Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Καυλημερα @Sexyjoanna
Καλημέρα!!Καυλημερα @Sexyjoanna
ρε συ κριμα είναι, πόσο να τον ξεβρακώνουμε???Καρυπίδη προμοτορα και μαϊντανε του Bou σου είπα δεν θα ξανά ασχοληθείς μαζί μου. Ψάξε βρες καμια γριά να ανεβασεις την πελατεια της. Έχεις κάψει κόσμο και κοσμάκη με τις ψευτικες κριτικές σου! Σε έχει φάει η μαλακια που όλο το 24ωρο είσαι πανω απο το site και σχολιαζεις σε όλα τα νήματα ξερόλα της δεκαρας. Όλους τους ειρωνευεσαι και δε σε σέβεται κανένας παρτο χαμπαρι! "Εξυπνακηδες" εχει πολλους το Bou αλλά εσυ είσαι μια κατηγορία μόνος σου! Γλυφεις πολλες κοπελες και είσαι ο μόνος που τις υποστηριζεις σθεναρά σαν γλίτσας παρολο που ένα τεράστιο ποσοστο του site έχει αντίθετες αποψεις μαζί σου! Εσυ όμως κακομαθημένε συνεχίζεις σα μουσχαρι να σχολιαζεις και τη μυγα που πεταει! Από εδώ και περα θα σε παω κόρνα σε ότι ποστ εκ φέρεις αποψη! (Που έχεις σε όλα άποψη....). Όσο για την εν λόγω κυρία το ειχε παραδεχθει κάποια στιγμή για τα δόντια της ότι είχε θέμα (νομιζω απο τρακαρισμα) και ότι τα έφτιαξε.
Άκου να σου πω κυρία μου, που συνέχεια ανοίγεις συζητήσεις για να φαίνεται το νημα σου, γνωρίζεις πολυ καλα ότι είχες φοβερό θέμα με τα δόντια σου, απ'οτι φαίνεται όμως τα εφτιαξες και καλά έκανες αλλα δυστυχώς για εσένα όσοι "παλιοι πελατες σου" ερχόντουσαν στο Κουκάκι στο ισόγειο διαμέρισμα που είχες σε είδανε. Αυτό το σχόλιο που έκανα για τα δόντια σου το έχω γράψει εδώ και πολυ πολυ καιρό σε άλλο νημα αλλά εσυ έκατσες και το βρήκες. Μπράβο σου. Ψάχνεις να βρεις πελατες γι'αυτο. Άλλωστε πολλοι παλιοί πελατες σου είχαν αναφέρει και για τα θέματα της συμπεριφοράς σου αλλά δεν με απασχολεί γιατί εγώ όπως μπήκα στο διαμέρισμα σου έτσι βγήκα μόλις είδα αυτό το αποκρουστικο θέαμα. Για τον αλοπροσαλο χαρακτήρα σου δεν έχω γνώμη και δε με νοιάζει! Δεν σε γνώρισα εξαλλου, ανταλλάξαμε απο μια προταση ο κάθε ενας και την έκανα με ελαφριά μόλις σε είδα....Ότι έχω γράψει και συνεχίζω να γράφω σε αυτό το site είναι για να βοηθάω όπου μπορώ συναγωνιστές και να ανταλλάσουμε απόψεις. Είσαι μεγάλη ψευτρα και υποκρίτρια. Τη λάσπη άλλου. Εφτιαξες τα δόντια σου επιτέλους και τα βγάζεις φορά παρτιδα για να μου ρίξεις λάσπη! Ας βγει λοιπόν κάποιος συναγωνιστής που σε ήξερε από το Κουκάκι (πριν αρχίσεις δηλαδή να χρησιμοποιεις το νημα σου) να με επιβεβαιώσει. Άλλο δεν ξανά ασχολουμαι μαζί σου.
Καρυπίδη σε παρακαλω βρες ζωή, όλη τη μερα είσαι με το χέρι στο πληκτρολόγιο του Bou και το άλλο χέρι κι εγώ δεν ξέρω που.... Ότι ξαναγραψεις και διακρίνω ότι γλυφεις, ειρωνευεσαι ή παλι προμοταρεις θα σε ξεφτιλίζω! Το κακό είναι ότι στο Bou μπαίνω κανα δυο φορες την εβδομάδα και δεν μπορώ να σε έχω από πισω συνέχεια... βλέπεις εγώ έχω ζωή έξω δεν είμαι σαν κι εσένα βόϊδι!
Επίσης σε φαύλο κυκλο αντιπαραθέσεων δεν πρόκειται να υποπέσω. Είπαμε έχω ζωή εκεί έξω. Όσοι με πιστευουν με πιστευουν, όσοι δε με πιστευουν δεν με απασχολεί διόλου. Κυρία μου δεν είχα σκοπο να γράψω στο νημα σου για να μην σου την χαλασω. Εσυ με προκαλεσες!
και οι χαζοί ζούνε γύρω μας!καλημερα... τζο τα ζωα ειναι φιλοι μας μην τα πληγωνεις
κανα καριολικι καινουργιο παιζει?ρε συ κριμα είναι, πόσο να τον ξεβρακώνουμε???
Χωρις οίκτο γράφεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και οι χαζοί ζούνε γύρω μας!
χαίρομαι που σε ενόχλησε το πρώτο!κανα καριολικι καινουργιο παιζει?
χαίρομαι που σε ενόχλησε το πρώτο!
Όσο το παίζεις δερβέναγας του forum, τόσα καργιολίια θα υπάρχουν!
Τρέλα είσαι για τα γούστα μου!!!!Καλημέρα!
Τρέλα είσαι για τα γούστα μου!!!!
Καλημέρα!!
Ωωωχ γιατί τόσα ρούχα στο σπίτι τι έγινε; ?Καλό μεσημέρι!!
Πριν ήμουν γυμνή, τώρα ντύθηκα ?Ωωωχ γιατί τόσα ρούχα στο σπίτι τι έγινε; ?
Ααα εμείς δενν το ξέραμε αυτό συγγνώμηΠριν ήμουν γυμνή, τώρα ντύθηκα ?
Θα σκάσει το καημένο. Φατο τι το παιδευεις.
Θα σκάσει το καημένο. Φατο τι το παιδευεις.
Όχι θα το άφηνεςΕννοείται οτι το έφαγα μετά...
Νομίζω έχω αρχίσει και σε ερωτευόμαι χωρίς να σε έχω συνάντησει ακόμα. Βγάζεις τόση καυλα και θετική ενέργεια είσαι απίστευτη