swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Δε θελω τετοια...Ειμαστε το αληθινο τσαμπιονς λιγκΜπα ?δε με βλέπω, έχω πέσει β' εθνική ?
Δε θελω τετοια...Ειμαστε το αληθινο τσαμπιονς λιγκΜπα ?δε με βλέπω, έχω πέσει β' εθνική ?
πολυ αναλαφροι μαζευτηκαν και δεν μου αρεσει αυτοΑυτός είναι ο στόχος του νήματος.. καβλα με ανάλαφρη διάθεση..
?
Άσε αδερφέ, η προπονήτρια με αφήνει στον πάγκο, δεν είμαι πια βασικός παίκτης. ?Δε θελω τετοια...Ειμαστε το αληθινο τσαμπιονς λιγκ
Και ο Σολτσκιερ δεν ηταν βασικος αλλα εβαζε παντα το κρισιμο γκολ...Μετρησα?Άσε αδερφέ, η προπονήτρια με αφήνει στον πάγκο, δεν είμαι πια βασικός παίκτης. ?
Καλημέρα, βλέπω είστε άτακτα πρωί πρωί..όπως πρέπει να είναι τ αγοράκια!Καλημερα Τζο!
Καλημέρα, βλέπω είστε άτακτα πρωί πρωί..όπως πρέπει να είναι τ αγοράκια!
Χαχαχαχαχαχα!!!!
Αχ και μ αρέσουν οι πίπες!!!???σ αρεσε εεε παρε και το επομενο
ναι π . . . . .ς μπλε με ριγεςΛοιπόν ώρα για δουλειά για μένα θα σας δω μετά πάλι ?
Κοριτσάρα όμορφη. Καλή σου μέρα.Καλημέρα στ αγόρια μου!!
parapoly kalo epipedo priamoςΚαλημερα σε ολες και ολους.
Εχει κανεις φιλος, εικονα απο ξενοδοχειο Madison Κατεχάκη? Εχω παει σε τοσα,σ' αυτο ομως οχι. Μην ειναι και κανενα καταγωγι.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω φιλος, να' σαι καλα.parapoly kalo epipedo priamoς
μια χαρα ακους και βλεπειςΕυχαριστω φιλος, να' σαι καλα.
Λεω να παω την κυρια του νηματος εκει, ενα διωρο σιγουρα, να τα περασουμε σπεσιαλ.
ΟΚ εχει και χωρο δικο της, αλλα καπου ειχα διαβασει, οτι δεν μπορεις να κανεις μπανιο και κατι τετοια κουφα (αν κανω λαθος, συγγνωμη προκαταβολικα).