ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.515
- Πόντοι
- 6.256
Παπαπαπα !! ΑΧΟΡΤΑΓΗ ένα πράγμα!!! Φτου σου, να μην σε ματιάσω!! Άσε που δε ματιάζω εγώ, μόνο ματιάζομαι!!!![]()

Παπαπαπα !! ΑΧΟΡΤΑΓΗ ένα πράγμα!!! Φτου σου, να μην σε ματιάσω!! Άσε που δε ματιάζω εγώ, μόνο ματιάζομαι!!!![]()
Μια χαρά παίζει και εικόνα και ήχο . Εγώ απλά πάτησα στο Λινκ και έπαιξε κανονικάΑυτό με το δυνατο γαμήσι,σας τ ανοίξε τελικά;
Επίσης αγοράκι μου!!Καλό μήνα γυναίκαραα ατελείωτηη
Βάλε το χέρι στην τσέπη αδερφέ, στείλε δώρο το σετάκι, intimissimi όχι από jumbo και θα πάω εγώ να βγάλω φώτο και βίντεο να ανεβάσουμε!!!Περιμένουμε μία φωτό σου έτσι Σε φαντάζομαι έτσι και χύνω πάνω μου
Δεν με χαλα να σε ξαναδώ ρε καυλιαρη!!!Βάλε το χέρι στην τσέπη αδερφέ, στείλε δώρο το σετάκι, intimissimi όχι από jumbo και θα πάω εγώ να βγάλω φώτο και βίντεο να ανεβάσουμε!!!![]()
Βάλε το χέρι στην τσέπη αδερφέ, στείλε δώρο το σετάκι, intimissimi όχι από jumbo και θα πάω εγώ να βγάλω φώτο και βίντεο να ανεβάσουμε!!!![]()
Έχω συναντήσει αγγελία που έλεγε "στείλτε μου δώρο τα τάδε εσώρουχα και θα σας στείλω φωτογραφίες με αυτά φορεμένα".Πατριωτάκι είσαι ωραίος ρε συ!!!
![]()
Κωλαρακι δεν έβαλα σήμερα..!!
Μια και δρόμο!!!
![]()
Θα σου Πάρο και εσένα ένα ζευγάρι intimissimi θα βγει Καλύτερα το βίντεο HahahahΒάλε το χέρι στην τσέπη αδερφέ, στείλε δώρο το σετάκι, intimissimi όχι από jumbo και θα πάω εγώ να βγάλω φώτο και βίντεο να ανεβάσουμε!!!![]()
Τα ποια ;;;; "αντιπυτερικά"Τώρα δε σε φοβάμαι! Πήρα τα αντιπυτερικά μου και δε μασάω μία λέμε!!!!!!!!!!
Πςςςς με έφτιαξες τώρα!!!!Θα σου Πάρο και εσένα ένα ζευγάρι intimissimi θα βγει Καλύτερα το βίντεο Hahahah
Πρόστυχε!!!
εισαι αρρωστια που δεν γινεται καλα!!!! χαχχαΚωλαρακι δεν έβαλα σήμερα..!!
Μια και δρόμο!!!
![]()
Παλιόπαιδο αυτά μου λες....εισαι αρρωστια που δεν γινεται καλα!!!! χαχχα
εεεεετσι!!!!Παλιόπαιδο αυτά μου λες....
Φιλάκια στ αγοράκια μου,όταν μπω αργότερα υπόσχομαι να είμαι πιο αγριεμένη!!!
Μην της λες τέτοια!!! Αυτή θα μας δαγκάσει ρεεεεεεεεεετσι!!!!
αστην να αγριεψει φιλε ....σε ολες ομως αρεσει η υποταγη λιγο η πολυ !!!!χεχεΜην της λες τέτοια!!! Αυτή θα μας δαγκάσει ρεεεεε