Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Αγάπες διαθέσιμη από τώρα....
.....ωνσγ!!!!!!Αγάπες διαθέσιμη από τώρα....
Μωρό, ψάχνω την φωτο μας από το ραντεβού μας χθες,και δεν την βρίσκω γμτ.. μάλλον δεν την αποθήκευσάΕπίσκεψη σημερα στη Τζο...εύκολη συνεννόηση και αφηξη στον πεντακάθαρο χώρο της...χαμογελαστή και κουκλάρα σπάει τον πάγο αμέσως...στα του αγώνα γουστάρει αυτό που κάνει κ το βγάζει...σώμα που γονατίζει 2 20αρες....ορισμός του vfm...
Και φοβερές καυλωτικες φωτός!!!Αγάπες διαθέσιμη από τώρα....
Kαλο μεσημερι......τι δαντελα ειναι αυτη????αν καναμε ραντεβου και μου ερχοσουνα με αυτη την κυλοτα δυο πραγματα θα σκεφτομουν....συγγνωμη κιολας......βεβαια ολα διορθωνονται.......Αγάπες διαθέσιμη από τώρα....
Είσαι τρελοκομείο,στο έχω δηλώσει .ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!Kαλο μεσημερι......τι δαντελα ειναι αυτη????αν καναμε ραντεβου και μου ερχοσουνα με αυτη την κυλοτα δυο πραγματα θα σκεφτομουν....συγγνωμη κιολας......βεβαια ολα διορθωνονται.......
....είπαμε,στο νήμα αρχικός στόχος η καυλα.. τα υπόλοιπα, έπονται..Και φοβερές καυλωτικες φωτός!!!
Αυτό αυτό...!....είπαμε,στο νήμα αρχικός στόχος η καυλα.. τα υπόλοιπα, έπονται..
...το λες και κολπική εξέτασηΕίσαι τρελοκομείο,στο έχω δηλώσει .ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
Οκ τότε θα σου ερχόμουν έτσι...
Μου χει μείνει από τον γκόμενο τον γυναικολόγο, όταν έρχετε αντί να του πω γεια ,του λέω κοίτα το καλό είναι;;;Μια μέρα μου λέει, μια χαρά φτυστο μην το ματιασουν χαχαχαχαχαχα!!!!Θεούλης!!!!...το λες και κολπική εξέταση
....εεεεε ποσο φτυσιμο κ σαλιωμα πχια? Δεν νομιζω να ειναι κανενας που δεν στο εγλειψε?Μου χει μείνει από τον γκόμενο τον γυναικολόγο, όταν έρχετε αντί να του πω γεια ,του λέω κοίτα το καλό είναι;;;Μια μέρα μου λέει, μια χαρά φτυστο μην το ματιασουν χαχαχαχαχαχα!!!!Θεούλης!!!!
ομορφο !!!!Είσαι τρελοκομείο,στο έχω δηλώσει .ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
Kαλο απογευμα......Μουνακι και Νυχακι στο ιδιο χρωμα...επιτελους!!!!!!μια γυναικα με Γουστο......Είσαι τρελοκομείο,στο έχω δηλώσει .ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
Καλησπέρα αγοράκι μου!!! Δεν αποθηκεύσα την χθεσινή όμορφη φωτο από το ραντεβού μας, και στεναχωρήθηκα, ήθελα να την ποστάρω ..στο άλλο θα βγάλουμε πολλές να έχουμε χαχαχαχα!!!Καλησπερα στην υπεροχη Τζο !!!!
Α όλα κι όλα, τα κανω σετακια, την άλλη βδομάδα που θα κάνω νύχι λευκό,θα βάψω και μουνάκι λευκό...Kαλο απογευμα......Μουνακι και Νυχακι στο ιδιο χρωμα...επιτελους!!!!!!μια γυναικα με Γουστο......
δεν στο συνιστω......πρεπει να υπαρχει καποια αντιθεση....στο νυχακι και στο μουνακι επαιξες με τους τονους....Α όλα κι όλα, τα κανω σετακια, την άλλη βδομάδα που θα κάνω νύχι λευκό,θα βάψω και μουνάκι λευκό...
Είσαι και η πρώτη πάει τέλος!Α όλα κι όλα, τα κανω σετακια, την άλλη βδομάδα που θα κάνω νύχι λευκό,θα βάψω και μουνάκι λευκό...
Tην επομενη θα βγαλουμε καλυτερη!Καλησπέρα αγοράκι μου!!! Δεν αποθηκεύσα την χθεσινή όμορφη φωτο από το ραντεβού μας, και στεναχωρήθηκα, ήθελα να την ποστάρω ..στο άλλο θα βγάλουμε πολλές να έχουμε χαχαχαχα!!!
Όπως έλεγε η αείμνηστη Κοκο Σανέλ,καλοντυμένη είναι η γυναίκα που βγάζει οτιδήποτε απέριττο από πάνω της ,αλλα το υπόλοιπο σύνολο που θα μείνει πρέπει να είναι άψογα ταιριαστό !Είσαι και η πρώτη πάει τέλος!
Ασορτι όλα!!!