barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
Μετά τους 5 πρέπει να ακούς καμπάνα, ΚΑΜΠΑΝΑ.Το Μαξ που έχω βρεθεί ταυτόχρονα, 5...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά, είναι σταθερός ?
Μετά τους 5 πρέπει να ακούς καμπάνα, ΚΑΜΠΑΝΑ.Το Μαξ που έχω βρεθεί ταυτόχρονα, 5...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά, είναι σταθερός ?
Εγω ενα βρισιματάκι το αξίζωΈχω μπερδευτεί με παραθεσεις ούτε ξέρω που απαντώ.. ?
Για ΔΕΚΟ;Ready!
Και η ρώγα να βγάζει μάτιReady!
Από παρατηρητικότητα είσαι κορυφή ?Και η ρώγα να βγάζει μάτι
Για αυτό με θες κολασμένα... Γιατί προσέχω τα πάντα πάνω σου... Έτσι δεν είναι;Από παρατηρητικότητα είσαι κορυφή ?
Κρεμαμε και μπουφαν φιλε.Και η ρώγα να βγάζει μάτι
Η φαντασία σου οργιάζει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΚρεμαμε και μπουφαν φιλε.
Του σκι, tnf
ποιον ακάλυπτο?αυτό το παιχνίδι το έκανα ως φαντασίωση με πελάτες σε συνεννόηση το 2016, αρα δε πέταξες κατι έξυπνο για να σε χειροκροτήσουν ? ,βρείτε νέα Όχι παλιά ξινά σταφύλια...μάλλον δε θα σου πήρα τσιμπούκι τότε και σου έμεινε απωθημένο,ήμουν και είμαι επιλεκτική ?Βρε την Ιωάννα, έχω σταματήσει χρόνια τις επισκέψεις γενικώς αλλά κλεφτές ματιές πάντα ρίχνω.
Θυμάμαι τις αγγελίες για τσιμπούκια στον ακάλυπτο. Θεάρα!
Ναι στο Κουκάκι. Το είχες ανεβάσει σε αγγελία και μου είχε κάνει εντύπωση τι ρόλο βαράς.Θυμάσαι το 2016...?ποιο ακάλυπτο?αυτό το παιχνίδι το έκανα ως φαντασίωση με πελάτες σε συνεννόηση, αρα δε πέταξες κατι έξυπνο για να σε χειροκροτήσουν ?
Τρελή φαντασίωση αυτή.... Θέλω και εγώΘυμάσαι το 2016...?ποιο ακάλυπτο?αυτό το παιχνίδι το έκανα ως φαντασίωση με πελάτες σε συνεννόηση, αρα δε πέταξες κατι έξυπνο για να σε χειροκροτήσουν ? ,βρείτε νέα Όχι παλιά ξινά σταφύλια...?
Πήρες βραβείο εξυπνάδας μπράβο.. καλό απόγευμα ?Ναι στο Κουκάκι. Το είχες ανεβάσει σε αγγελία και μου είχε κάνει εντύπωση τι ρόλο βαράς.
Ναι ή όχι?
Τα έξυπnα και τα χειροκροτήματα κράτα για εσένα ;)
Μωρό αυτή και σε αμάξι είναι απόλυτα καβλωτικες φαντασιώσεις....αχ..Τρελή φαντασίωση αυτή.... Θέλω και εγώ
Θα κρατήσω τον ακάλυπτο... Στο αμάξι όλο και σε κάποια τον έχω δώσει. Στον ακάλυπτο ποτέ...Μωρό αυτή και σε αμάξι είναι απόλυτα καβλωτικες φαντασιώσεις....αχ..
βρείτε νέα Όχι παλιά ξινά σταφύλια...μάλλον δε θα σου πήρα τσιμπούκι τότε και σου έμεινε απωθημένο,ήμουν και είμαι επιλεκτική ?
Πρέπει να το δοκιμάσεις ...Θα κρατήσω τον ακάλυπτο... Στο αμάξι όλο και σε κάποια τον έχω δώσει. Στον ακάλυπτο ποτέ...
Η ειρωνια Ποτε δε θεωρήθηκε εξυπνάδα .. καλή συνέχειαΔεν έκανα καν τον κόπο να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου, γιατί ο επιλεκτικός είμαι εγώ .
Τώρα τι αρπάχτηκες ιδέα δεν έχω...
Μαζί σου θα το κάνω. Ακάλυπτο για πίπα και μετά κρεβάτι για τα υπόλοιπάΠρέπει να το δοκιμάσεις ...