Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.512
Μετά από δυνατό σεξ και από παντού.. ?
Θα μείνω απο σάλιο...Μετά από δυνατό σεξ και από παντού.. ?
Άντε,έλα να με γλύψεις να ισιωσω.. τι σόι φίλος είσαι...?Θα μείνω απο σάλιο...
Κλείσε το τηλέφωνο για κανα 2ωρο... Έχουμε δουλειά εκει κάτω???Άντε,έλα να με γλύψεις να ισιωσω.. τι σόι φίλος είσαι...?
Που είναι καύλα τα ψηλοτάκουνα σου ....να μας καυλωσεις φουλΧάλια καιρός...Πφφφ και μέρα με τρέξιμο.. υπομονή, δεν αργεί το καλοκαίρι ???
Βρε μανία..τα ζητάς όταν είμαι και στην άλλη δουλειά που φορω αθλητικα ???Που είναι καύλα τα ψηλοτάκουνα σου ....να μας καυλωσεις φουλ
Χαχαχα...δεν το ξέρω αυτό ....χαχαχαΒρε μανία..τα ζητάς όταν είμαι και στην άλλη δουλειά που φορω αθλητικα ???
Κάτσε να βρεθούμε να δεις τι θα γίνει.... απόγευματα μπορώ αλλά θέλω να είμαι σίγουρος...μην γίνει καμμία στραβή και φυσικά μια ώρα είναι λίγο για μένα....Σε πάω ρε συ είσαι αυθόρμητος!!
Τύπε μου, πες μου πότε θα κανονίσεις με τη Τζο, για να ξέρω πως είναι μόνη της η ψηλή ?????Κάτσε να βρεθούμε να δεις τι θα γίνει.... απόγευματα μπορώ αλλά θέλω να είμαι σίγουρος...μην γίνει καμμία στραβή και φυσικά μια ώρα είναι λίγο για μένα....
Για την γυναίκα μου λες έτσι...θα σου πωΤύπε μου, πες μου πότε θα κανονίσεις με τη Τζο, για να ξέρω πως είναι μόνη της η ψηλή ?????
Πλακίτσα κάνω αδερφέ ?Για την γυναίκα μου λες έτσι...θα σου πω
Η μήπως να βρεθούμε οι δυο μας και να πάμε στη Τζο να βγάλουμε γουστα ...και ότι άλλο μπορούμε... χαχαχαχαΓια την γυναίκα μου λες έτσι...θα σου πω
Ειδες?ποια είναι ...έχουμε γνωριμία με τον φίλο ποιο πάνωΡε σεις,ωραία τα λέτε αλλα ποια είναι η ψηλή ;
Άλλος ένας που κολλησε μαζί σου ....είσαι καύλα η μας κάνει κλικ σε κατιΜου ήρθαν πάνω από 70,80 ενημερώσεις ότι εκανες λαικ σε φωτο μου..?
Ευχαριστώ αγόρι.. ?
Να αλλάξεις τσιμουχες....ακόμα μπάζει το κωλαράκι μου ?
Όλα θέμα διάθεσης μυαλού είναι.. Και όταν έχουμε χρόνο και όρεξη για παιχνίδι, τα λέμε εδώ και παίζουμε.. ?Άλλος ένας που κολλησε μαζί σου ....είσαι καύλα η μας κάνει κλικ σε κατι
Έριξε κατά ρυπάς τα like δηλαδή.Μου ήρθαν πάνω από 70,80 ενημερώσεις ότι εκανες λαικ σε φωτο μου..?
Ευχαριστώ αγόρι.. ?