Κάτι οι photos που ανεβάζει στο νήμα, κάτι ο τρόπος που μιλάει και κάνει χαβαλέ και κάτι μια photo ππυ έβαλε συγκεκριμένη χθες μεσημέρι τελευταία στιγμή με πυροδότησε να ψάξω ραντεβού μαζί της... Και για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα.... Ανέβασμα βόρεια λοιπόν, δωμάτιο ξενοδοχείο γρήγορα στον πρώτο όροφο ξανά και εντός 15λεπτου σκάει και η Τζο... Εμφανισιακά η πρώτη εντύπωση θετική επειδή ξέρεις ακριβώς τι περιμένεις να δεις... Ξανθά μαλλιά, καρέ, πρόσωπο συμπαθητικό με τα σημάδια της ηλικίας, χωρίς να είναι όμως αντιαισθητικο, ίσα ίσα γοητευτικό και εκφραστικό με όμορφα ματια... Φωνή σεξυ και βαθιά. Κορμί τα σπάει... Τι να λέμε... Αθλήτρια γαρ η μιλφαρα μιλάμε σφιχτή όσο δεν πάει. Ανετο και καυλερο social όπου κάναμε τις πλάκες ας ενώ κατάφερε η ρουφιάνα να με καυλωσει με κάτι ωραία άγγιγμα τα...
Βγάλσιμο ρούχων, φιλιά παθιαρικα (φιλάει αισθησιακά και αργά), και έπεσα με τα μούτρα να γλείφω το μουνακι της που ήταν ζάχαρη και μέλι... Καθαριότητα τοπ... Εκπληκτική συμμετοχή, ωραία ανταπόκριση και δεν τη χόρταινα... Μετά από κάμποσα λεπτά αφεθηκα στην majestic πιπα της... Σφιχτή, να νιώθω το λαρύγγι της, σάλιο, γλείψιμο μπάλες φουλ, ματιές καυλωτικες... Η που θα την εχυνα έτσι η που θα την έκοβα για να προλάβω να την απολαύσω παραπάνω... Πέρασμα καποτας, πρώτη στάση από πάνω, εκείνη να τριβεται και να κοπανιέται λυσσαλέα, η αίσθηση εκπληκτική και μου έκανε εντύπωση πόσο σφιχτή είναι... Την πετάω πίσω και συνεχίζουμε σε έντονο ρυθμό ιεραποστολικο, με ένταση και σούπερ συμμετοχή από το μιλφ της καρδιάς μας, να χουφτώνει βυζια δικά της, δικά μου, να γουστάρει κ κείνη κ γω γενικά. Στη συνέχεια πλάγια, με τις ίδιες και αυξητικές τάσεις καυλας και τελευταια στάση στα 4, με ωραίο στήσιμο, με γνώμονα να τον πάρει βαθιά και χωρίς να κλέψει σε κάτι ή να αποφύγει... Για το τέλος, καθότι φίλος του geroksouras και έχω κολλήσει, την έβαλα σε στάση πιπας, αφεθηκα στα χάδια, στα κόλπα και στη γλώσσα της και έφυγαν τα σκάγια ακανόνιστα παντού πάνω της...
Η Τζοανα είναι το μιλφ όπως το φανταζόμαστε, είναι η μαμά του φίλου μας, είναι η γυναίκα του ναυτικού απέναντι που λείπει και έχει καυλες και σε προκαλεί να την ξεσκισεις... Είναι τίμια, πεντακάθαρη, έχει κορμαρα, βάζει κάτω πολλές νεότερες, είναι ευγενική, ήρεμη και αρκετά υπακουη και for sure φεύγεις από το ραντεβου το λιγότερο μπουρδουκλωνοντας τα πόδια σου από την εξάντληση στη χειρότερη υποβασταζομενος από κάποιον φίλο που θα χει προστρεξει για βοήθεια... Εφόσον αρέσκεστε σε αυτό το στυλ και τοβηλικιακο γκρουπ η Τζο είναι must see and must have για το παλμαρε...
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα....