Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.748
Καλημέρα αγορι!!!Good morning beauty!!!
Καλημέρα αγορι!!!Good morning beauty!!!
Καλημερα καυλιαραΚαλημέρα με πολλές καυλες...!
Να ενημερώσω κάποια αγόρια που ρωτάνε, σαββατοκύριακο το ωράριο το παω και πιο αργά από 12 εφόσον δεν έχω προπόνησεις!
Καλημέρα baby!Καλημερα καυλιαρα
Σήμερα το πρωί έριξα δύο στα γρήγορα και μπαίνω στο μπου και βλέπω εσένα πάλι η πούτσα κάγκελοΚαλημέρα baby!
...δουλεια δν ειχε ο τρακτορας,Ο αρκουδας με την ποιηση μας εχει ξεπερασει κατα πολύ τελευταία.
Jo sorry για την κατάχρηση του χώρου!!!...δουλεια δν ειχε ο τρακτορας,γαμουσε(στιχακια εγραφε για) τα παιδια του
Αρκουδα αντε συντομα μ το καλο να πατησουμε κ κανα γυφτο
...θηριο!Jo sorry για την κατάχρηση του χώρου!!!
.....αυτα ειναι, έτσι σας θέλω, με πουτσα κάγκελο!!!Σήμερα το πρωί έριξα δύο στα γρήγορα και μπαίνω στο μπου και βλέπω εσένα πάλι η πούτσα κάγκελο
Καλά γαμισια μορο.....αυτα ειναι, έτσι σας θέλω, με πουτσα κάγκελο!!!
Πάω ομορφιές, ξεκιναω δουλίτσα φιλιά!
Καυλα μου ατελειωτη..!!Καλημέρα με πολλές καυλες...!
Να ενημερώσω κάποια αγόρια που ρωτάνε, σαββατοκύριακο το ωράριο το παω και πιο αργά από 12 εφόσον δεν έχω προπόνησεις!
Σεξ με τη Τζο στην καμπινα για τριαξονικο γαμησι . χαχαχαJo sorry για την κατάχρηση του χώρου!!!
Καλημέρα αδυναμία μου, ευχαριστώ!!Καυλα μου ατελειωτη..!!
Καλημερα, καλη δουλεια και να μου προσεχεις μωρο μου..!!
Μην το πειράζεις το γατάκι σου είναι δικό μαςΚαλημέρα με πολλές καυλες...!
Έρχομαι με χίλια αααααα καυλαAfter anal photo..
Μας αφηνει να ενδιαφερομαστε και να ρωταμε για τον τρακτορα αλλα δεν ξερουμε τι ειναι τράκτορας...δουλεια δν ειχε ο τρακτορας,γαμουσε(στιχακια εγραφε για) τα παιδια του
Αρκουδα αντε συντομα μ το καλο να πατησουμε κ κανα γυφτο
...πλακα κανεις ε?!?!?!?Μας αφηνει να ενδιαφερομαστε και να ρωταμε για τον τρακτορα αλλα δεν ξερουμε τι ειναι τράκτορας
Tην Καλησπερα μου Kafearkou.....ετσι...ετσι....εσυ δεν γραφεις....Κεντας...!!!!!!Κατ'είδα που κουνιότανε
πίσω από ένα θάμνο
πάω κοντά και τι να δω;;;
Το μύστη Κοντολάγνο!!!
Στα τέσσερα μία κοντή
κάτω την είχε στρώσει
κι αυτός πίσω πολέμαγε
για να την απαυτώσει!!
Δεν του αρέσουν οι ψηλές
ούτε και οι νταρντάνες
Ο πούτσος του σηκώνεται
με τις κοντές πουτάνες!!!
Την Καλησπερα μου Αγαπητη Νηματοθετρια....Παρθενος???????Ετσι....!!!!Ρε γμτ..με πηρε πριν πελάτης μου, και μου ζήτησε να ειμαι η πρωτη του 18χρονου γιου του..θεωρεί ότι είμαι άριστη επιλογή κατά την κρίση του και με τιμά,οκ,αλλά δεν αντέχω νομιζω πρωτάρηδες πλέον ,έχω ζήσει πολλούς τέτοιους, τραβάνε κανα δύο μαλακιες απο πριν και δεν τελειωνουν ούτε αύριο Χαχαχαχαχαχαχαχα!!Εκτός αν του δείξω κωλο του μικρού και του πω μπες και γαμα ανετα,πόσο θ αντέξει;!