Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.098
ΕυχαριστώΚαλή προπόνηση μωρό ατελείωτο ❤
ΕυχαριστώΚαλή προπόνηση μωρό ατελείωτο ❤
Κανεις ολόκληρη Θεσσαλονίκη να χυνει για εσεναΕυχαριστώ
Κορμι για φαγωμα.Καλό μας μεσημέρι....(time for training)
.....Έχω και προτάσεις γάμου από αγόρι/αγόρια εκεί χαχαχαχα!!Να είστε καλά, και αν ποτέ μου δωθει ευκαιρία θα έρθω σίγουρα!Κανεις ολόκληρη Θεσσαλονίκη να χυνει για εσενα
Ετοιμάσου να με φας όπου να'ναι. ..Κορμι για φαγωμα.
Αφου εχεις τόσο λαό.. Κάνε ένα ΣΚ εκδρομή.....Έχω και προτάσεις γάμου από αγόρι/αγόρια εκεί χαχαχαχα!!Να είστε καλά, και αν ποτέ μου δωθει ευκαιρία θα έρθω σίγουρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετοιμάσου να με φας όπου να'ναι. ..
Πριν κανα 2ωρο είχα ένα παιδί δικό σας από Καλαμαριά.. είστε άτακτοι πολύ χαχαχαχαχα!!!Αφου εχεις τόσο λαό.. Κάνε ένα ΣΚ εκδρομή
Αξίζει το ταξίδι λοιπόνΠριν κανα 2ωρο είχα ένα παιδί δικό σας από Καλαμαριά.. είστε άτακτοι πολύ χαχαχαχαχα!!!
Θα σε κατασπαραξω να ξερεις......Έχω και προτάσεις γάμου από αγόρι/αγόρια εκεί χαχαχαχα!!Να είστε καλά, και αν ποτέ μου δωθει ευκαιρία θα έρθω σίγουρα!
Ετοιμάσου να με φας όπου να'ναι. ..
Έτσι μπράβο....σεμνά και ταπεινά... ..καυλιάρα νεαρά....Καλό μας μεσημέρι....(time for training)
Και φυσικά εγώ το μωρό!!!Για να είμαι εγώ νεαρά στον κύριο φαντάσου πόσο είναι χαχαχαχαχαχαχα!!Τεκνα είμαστε όλοι των 40plus και δεν θέλω συζήτηση!!!
...μωρά τρελά είμαστε όλα μας χαχαχαχα!!Και φυσικά εγώ το μωρό!!!
Έτσι μπράβο....σεμνά και ταπεινά... ..καυλιάρα νεαρά....
Τι πλάσμα είσαι εσύ.... Και κουκλάρα και επαγγελματίας( από τα συμφραζόμενα των τυχερών)Καλό μας μεσημέρι....(time for training)
Personal trainer έχεις;Καλό μας μεσημέρι....(time for training)
Φωτα....να βλέπουμε καλύτερα
Τεράστιο μουνι είσαι εδω δωΚαλό μας μεσημέρι....(time for training)
Επειδή όλοι το ξέρουν,εσυ είσαι νεουδι, Προπονητρια αγόρι..Personal trainer έχεις;
Τι είπες τώρα...!!Τεράστιο κιόλας!!τιμή μου ρε μωρό!!Φωτα....να βλέπουμε καλύτερα
Τεράστιο μουνι είσαι εδω δω
Δεν με πιάνεις. Άλλη προπόνηση εννοούσαΕπειδή όλοι το ξέρουν,εσυ είσαι νεουδι, Προπονητρια αγόρι..
Το σορτσάκι πάντως σούπερ.Αααααααα Ναι αμέ κι απ αυτές χαχαχαχ