Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Ένα μικρο βιντεάκι
από πρωκτικό..με αγαπημένο πελάτη!
Με μεγαλύτερο μέγεθος έχεις θέμα?
Ένα μικρο βιντεάκι
από πρωκτικό..με αγαπημένο πελάτη!
Όχι κανένα θέμα, δεν βάζω όριοΜε μεγαλύτερο μέγεθος έχεις θέμα?
Στο ελεύθερο στοματικό τα θέλω όλα στόμα.Φυσικα δεν κρατήθηκε.. όλα μέσα!
Χαίρομαι να βοηθώ ?Άργησα να απαντήσω...
Όπως κατάλαβες, είχα μια δουλειά σκεπτόμενος το τσιμπουκι σου.. ?
Μωρό μου δεν αφήνεις κανέναν παραπονεμένο. Γι' αυτό σε γουστάρουμε.Χαίρομαι να βοηθώ ?
❤❤❤❤Μωρό μου δεν αφήνεις κανέναν παραπονεμένο. Γι' αυτό σε γουστάρουμε.
γιατι αμα ειχε τον κοκοτα θα τον εστελνες στον μπαρμπερη
Ότι καλύτερο!!Πάλι μας....σήκωσες το ηθικό με τα γραφόμενα σου...!!!!Στο ελεύθερο στοματικό τα θέλω όλα στόμα.
Μωράκι...?Ότι καλύτερο!!Πάλι μας....σήκωσες το ηθικό με τα γραφόμενα σου...!!!!
Να το βυζαξεις αλλιώς θα κλαίειΜωράκι...?
Θα το κρύψω στα βυζάκια μου..?Να το βυζαξεις αλλιώς θα κλαίει
Δούλεψε υπερωρία το λιπαντικό, έτσι ;;;Λοιπόν, ένας πελάτης σήμερα, με πήρε μόνο αναλ 25λεπτα σερί.. απορώ πως αντεξε πραγματικά..εγώ αισθάνομαι πάντως ότι μπάζει το κωλαράκι μου ακόμη...πάρα άνοιξε ???
Μπα,μια που μπήκε μια που δεν βγήκε χαχαχχαχα!!εντάξει δεν είναι για συνέχεια τέτοιες φάσεις, κωλαράκι είναι, θέλει διαλείμματα και τρυφερότητα....Δούλεψε υπερωρία το λιπαντικό, έτσι ;;;
Τέτοια βυζιά άνετα να θηλάζω ώρες μύστη!!Άνετα!!Να το βυζαξεις αλλιώς θα κλαίει
Ο Τασούλης για σας μεριμνει τους συναγωνιστές ???Τέτοια βυζιά άνετα να θηλάζω ώρες μύστη!!Άνετα!!
Φίλε μου μην διστάζεις καθόλου. Η Joanna θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Και θα νιώσεις άνετα από το πρώτο δευτερόλεπτο.Συναδελφική αγωνιστική αλληλεγγύη.Εμείς προσέχουμε εσένα αλλά και μεταξύ μας για να μπορούμε να σε απολαμβάνουμε (ακόμα εγώ δεν αλλά πλησιάζει η ώρα)
Αν ήμουν Αθήνα θα είχα πάει ήδη φίλε...Εννοείται!!! Αλλά δεν είμαι της πρωτεύουσας....Φίλε μου μην διστάζεις καθόλου. Η Joanna θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Και θα νιώσεις άνετα από το πρώτο δευτερόλεπτο.