Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Αχχχχχ!!!!Τι μου θύμισες, έχω χρόνια να παίξω έτσι!!!Μαζί σου θα το κάνω. Ακάλυπτο για πίπα και μετά κρεβάτι για τα υπόλοιπά
Αχχχχχ!!!!Τι μου θύμισες, έχω χρόνια να παίξω έτσι!!!Μαζί σου θα το κάνω. Ακάλυπτο για πίπα και μετά κρεβάτι για τα υπόλοιπά
Αν το εξέλαβες σαν ειρωνία έχεις πρόβλημα αντίληψης.Η ειρωνια Πότε δε θεωρήθηκε εξυπνάδα .. καλή συνέχεια
Ήρθε η ώρα να το κάνεις νομίζω... Βρήκες εθελοντήΑχχχχχ!!!!Τι μου θύμισες, έχω χρόνια να παίξω έτσι!!!
Αν το εξέλαβες σαν ειρωνία έχεις πρόβλημα αντίληψης.
Ίσα ίσα θυμάμαι που σε σεβόμουν τότε που ψαχνόσουν για το αν θα κάνεις τις αρπαχτές κανονικό επάγγελμα.
Ε και φτάσαμε εδώ...
Δεν σε γνωρίζω ούτε εγώ πέρα από την ιντερνετική σου παρουσία.Δεν έχω ιδέα ποιος είσαι όπως και οποινδήποτε εδώ,εν αντίθεση εμ εμάς που μας γνωρίζετε ,εγώ σχολίασα κάτι παλιό πολύ που ανέφερες το οποίο δεν έχει ούτε αξία ούτε σημασία αλλάζοντας τα δεδομένα εν καιρώ
Δε τσατιζόμαι ούτε χαλιέμαι, αλλά έχω το δικαίωμα να μπω σε αντιπαράθεση όταν θεώρησω ότι πρέπει..αυτά, εγώ βάζω τέλος στη συζήτηση διότι τη θεωρώ άσκοπη πλέονΑν το εξέλαβες σαν ειρωνία έχεις πρόβλημα αντίληψης.
Ίσα ίσα θυμάμαι που σε σεβόμουν τότε που ψαχνόσουν για το αν θα κάνεις τις αρπαχτές κανονικό επάγγελμα.
Ε και φτάσαμε εδώ...
ποιον ακάλυπτο?αυτό το παιχνίδι το έκανα ως φαντασίωση με πελάτες σε συνεννόηση το 2016, αρα δε πέταξες κατι έξυπνο για να σε χειροκροτήσουν ? ,βρείτε νέα Όχι παλιά ξινά σταφύλια...μάλλον δε θα σου πήρα τσιμπούκι τότε και σου έμεινε απωθημένο,ήμουν και είμαι επιλεκτική ?
Δε τσατιζόμαι ούτε χαλιέμαι, αλλά έχω το δικαίωμα να μπω σε αντιπαράθεση όταν θεώρησω ότι πρέπει..αυτά, εγώ βάζω τέλος στη συζήτηση διότι τη θεωρώ άσκοπη πλέον
Μπα..άλλος έβγαλε κομπλεξ μπαίνοντας στο άκυρο να πετάξει κάτι προ 5ετιας..φεύγω έχω δουλίτσα!!Αν σταμάταγες την πρώτη απάντηση στο 2016 όλα οκ.
Αλλά θεώρησες σωστό να πεις τα δικά σου παρακάτω προσβάλλοντας και βγάζοντας κόμπλεξ.
Το πρόβλημα αντίληψης που λέγαμε...Μπα..άλλος έβγαλε κομπλεξ..φεύγω έχω δουλίτσα!!
Ναι τέτοιες αγγελίες απελπισίας δεν βγαίνουν κάθε μέρα.Αν και σου ήμουν αδιάφορη, με μελέτησες το 2016 καλά ώστε να θυμάσαι κστι που έχω σχεδόν ξεχάσει ,εγώ φαντάσου ?!!
Πατάω αγνόηση σε περίπτωση που θες να συνεχίσεις να γράφεις , εφόσον αδιαφορώ μη χαλιέμαι κιόλας να τα διαβάζω ..?Ναι τέτοιες αγγελίες απελπισίας δεν βγαίνουν κάθε μέρα.
Βέβαια δικαιολογημένα...
Αρκετά είπαμε...
Ας πούμε πως δεν ήσουν πολύ προσεκτική στα πρώτα βήματά σου.Πατάω αγνόηση σε περίπτωση που θες να συνεχίσεις να γράφεις , εφόσον αδιαφορώ μη χαλιέμαι κιόλας να τα διαβάζω ..?
Πάντως γι άντρας έχεις "κατινια" ?
Αγοράκι μου όμορφο εσύ...όντος περάσαμε όμορφα αν και ιδιαίτερη η κατάσταση..να μου προσέχεις!!!Σε φιλώ!!Καλησπέρα jo, χθες πέρασα πολύ ωραία χάρις εσένα, το ότι κατάφερες να με καυλωσεις στην κατάσταση που είμαι ? λέει πολλά για τις ικανότητες σου! Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα και συνέβαλλες πολύ σε αυτό!
ΑΧΌΡΤΑΓΗ!
Τιναφτόρε!!! Πάλι με καύλες θα ξενυχτήσουμε;;;Love anal....
Εσυ στην πραγματικοτητα.Η φαντασία σου οργιάζει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σοφές κουβέντεςΗ ειρωνια Ποτε δε θεωρήθηκε εξυπνάδα .. καλή συνέχεια
Ξεχνάς ότι είμαι ξανθιά και δε τα πιάνω ...??Εσυ στην πραγματικοτητα.
0-1
Δε νομιζω, για να σε τσεκαρω.Ξεχνάς ότι είμαι ξανθιά και δε τα πιάνω ...??