Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Αφού μου είστε κάβλιαρηδες τι να σας κανω... όντος ?Σήμερα και χθες πρέπει κυριολεκτικά να γαμηθηκες στη δουλειά
Αφού μου είστε κάβλιαρηδες τι να σας κανω... όντος ?Σήμερα και χθες πρέπει κυριολεκτικά να γαμηθηκες στη δουλειά
Πήραμε τα πάνω μας λόγω της εθνικής επετείου που πλησιάζειΑφού μου είστε κάβλιαρηδες τι να σας κανω... όντος ?
Μπα,δεν έχω θέμα ,δόξα το Θεό!!!Πήραμε τα πάνω μας λόγω της εθνικής επετείου που πλησιάζει
να μας ενημερωσεις γιατι θελουμε να σε γνωρισουμε και εμεις απο ΘεσσαλονικηΣύντομα πολύ σύντομα ?
Φυσικά,εδώ θα ενημερώσω και ανυπομονώ!!να μας ενημερωσεις γιατι θελουμε να σε γνωρισουμε και εμεις απο Θεσσαλονικη
Γιάννη μου,ευχαριστώ!!Ανυπομονώ και εγώ!!?Μια που την έχω δει και εγώ τη Τζο θα πω και εγώ την εμπειρία μου,κατέβηκα πριν ένα μήνα περίπου Αθήνα και συναντηθήκαμε στο Madison μεσημέρι για 2 ώρες. Η Τζο είναι μιλφ Όχι κοριτσάκι, αλλά με όλη τη σημασία μιλφ, με σώμα δυνατό και φυσικη στα πάντα της.Δινει πολύ κάβλα στο σεξ το απολαμβάνει, λάτρευει τη πουτσα στο στόμα της και όχι μόνο!Τζο σε περιμένω τώρα Θεσσαλονίκη στα λημέρια μου
Όλα ήτανε τέλειαΓιάννη μου,ευχαριστώ!!Ανυπομονώ και εγώ!!?
Ξέρεις τι θυμάμαι επισης πέραν του έντονου σεξ που κάναμε ?τη συζήτηση μας..!!την απόλαυσα!
αντε βιασου τωρα που ανοιξανε οι δουλειεςΣύντομα πολύ σύντομα ?
Η δουλειά μου πάει πολύ καλά.. πάρα πολύ καλά εδώ και χρόνια ?.ευχαριστώ για συμβουλή όμως ?αντε βιασου τωρα που ανοιξανε οι δουλειες
εγω παλι εχω την εντυπωση πως τελευταια που εγινες ενεργη εδω μεσα εχει ανοιξει η δουλεια , αλλα εαν λες διαφορετικα δεν εχω λογο να αμφισβητησωΗ δουλειά μου πάει πολύ καλά.. πάρα πολύ καλά εδώ και χρόνια ?.ευχαριστώ για συμβουλή όμως ?
Α πάντα είχα, σίγουρα και κάτι παραπάνω λόγω παραμονής μου εδω φυσικά!!εγω παλι εχω την εντυπωση πως τελευταια που εγινες ενεργη εδω μεσα εχει ανοιξει η δουλεια , αλλα εαν λες διαφορετικα δεν εχω λογο να αμφισβητησω
? ώρα για χαλάρωση Τώρα..αρα μεσα επεσα -)
Παρε το κτελ και κατεβα γιατι ερχονται τα ςμς του κορονοιουνα μας ενημερωσεις γιατι θελουμε να σε γνωρισουμε και εμεις απο Θεσσαλονικη
χαχαχα αυτο που το πας. Ισως οταν γυρισω απο εξωτερικο να φροντισω για καμια σταση απο Αθηνα πρωταΠαρε το κτελ και κατεβα γιατι ερχονται τα ςμς του κορονοιου
Ποτε σκοπευεις να μας εγκαταλειψεις?Α πάντα είχα, σίγουρα και κάτι παραπάνω λόγω παραμονής μου εδω φυσικά!!
...Μια βόλτα θα πάω και θα γυρίσω καλέ..ν αλλάξω τον αέρα μου..?Ποτε σκοπευεις να μας εγκαταλειψεις?
Θα παρακαλούσα πολύ να αφήσεις αυτές τις σκέψεις και να κάτσεις ήσυχη. Έχουμε και εδώ καυλες που δεν έχεις σβήσει ακόμα... Σε χρειαζόμαστεΣύντομα πολύ σύντομα ?