Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 168.492
Μπα.. καλώς τον ...μας θυμήθηκες.. έννοια σου κι έκανα γκρίνια του πρώην χοντρούληκαλαααααα
συνεχιζεις να διεκδικεις δικα μου κεκτημενα
προσεχε λιγο ετσι;
Μπα.. καλώς τον ...μας θυμήθηκες.. έννοια σου κι έκανα γκρίνια του πρώην χοντρούληκαλαααααα
προσεχε λιγο ετσι;
κι αμα παρεις κωλαρακιμε τις τζο το τσιμπουκακι
ξεχνας οτι φαρμακι
Άρχοντα @geroksouras ,δεν έχεις αφήσει ουδεμία άπαρτη έτσι;;; Είσαι είδωλο τύπε μου!!!καλαααααα
προσεχε λιγο ετσι;
Καυλα ειναιΕχω ντοκουμέντο..εντωμεταξύ τα νέα black latex προφυλακτικά που πήρα...σκέτη καυλα,άνετα και αντοχής με τπτ δεν σπάνε!!!
Μωρο...ένα τέταρτο στο κωλαράκι μου ήταν ασε τι έπαθαΚαυλα ειναι
εγω;;;;Άρχοντα @geroksouras ,δεν έχεις αφήσει ουδεμία άπαρτη έτσι;;; Είσαι είδωλο τύπε μου!!!
τζοαννα ξερω γω ξερω γω ενταξειΜπα.. καλώς τον ...μας θυμήθηκες.. έννοια σου κι έκανα γκρίνια του πρώην χοντρούλη
βρηκακι αμα παρεις κωλαρακι
δεν μπορω να βρω αλλη ριμα σορρυ
I love you ρε ..το ξέρεις ,τι να σε κάνω παναθεμα σε..βρηκα
κι αμα παρεις κωλαρακι
θα πονει το κεφαλακι
πω το πουστη ποιηταρα ειμαι
γκαβαφης σκετος
Για να πάρεις κωλαράκιβρηκα
κι αμα παρεις κωλαρακι
θα πονει το κεφαλακι
πω το πουστη ποιηταρα ειμαι
γκαβαφης σκετος
Θα μπορουσες καμια φορά να πηγαίνεις και για ψάρεμα.Κανένας ιός αδερφέ!!! Και για ποια γαμήσια μιλάμε;;; Εγώ είμαι απλά αργόσχολος και αφού δε γαμάω... Γράφω στιχάκια
Πηγαίνω, χωρίς επιτυχίες αλλά πηγαίνω!Θα μπορουσες καμια φορά να πηγαίνεις και για ψάρεμα.
Ζηλεύουμε τζοοοοΕχω ντοκουμέντο..εντωμεταξύ τα νέα black latex προφυλακτικά που πήρα...σκέτη καυλα,άνετα και αντοχής με τπτ δεν σπάνε!!!
....όταν είσαι στην έδρα μου,έλα να σε δω αγορι ..Ζηλεύουμε τζοοοο
Θα έρθω τζοοοοο για μεγάλο ραντεβού τα μαζεύω....όταν είσαι στην έδρα μου,έλα να σε δω αγορι ..
Συνήθως μεχρι 12 ..αναλόγως και την κούραση της ημέρας.Καλησπερα, μεχρι τι ωρα κανεις συναντησεις ;
Ευχαριστώ πολύ....για τα καλά σου λόγια,χαρά μου και τιμή μου να βρίσκομαι και να περνάω ομορφα κι εγω με υπέροχους άνδρες στα πάντα..Συναντηση χτες με την Τζο! Προκειται για ενα ΜΙΛΦ που τα κανει ολα. Κορμι φανταστικο! Το πιο σημαντικο ομως οτι ειναι καλος ανθρωπος, επικοινωνιακη και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ! Απο υπηρεσιες, προγραμμα ειχε απ' ολα! Το ΤΙ κανει και το ΠΩΣ το κανει δεν χρειαζεται να πω πολλα γιατι τα τα βλεπουμε καθημερινα σε αυτα που ανεβαζει. Σε ευχαριστω πολυ για την πολυ ομορφη ωρα! Εις το επανιδειν!