Giorg_Apos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2020
- Like
- 268
- Πόντοι
- 21
υθελω να το γλυψω ξανα αυτο το κορμι
υθελω να το γλυψω ξανα αυτο το κορμι
Ε τότε να μας έρθετε πάλι..υθελω να το γλυψω ξανα αυτο το κορμι
ανυπομονω, εισαι ο λογος που πρεπει να ερθω ξανα Αθηνα συντομα...Ε τότε να μας έρθετε πάλι..
Τζο, η μόνη ένσταση σε όσα λες έχει να κάνει με την αρνητική κριτική. Στατιστικά να το δεις, κάποιος θα φύγει προβληματισμένος/μη ικανοποιημένος από το ραντεβού σας. Δεν είναι απόλυτο δηλαδή ότι είναι και εμπαθείς μαζί σου. Το ότι η συντριπτική πλειονότητα είναι πολύ ευχαριστημένοι είναι η επιβράβευση της δουλειάς σου.Λατρεμένα αγόρια,άτακτα και μη.. ουδεμία ενοχληση εχω λόγω "τυπου αρνητικής κριτικής",θα έλεγα αναμενόμενη κιολας...(μην ξεχνάμε τι πόλεμο έφαγα στις αρχες,τι να μ αγγίξει πλέον...)εξάλλου χθες γράφτηκαν αλλες 2 σούπερ μεν κριτικές αλλα εστίασαν στ ότι το πρόσωπό δείχνει ηλικία μου(πραγματική)..φυσικα, γιατί μεγαλώνω χωρίς παρεμβάσεις(οι οποιες δεν είναι πάντα επιτυχημένες) δεν μπορώ να γινω/δείχνω 20..και αντιστρόφως η 20αρα να δειχνει 40αρα.Οποιος θέλει πιτσιρίκα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ.
Εγγύηση δινω μονο στ ότι έχω καλό & δυνατό κορμί,προσωπο κοινώς καυλοφατσα που λενε,και υγιέστατη /πεντακάθαρη σε σημείο να με λενε υποχόνδρια,και τέλος εχω απεριόριστες καυλες εξου και περνάτε ολοι σούπερ μαζι μου.
Επειδή ΔΕΝ το κάνω ΜΟΝΟ βιοποριστικα,επιλέγω με ποιον θα βρεθώ ΕΓΩ στην τελική ,να περάσω καλά και για πάρτη μου.
ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΜΗ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ και επίσης μια που εχω και τον σταθερό κύκλο μου χρόνια και χρόνια,απο εποχές κανε σεξ,απέκτησα κι εδώ σταθερούς πολλούς, πλέον θα είμαι αυστηρη στην επιλογή νέων πελατών,δεν χρειάζεται σπατάλη εαυτού, εχω δει κι εχω εξυπηρετήσει τους πάντες ακόμη και εις βάρος εαυτού μου(δεν θέλω εκατομμύρια να μαζεψω)
Θα μπω μετα παλι λογικα,αν κάποιους δεν τους δω μέσα να ευχηθώ χρόνια πολλά και με υγεία.. γιατι για όλα τ άλλα χeστικα,εντελώς δευτερεύον(όπως επίσης την επίλεκτη ομάδα - μισούμε τζο- )
....μια εχω όμορφο μουνακι, να γραψω και τίποτα εδώ....
Απόλυτα σεβαστές όλες. Εντωμεταξύ λογω οτι σωρηδόν γράφονται θετικές ίσως έπρεπε να πέσει και μια..οχι τόσο καλή,δεν είναι κακό ,αν και περι υπηρεσιών έγραψε απόλυτα θετικα ο κύριος.Τζο, η μόνη ένσταση σε όσα λες έχει να κάνει με την αρνητική κριτική. Στατιστικά να το δεις, κάποιος θα φύγει προβληματισμένος/μη ικανοποιημένος από το ραντεβού σας. Δεν είναι απόλυτο δηλαδή ότι είναι και εμπαθείς μαζί σου. Το ότι η συντριπτική πλειονότητα είναι πολύ ευχαριστημένοι είναι η επιβράβευση της δουλειάς σου.
....ετσι ρε καυλιαρη όμορφε...ανυπομονω, εισαι ο λογος που πρεπει να ερθω ξανα Αθηνα συντομα...
Έλα μωρη τρελααααα χαχαχα
Ρε συ δυνατή βγήκα η γριά εδω,και με δικέφαλο μουρλια χαχαχαχα!!Έλα μωρη τρελααααα χαχαχα
Δύναμη είσαι...!Ρε συ δυνατή βγήκα η γριά εδω,και με δικέφαλο μουρλια χαχαχαχα!!
Εγω και η Βερα Γιανκγ η σχεδιάστρια μόδας,ψάχνουν να βρουν γιατί στα 70 μας μοιάζουμε 40
Δύναμη είσαι...!
Εμείς σαν νέοι πελάτες δεν μπορούμε να σέ συναντήσουμε?Λατρεμένα αγόρια,άτακτα και μη.. ουδεμία ενοχληση εχω λόγω "τυπου αρνητικής κριτικής",θα έλεγα αναμενόμενη κιολας...(μην ξεχνάμε τι πόλεμο έφαγα στις αρχες,τι να μ αγγίξει πλέον...)εξάλλου χθες γράφτηκαν αλλες 2 σούπερ μεν κριτικές αλλα εστίασαν στ ότι το πρόσωπό δείχνει ηλικία μου(πραγματική)..φυσικα, γιατί μεγαλώνω χωρίς παρεμβάσεις(οι οποιες δεν είναι πάντα επιτυχημένες) δεν μπορώ να γινω/δείχνω 20..και αντιστρόφως η 20αρα να δειχνει 40αρα.Οποιος θέλει πιτσιρίκα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ.
Εγγύηση δινω μονο στ ότι έχω καλό & δυνατό κορμί,προσωπο κοινώς καυλοφατσα που λενε,και υγιέστατη /πεντακάθαρη σε σημείο να με λενε υποχόνδρια,και τέλος εχω απεριόριστες καυλες εξου και περνάτε ολοι σούπερ μαζι μου.
Επειδή ΔΕΝ το κάνω ΜΟΝΟ βιοποριστικα,επιλέγω με ποιον θα βρεθώ ΕΓΩ στην τελική ,να περάσω καλά και για πάρτη μου.
ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΜΗ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ και επίσης μια που εχω και τον σταθερό κύκλο μου χρόνια και χρόνια,απο εποχές κανε σεξ,απέκτησα κι εδώ σταθερούς πολλούς, πλέον θα είμαι αυστηρη στην επιλογή νέων πελατών,δεν χρειάζεται σπατάλη εαυτού, εχω δει κι εχω εξυπηρετήσει τους πάντες ακόμη και εις βάρος εαυτού μου(δεν θέλω εκατομμύρια να μαζεψω)
Θα μπω μετα παλι λογικα,αν κάποιους δεν τους δω μέσα να ευχηθώ χρόνια πολλά και με υγεία.. γιατι για όλα τ άλλα χeστικα,εντελώς δευτερεύον(όπως επίσης την επίλεκτη ομάδα - μισούμε τζο- )
....μια εχω όμορφο μουνακι, να γραψω και τίποτα εδώ....
Φυσικα μπορείτε κάποιοι αγορακι μου...απλα ίσως γινω παραπάνω επλεκτική , δλδ δεν δέχομαι σωρηδόν η αν..κάτι δεν μ αρέσει εξ αρχης να μην προχωρώ και ας έχω πέσει έξω.... καμία φορά το ένστικτο μου λέει να μην κάνω ένα ραντεβού και επειδή είμαι φιλότιμη σπάνια θ ακυρώσω έως ποτε, έστω κι αν κάποιος δεν μου είναι αρεστός 100% εφόσον έχουμε ήδη ξεκινήσει, αλλα πρέπει ν αλλάξει αυτό..Εμείς σαν νέοι πελάτες δεν μπορούμε να σέ συναντήσουμε?
Απλά σεξομηχανη
Συνομιληκη με την Καϊλή λοιπον, χμΡε συ δυνατή βγήκα η γριά εδω,και με δικέφαλο μουρλια χαχαχαχα!!
Εγω και η Βερα Γιανκγ η σχεδιάστρια μόδας,ψάχνουν να βρουν γιατί στα 70 μας μοιάζουμε 40
70 κι αυτη;!Φτου της δεν της φαίνεται!Συνομιληκη με την Καϊλή λοιπον, χμ
Ειμαι αγορι,έτσι λένε χαχαχαχα!Απλά σεξομηχανη
Τυπε την είχες τεράστια ανάγκη την τραμπουκα σου και βρήκες το κατάλληλο θρεντ. Το στανταρ αντικειμενικό στο ποστ είναι ότι είσαι ένας @γαμητος βλάκας και στραβος. Με τόσες φωτογραφίες που έχουμε δει, ήρθες εσύ να μας πεις τα αντίθετα. Την ημερομηνία του ραντεβού μάλλον την ξέχασες αλλά λογικά ήταν στο 3ο όνειρο που εβλεπες. Πάρε την φαπα σου και τράβα να κλάψεις σε κάνα άλλο θρεντ μαζί με τα μ@λακιστηρια που σου έκαναν και λαικ.Ας γράψω κι εγώ την κριτική μου για την εν λόγω κυρία...δυστυχώς δεν θα γράψω διθυράμβους όπως το 95% των μνμτν εδώ.. θα μαι όσο πιο αντικειμενικος γίνεται, μιας και τέτοιες κριτικές πιστεύω ότι βοηθούν τον κόσμο να μη κλαίει τα λεφτά του είτε είναι 10ε ,είτε 210...
Επικοινωνία εύκολη κι επίσκεψη στο σπίτι της μετά από λίγες ωρες..ανοίγει μια γυναίκα που σίγουρα είναι η χαρά των 60αριδων plus εδώ μέσα ,μιας και ο χύμα και πρόστυχος λόγος της διαφέρει από της γυναίκας τους ...λέει ότι είναι 43 αλλά μάλλον ήταν 43 πριν 10 χρόνια...πρόσωπο σπασμένο και 100% βασισμένο στην ηλικία της...σιδεράκια και περίεργα δόντια που σε αποτρέπουν για φιλιά σε περίπτωση που θέλεις....βυζάκια μικρά και φοβερα στητα για την ηλικία της...σώμα χαλαρό και τυπικό, άσχετα που πιστεύει ότι είναι τούμπανο γιατί έκανα πρωταθλητισμο πριν χρόνια λέει..με κούρασε ο φλύαρος λόγος της περί αυτής...εγώ αυτό,εγώ το άλλο,εγώ εκείνο,εγώ προσέχω, εγώ έχω τους πάντες, έχω γκόμενο, το κάνω για αρπαχτή και λοιπα και λοιπα και λοιπα..
Ανακεφαλαιωση....ένα 55αρικο μιλφ που εχει χιλιόμετρα και νομίζει ότι είναι πάνω από το μέσο όρο 55αρικων γυναικών στην Ελλάδα...οχι δεν ειναι όμως...50αρικο μισή ώρα για μία ωραία πιπα ελεύθερη και γαμησι με μια μαύρη χοντρή καποτα που βρωμάει πλαστικιλα...ααα υπέρ το αναλ στην τιμή που το επιζητεί και φυσικά τιμήθηκε....μέχρι εκεί...
Ναι δεν είμαι στην κλίκα του νήματος κι ίσως φάω κράξιμο αλλά δεν είμαστε για να κάνουμε φιλίες και να προμοταρουμε ψέματα εδώ...
Ξερω οτι με συμπαθείς πολύ,και τα πήρες με την φαση ,αλλα οκ ας μείνει εδώ,σιγά, μια κριτική αναμεσα στις τόσες είναι..λες οι μύστες να είναι χαζοι και να μην ξέρουν να κρίνουν..;Τσακάλια είστε σ αυτά..Τυπε την είχες τεράστια ανάγκη την τραμπουκα σου και βρήκες το κατάλληλο θρεντ. Το στανταρ αντικειμενικό στο ποστ είναι ότι είσαι ένας @γαμητος βλάκας και στραβος. Με τόσες φωτογραφίες που έχουμε δει, ήρθες εσύ να μας πεις τα αντίθετα. Την ημερομηνία του ραντεβού μάλλον την ξέχασες αλλά λογικά ήταν στο 3ο όνειρο που εβλεπες. Πάρε την φαπα σου και τράβα να κλάψεις σε κάνα άλλο θρεντ μαζί με τα μ@λακιστηρια που σου έκαναν και λαικ.
Να περάσετε καλά ότι κι αν κάνετε κυρία σέξι Τζοάννα. Όλοι οι μύστες ξέρουμε την αξία σας και σας έχουμε τεράστια ανάγκη.Ξερω οτι με συμπαθείς πολύ,και τα πήρες με την φαση ,αλλα οκ ας μείνει εδώ,σιγά, μια κριτική αναμεσα στις τόσες είναι..λες οι μύστες να είναι χαζοι και να μην ξέρουν να κρίνουν..;Τσακάλια είστε σ αυτά..
Εγώ την άφησα ηδη πίσω μου!
Καλα Χριστούγεννα αγορακι
Σ ευχαριστώ πολυ πολυ..Να περάσετε καλά ότι κι αν κάνετε κυρία σέξι Τζοάννα. Όλοι οι μύστες ξέρουμε την αξία σας και σας έχουμε τεράστια ανάγκη.