kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.794
- Πόντοι
- 4.496
Φυσική;;; Αν είναι βαμμένα δεν πιάνεται ???Ξεχνάς ότι είμαι ξανθιά και δε τα πιάνω ...??
Φυσική;;; Αν είναι βαμμένα δεν πιάνεται ???Ξεχνάς ότι είμαι ξανθιά και δε τα πιάνω ...??
Είσαι αδυναμία και το ξέρεις κοντό λαγνουλη ?Δε νομιζω, για να σε τσεκαρω.
Ποιο πουλί πεταει πιο ψηλά;
Κάτι ανταύγειες κάνω η βάση καταξανθη, άσε ?Φυσική;;; Αν είναι βαμμένα δεν πιάνεται ???
παλι μας φτιαχνεις βραδυατικααLove anal....
Με τιμα η γνώμη ενός ανθρώπου που απλά με άκουσε και μ έκρινε σωστά,από τη στιγμή που πληρώνει κάποιος οφείλω να του δώσω αυτό που πρέπει..Αν και δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, θέλω να παραθέσω την εμπειρία μου. Πήρα τηλέφωνο για ραντεβού. Στις 14:00 της λέω, μισάωρο πρόγραμμα. - Μισό να δω. Ξέρεις ρε φίλε;;; στις 14:00 δεν μπορώ επειδή στις 15:00 έχω άλλο ραντεβού.
Θα μπορούσε κάλλιστα να με σπρώξει λίγο πιο νωρίς, να με κάνει ξεπέτα, να στήσει λίγο και τον επόμενο (όπως κάνουν πολλές) και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έτσι ή αλλιώς δεν είμαι πελάτης, να με γνωρίζει. Αυτό εγώ το εκτιμώ!!! Ίσως να μην το φέρει η τύχη να βρεθούμε ποτέ αλλά εγώ αυτό θα το θυμάμαι.
Συντομα ομως γιατι θα πεσει σε χειμέρια νάρκη..εύχομαι να τα καταφέρουμε να βρεθούμε ?
Ωραίος ρε τύπε ? με έκανες και γέλασα ??? έχω κατέβει νότια οπότε τη γλυτώνω!Συντομα ομως γιατι θα πεσει σε χειμέρια νάρκη
Είναι άτακτο αγόρι και μας πειράζει όλους.. ?Ωραίος ρε τύπε ? με έκανες και γέλασα ??? έχω κατέβει νότια οπότε τη γλυτώνω!
Πρωινή πρωινή όπως πάντα!!!Καλημέρα ?
Έτσι ρε παιδί μου... για να ανοίξει το μάτι μας..?Καλημέρα ?
Σαν τον μαναβη που βγαζει τα τελαρα με τις ντοματες στο πεζοδρομιοΚαλημέρα ?
Καλημέρα ?
Καλό μήνα, επίσης!!Σαν τον μαναβη που βγαζει τα τελαρα με τις ντοματες στο πεζοδρομιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντως ρε jo εχει γινει λιγο επικινδυνο το νημαΚαλό μήνα, επίσης!!
Ο λόγος?Παντως ρε jo εχει γινει λιγο επικινδυνο το νημα
Μεχρι αρκουδες μαζευτηκαν,Ο λόγος?
Τα τσόλια να φοβάσαι τύπε, όχι τις αρκούδες ?Μεχρι αρκουδες μαζευτηκαν,
Νατος ο αρκουδος μου!!!Τα τσόλια να φοβάσαι τύπε, όχι τις αρκούδες ?
να σου στειλω και τον αρχοντα των προβοσκιδουχων ??Νατος ο αρκουδος μου!!!
Όλοι οι καλοί χωράνε ?να σου στειλω και τον αρχοντα των προβοσκιδουχων ??