Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πόσο δίκιο έχεις.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Υπαρχουν και άντρες που δεν κάθονται στην δικιά τους γιατί καυλωνουνε με τσοκαρα.Ακόμη ένας θείος που ναι ερωτευμένος με βίζιτα γιατί δεν του κάθεται η γυναίκα του και το παίζει μάγκας πίσω από ένα πληκτρολόγιο... Ακόμη ένας που μπαίνει σε διαδικασία να κράξει κάποιον που εχει μπει στο σαιτ αυτό, πάνω από 15+ χρόνια πριν μόνο και μόνο γιατί του έθιξαν κάποια που τον πηδαει επειδή την πληρώνει..
Άκου λοιπόν αγαπημένε μου μεσήλικε...τι λεπτομέρειες θέλεις να σου πω;ελα πριβε τσατ ή βρες με για έναν καφέ οπουδήποτε σημερα(θα ρθω με την μηχανη) να σου δείξω και βίντεο αν θες για το που πήγα...αν πήγα σπίτι...και πως ήταν το δωμάτιο... κι άσε τα χαρακτηριστικά επίθετα πίσω από μια οθόνη...ξεκολλάτε και βρείτε ζωή...δεν είναι όλοι στημένοι,ούτε κλώνοι, ούτε με ενδιαφέρει ποιος κάνει λαικ σε κάτι που γράφω....δεν ήξερα ότι πρέπει να προσέχω τι γράφω σε σαιτ με πουτανες για να μη πειραχτουν...σορρυ που είπα τη γνώμη μου για μια θεία...
Κι όσο για το σπίτι υπάρχει μια εφαρμογουλα όπως ξέρετε όλοι οι προγραμματιστες εδώ που καταγραφεί τις κλήσεις (αναγκαίο για την δουλειά μου να ξανακούω τι θέλει ο πελατης)...συνάντησε με να στο παίξω λοιπόν να δεις πόσες φορές μου τόνισε να μη πω ή γράψω ότι πήγα σπίτι της...κι ότι δε δέχεται καινούριους και λοιπές πουτσες...
Τεσπα είμαι απαράδεκτος απλά που μπαίνω στη διαδικασία να κανω αντίλογο με κάποιον επειδή γαμησα μια πουτανα....και σορρυ αν η λέξη πουτανα πειράζει αλλά αυτό είναι...όπως ο υδραυλικός είναι υδραυλικός κι ο ασφαλιστής ασφαλιστής...
Επίσης καλε μου!Merry Christmas jo!!!
Γλυκε μου να είσαι καλά ανταποδίδω ευχές!!Χρόνια πολλά και καλά σε όλους
Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές χαρές γλυκό κορίτσι΄!!!!!Γλυκε μου να είσαι καλά ανταποδίδω ευχές!!
Συγνώμη τώρα, αλλά εγώ θέλω να δω και ΑΜΚΑ. Θέλω να σιγουρευτώ ότι είσαι μικρότερη μου. Δέχομαι και pm....χθες σας έβαλα ταυτότητα/
Βιβλιάριο αθλητικό..(αυτο δεν το έχει κάνει καμία ποτε ,τεσπα)ειπα να σβηστεί ποστ οκ,είδατε ότι έπρεπε,το μόνο που μένει να ζητήσετε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ
Ρε τι τραβάμε εδω μεσα χαχαχαχα ν απόδειξω οτι δεν είμαι ελέφαντας!!
Παω αγοράκια μου έχω αρκετή δουλειά σήμερα, σας φιλώ!!
Να είσαι καλά ματια μου,επίσης!Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές χαρές γλυκό κορίτσι΄!!!!!
Καλώς τ αγόρι, τι έκπληξη !!Χρόνια πολλά!!Χρόνια πολλά σε όλους
Χαχαχαχα τι διαβάζω εδώ μέσα ρε μωράκι, φταίω εγώ που χυνουν κάποιοι τσακ μπαμ και μετα θα θέλουν έκπτωση στο 50αρικο μάλλον ,αλλιώς θα τρωω κράξιμοΣυγνώμη τώρα, αλλά εγώ θέλω να δω και ΑΜΚΑ. Θέλω να σιγουρευτώ ότι είσαι μικρότερη μου. Δέχομαι και pm.
Στα σοβαρά τώρα, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά με Υγεία και να εξακολουθείς να κάνεις τόσο κόσμο χαρούμενο για όσο ακόμα αντέχεις.
ΦΙΛΙΑ
Ε όχι και έκπληξη.Να είσαι καλά ματια μου,επίσης!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλώς τ αγόρι, τι έκπληξη !!Χρόνια πολλά!!
Σπάνια σε βλέπω εδω, και πάντα χαίρομαι φυσικά...Ε όχι και έκπληξη.
Αν μου στείλεις "προσωπικά " ευχές τότε θα καταλάβω ότι χαίρεσαι πραγματικάΣπάνια σε βλέπω εδω, και πάντα χαίρομαι φυσικά...
Χρόνια πολλά..με υγεία πρωτίστως..και μετά με καυλες για ονειρεμένα γ@μησια!!Αν μου στείλεις "προσωπικά " ευχές τότε θα καταλάβω ότι χαίρεσαι πραγματικά
Τωρα μάλισταΧρόνια πολλά..με υγεία πρωτίστως..και μετά με καυλες για ονειρεμένα γ@μησια!!
I'm far from what I love... but I'm trying to have fun..And so this is Christmas
I hope you have fun
the near and the dear ones
the old and the young
Χρόνια πολλά, να είστε καλά!!!Χρόνια πολλά και πάνω απο όλα με υγεία !!! .
Επίσης μωράρα μου, να περασεις όμορφα και καυλερά. Υγεία και πάντα μουσκεμα να σε πινουμε.Αποχωρώ για 1,2 μέρες απο νημα,ψιλό μπουχτισα και θέλω μινι αποχή,να με πεθυμησετε και να σας πεθυμησω
Πλάκα κάνω,απλα εχω αρκετές υποχρεώσεις που θέλω ν αφιερωθω 1000%
Τα ραντεβού κανονικά(εκτος αυριο) ,ηδη εχω πολλά προγραμματισμένα μέχρι την Τρίτη .
Καλα Χριστούγεννα, με υγεία & καυλες αγοράκια μου...
Προβολή συνημμένου 923901