redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 726
Καταπληκτικη φωτογραφια κοριτσαρα μου..!!Καλημέρα στ αγόρια μου.. διαθέσιμη 12 και μετα!
Φουλ αισθησιακη και πολυ σεξυ..!!!
Καταπληκτικη φωτογραφια κοριτσαρα μου..!!Καλημέρα στ αγόρια μου.. διαθέσιμη 12 και μετα!
Γεια σου ρε κουκλι!!!!Καταπληκτικη φωτογραφια κοριτσαρα μου..!!
Φουλ αισθησιακη και πολυ σεξυ..!!!
FantastiqueΚαλημέρα στ αγόρια μου.. διαθέσιμη 12 και μετα!
Ομορφιά μου....Την καλημερα μου!
Ααααα.Λογω φόρτου εργασίας μου είναι αρκετά δύσκολο να μπαίνω πολύ αγόρια, οτιδήποτε θέλετε, τηλεφωνικά,οσον αφορά νέα άτομα, πληροφορίες στο προφίλ μου εδω!
ΦΙΛΆΚΙΑ!!
Κατ'είδα που κουνιότανεΟ αρκουδας με την ποιηση μας εχει ξεπερασει κατα πολύ τελευταία.
....δηλώσεις...αχα...Ααααα.
θα λυγίσω οπως παμε.
Λατρεμένε Harry ...Ομορφιά μου....
Πολυ καλο, προσπαθω να θυμηθω αν το χω κανει σε θαμνοΚατ'είδα που κουνιότανε
πίσω από ένα θάμνο
πάω κοντά και τι να δω;;;
Το μύστη Κοντολάγνο!!!
Στα τέσσερα μία κοντή
κάτω την είχε στρώσει
κι αυτός πίσω πολέμαγε
για να την απαυτώσει!!
Δεν του αρέσουν οι ψηλές
ούτε και οι νταρντάνες
Ο πούτσος του σηκώνεται
με τις κοντές πουτάνες!!!
Τι εγινε ο τρακτορας ρε αρκουδα;
Έπρεπε να βγει η ρίμα ρε φίλε!!! Είναι δύσκολο το - άγνος. Ο τράκτορας ακόμα μέσα!Πολυ καλο, προσπαθω να θυμηθω αν το χω κανει σε θαμνο
Ε μα..!Απορω γιατί με γυροφερνει ομως..αφού είμαι ψηλή...!Κατ'είδα που κουνιότανε
πίσω από ένα θάμνο
πάω κοντά και τι να δω;;;
Το μύστη Κοντολάγνο!!!
Στα τέσσερα μία κοντή
κάτω την είχε στρώσει
κι αυτός πίσω πολέμαγε
για να την απαυτώσει!!
Δεν του αρέσουν οι ψηλές
ούτε και οι νταρντάνες
Ο πούτσος του σηκώνεται
με τις κοντές πουτάνες!!!
18;;; Πρώτη φορά;;; παράξενο μου φαίνεται!!! Τα παιδιά σήμερα είναι διαφορετικά!!! Αν είναι στ'αληθεια πρωτάρης και είναι φυσιολογικός, δεν θα αντέξει ούτε 10 πουτσιές!!!Ρε γμτ..με πηρε πριν πελάτης μου, και μου ζήτησε να ειμαι η πρωτη του 18χρονου γιου του..θεωρεί ότι είμαι άριστη επιλογή κατά την κρίση του και με τιμά,οκ,αλλά δεν αντέχω νομιζω πρωτάρηδες πλέον ,έχω ζήσει πολλούς τέτοιους, τραβάνε κανα δύο μαλακιες απο πριν και δεν τελειωνουν ούτε αύριο Χαχαχαχαχαχαχαχα!!Εκτός αν του δείξω κωλο του μικρού και του πω μπες και γαμα ανετα,πόσο θ αντέξει;!
Είναι από επαρχία ο πελάτης τον γνωρίζω, ερχετε συχνά , ο δε μικρός του,δεν είχε ευκαιρία εκεί...σκέφτηκε εμένα,αυτό όμως με προβληματίζει, πόσες μαλάκιες θα έχει τραβήξει χαχαχαχαχαχαχαχα!!18;;; Πρώτη φορά;;; παράξενο μου φαίνεται!!! Τα παιδιά σήμερα είναι διαφορετικά!!! Αν είναι στ'αληθεια πρωτάρης και είναι φυσιολογικός, δεν θα αντέξει ούτε 10 πουτσιές!!!
Επειδή όμως μου κάνει για περίεργο, κοίτα μην έχει μαλακιστεί πρώτα κι έχει κουμπώσει και κανένα Βιάγκρα και σε παλουκώσει!!!!
Αφού ο μπαμπάς είναι δικός μας, να του πει να μην τραβήξει!!!Είναι από επαρχία ο πελάτης τον γνωρίζω, ερχετε συχνά ο μικρός δεν είχε ευκαιρία εκεί...σκέφτηκε εμένα,αυτό όμως με προβληματίζει, πόσες μαλάκιες θα έχει τραβήξει χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Θα το σκεφτώ, δεν ψήνομαι ιδιαίτερα..
Του το είπα απ εξω απ εξω κσι γελούσε,του λέω πες του μικρού να μην δει τσοντα για δυο 24 ώρα!Αφού ο μπαμπάς είναι δικός μας, να του πει να μην τραβήξει!!!
Καλα, σε αυτην εδω..Λογω φόρτου εργασίας μου είναι αρκετά δύσκολο να μπαίνω πολύ αγόρια, οτιδήποτε θέλετε, τηλεφωνικά,οσον αφορά νέα άτομα, πληροφορίες στο προφίλ μου εδω!
ΦΙΛΆΚΙΑ!!