα φιλούρες !!κανε τις βολτες σου κοριτσαρα ξεκουρασου !!!!
τι να κανουν τα κακομοιρα τα κλωναρια παλεουν για ενα δωρακι απο τις κυραδες τους χαχααχαΟχι θα κάτσω με τα τρολοκλωναρια ν ασχοληθώ...χαχαχαχαχαχαχαχα φιλούρες !!
Εγγραφή 2010 με 10 ποστ ..το ένα κράξιμο σε μενα.χαχαχαχαχα!!τι να κανουν τα κακομοιρα τα κλωναρια παλεουν για ενα δωρακι απο τις κυραδες τους χαχααχα