Σε όλους τους πελάτες γράφω 2 λογια οταν κανουν κριτική, εδω θα γράψω λιγα παραπάνω όμως..
(Ονόματα/χαρακτηριστικά ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ λογω εχεμύθειας δεν θ αναφερθούν!)
Αγαπητέ πελατη(κουίζ, ποιον να εννοώ άραγε.. )
Ξεκινάω και θα είμαι απόλυτα αντικειμενική.
Μου τηλ αγχωμενος,ΠΡΟΧΘΕΣ, να με δεις γιατί θα έφευγες Κυριακή, ηθελες αμεσα φαση,κι ενω ήμουν κουρασμένη, ειπα οκ,μου ζητησες μισάωρο,ηθελες μια εκτόνωση στα 50 δλδ.Αν κ τελείωσες σχετικα σύντομα έκατσα μαζι σου προς τιμην μου ολο τον υπόλοιπο που είχες δικαίωμα ως χρόνο οχι αλλη εκτόνωση όμως ..Στο άκυρο μετά,αρχισες μουρμούρα οτι είναι πολλά τα 50!(εντελώς ανόητο αυτό,τ αντίθετο λένε ολοι
)
Α!Επίσης μου είπες για την ηλικία
μου οτι ειμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ (δεν με είχες δει μεσα στο νημα καλα σε φωτο,αλλα οταν άνοιξα πόρτα μου λες επί λέξη"μου κάνει οτι βλέπω "φυσικά ηλικία μου στην είχα πει ηδη στο τηλ,μάλιστα καποια στιγμή ανέφερες παράδειγμα μια αλλη κυρία, οτι αν κ μεγαλύτερη εγώ, εχω προσωπο καλύτερο όπως κ σφιχτη κοιλιά ..
Επίσης ,μιλούσες ακατάπαυστα δεν προλαβαίνα να πω λέξη(αν και συζητήσαμε λιγα προσωπικά μας, οσο πρόλαβα να μιλήσω
,μετα το σεξ) ,όμως δεν ειχες άσχημη συμπεριφορά ωστε να πω φυγε επι τόπου,ήσουν οκ..
Επίσης μου είπες 2,3φορες ότι εισαι μέλος,αδιαφορήσα το ποιος,κάν δε ρωτησα κ μου λεγες μα να σου πω,κ επέμενα οχι δεν θελω, τεσπα,φεύγοντας μου λες χαμογελώντας, θα γράψω οτι εισαι" η θεία που θέλουν όλοι" ,μονο που στην κριτική σου το έγραψες υποτιμητικά,οχι όπως μου το είπες προφορικά..
Κωλο ΔΕΝ πήρες δεν προλάβες (έγραψες οτι πήρες,απορω γιατι θυμαμαι που τον δίνω)
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
Απο το πολυ καλή για ηλικία μου,μου κάνει οτι βλέπω, έγινα 55αρα,σπασμένη κλπ "γλυκόλογα"..μήπως εκλαψες μετα το 50αρικο που έδωσες με μια γυναίκα που σ έφτιαξε μέν, αλλα εχυσες σχετικα σύντομα ;!(ας επερνες ωρα στα 80 με 2εκτονωσεις.)Επίσης, επέμενες έντονα στο τηλ για το σπίτι(ΜΕΓΆΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ μου να επηρεαστω, το παραδέχομαι ,ενώ είχα πει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΊΣ,ΠΕΡΑΝ ΣΤΑΘΕΡΏΝ
Θυμαμαι οτι σου είπα ότι δεν δέχομαι,αλλα αντε να κάνω υπέρβαση,η οποία δεν θέλω ν αναφερθεί γιατι κρίμα και άδικο γι τ αλλα παιδιά, αν που και που ,οπου κρίνω εγω δλδ,το προσφέρω(καλά,πλέον το ξεγραφετε όλοι το σπιτι,"εξυπηρέτηση"θα κάνω ΜΟΝΟ οπου εμπιστεύομαι)
Αυτη είναι η δική μου αλήθεια..
Σ ευχαριστώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΉ ΚΡΙΤΙΚΉ..(άλλο αρνητική ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΏ, αλλο εκδικητική.
(ΜΕΓΑ φάουλ ηχογράφηση ανευ συναινεσης του άλλου η αν όχι,έστω ενημέρωση οτι θα συμβεί)