Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
???Νομίζω έχω αρχίσει και σε ερωτευόμαι χωρίς να σε έχω συνάντησει ακόμα. Βγάζεις τόση καυλα και θετική ενέργεια είσαι απίστευτη
???Νομίζω έχω αρχίσει και σε ερωτευόμαι χωρίς να σε έχω συνάντησει ακόμα. Βγάζεις τόση καυλα και θετική ενέργεια είσαι απίστευτη
να παρεις ενα depon αναβραζων των 100000mlΝομίζω έχω αρχίσει και σε ερωτευόμαι χωρίς να σε έχω συνάντησει ακόμα. Βγάζεις τόση καυλα και θετική ενέργεια είσαι απίστευτη
Ερωτευμένο είναι Όχι κρυωμένο ?να παρεις ενα depon αναβραζων των 100000ml
και εγω τι φταιω που μου βγηκε ο καφες απο την μυτη οταν το διαβασα(το ιδιο ειναι)Ερωτευμένο είναι Όχι κρυωμένο ?
Ακριβώωως δεν έχω κρυώσειΕρωτευμένο είναι Όχι κρυωμένο ?
Γιατί Καλέ...τρυφερουδι είναι και εγώ στην ηλικία μου αυτά τα λιμπιζομαι ?και εγω τι φταιω που μου βγηκε ο καφες απο την μυτη οταν το διαβασα(το ιδιο ειναι)
Μόνο αυτό;; ??Γιατί Καλέ...τρυφερουδι είναι και εγώ στην ηλικία μου αυτά τα λιμπιζομαι ?
να πω πως το λενε???Γιατί Καλέ...τρυφερουδι είναι και εγώ στην ηλικία μου αυτά τα λιμπιζομαι ?
Έχε χάρη που έχω δουλειά, ξέρω βρε πως το λένε χαχχαχαχαχανα πω πως το λενε???
ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΤΖΟΥ ΤΖΟΥΈχε χάρη που έχω δουλειά, ξέρω βρε πως το λένε χαχχαχαχαχα
Κοίτα να δεις που στο τέλος θα έχουμε ζήλιες....Χαλάρωση μετά από σεξακι μ ένα νεαρό ευγενέστατο...Ποιος είπε ότι τα νιάτα δε σέβονται, πέραν ότι είναι μες στη καβλα...??
Ε, αγαπούλης είναι. Υπάρχουν αναμεσά μαςκαι εγω τι φταιω που μου βγηκε ο καφες απο την μυτη οταν το διαβασα(το ιδιο ειναι)
Ανέβα Θεσσαλονίκη να χαρούμε κι εμείς το κωλαρακι σου
Σύντομα πολύ σύντομα ?Ανέβα Θεσσαλονίκη να χαρούμε κι εμείς το κωλαρακι σου
Άντε άντε σε περιμένουμε,???Σύντομα πολύ σύντομα ?
Εσύ μ έχεις χαρεί Αθήνα εξάλλου πρέπει να με χαρούν κι άλλοι ?Άντε άντε σε περιμένουμε,???
Δε πειράζει θέλω να σε χαρώ πάλι ???Εσύ μ έχεις χαρεί Αθήνα εξάλλου πρέπει να με χαρούν κι άλλοι ?