Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Πιπινι,αχ πόσο μ.αρεσε!!!Νο1 για το Μουσείο Της Καυλας... Θεϊκό Πιπινοκορμάκι..
Πιπινι,αχ πόσο μ.αρεσε!!!Νο1 για το Μουσείο Της Καυλας... Θεϊκό Πιπινοκορμάκι..
Νομίζω στις ξανθιες παει πολυ!Το μαύρο χρώμα είναι ερωτικό, βροχερή καλημέρα κυρία σέξι Τζοάννα.
...ωωωωωω!!!! Χριστουγεννιατικο-εορταστικο outfitΚαλησπέρα, αύριο πάλι μετά τις 12 διαθέσιμη,σήμερα δεν δουλεύω!
...ωωωωωω!!!! Χριστουγεννιατικο-εορταστικο outfit
Ματάκια μου εσυ ,κάθε φορά είναι όμορφα μαζί σου@Sexyjoanna μωρο σε ευχαριστω πολυ για το χτεσινο ευχαριστω πρωινο
Ότι πιο σεξυ έχω δει σήμερα!!!Καλό μας βράδυ,αύριο δεν θα δουλέψω,τέταρτη παλι!
Να σαι καλά μωρο μου!Ότι πιο σεξυ έχω δει σήμερα!!!
More...
τε ρε τι τραβάμε βραδιάτικα....
Αυτή η χαράδρα θέλει πολύ γλείψιμοΑυριο εκτός απροόπτου, ρεπό, σήμερα θα κάτσω λιγο παραπάνω σε ώρα να εξυπηρετησω κάποιους κυρίους!
...να δεις εγω πως απολαμβάνω να γλύφω χαράδρες... απο κυρίους σενιους,στην πένα. .ειναι ταμπού για κάποιους, δεν το παραδέχονται οτι τους αρέσει, όταν βάλω την γλώσσα μου εκεί όμως ..τα ξεχνανε ολα...Αυτή η χαράδρα θέλει πολύ γλείψιμο
Την Καλησπερα και απο εμας....τι βλεπουν τα ομορφα γαλανα μου ματια.....στο "κλαρινο" 6-1.....για βαλε τα δυνατα σου.....!!!!!Σημερα που χαλάρωσα και ξεκουραστηκα αρκετά, ας βάλω κατιτίς (best of), να υπάρχει..
Ματαρες μου εσυ...!Την Καλησπερα και απο εμας....τι βλεπουν τα ομορφα γαλανα μου ματια.....στο "κλαρινο" 6-1.....για βαλε τα δυνατα σου.....!!!!!
Ναι......ησουν ησυχη......!!!!!!Παρθενα μου εσυ!!!!!Παρα ημουν ησυχο κορίτσι εδω και μερες δεν πολυ έμπαινα λογω δουλειάς, σήμερα στο ρεπο αφιέρωσα χρόνο για μένα...και τώρα που χαλαρωσα είπα να γίνω άτακτη παλι
Σήμερα αγγελούδι ήμουν, πηγα για κούρα ομορφιάς ,έφαγα του σκασμού..και λιώσιμο στον καναπέ..σεξακι απ αύριο πάλι,δυναμικά !Ναι......ησουν ησυχη......!!!!!!Παρθενα μου εσυ!!!!!
τι να κανουμε.....μας εκανε η τυχη μπατηρια αλλα μας εδωσε αλλα χαρισματα.....τι να κανεις,,,ισορροπια....!!!!Ματαρες μου εσυ...!