Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Εγώ Όχι πλέον γιατί μόνο που το σκέφτομαι αηδιαζω...πάπαλαρε ακομη με αυτον ασχολεισε ....
Εγώ Όχι πλέον γιατί μόνο που το σκέφτομαι αηδιαζω...πάπαλαρε ακομη με αυτον ασχολεισε ....
Εσύ..??Γιατι . Μιλαω σοβαρα
Πες τα τασο. Εμενα δε μ ακουειρε ακομη με αυτον ασχολεισε ....
Κράτα τη τάξη στο νήμα έχω αγωνιστικές σήμερα μάκιαΠες τα τασο. Εμενα δε μ ακουει
Κάτι προσπαθεί να μου πει αλλά δεν ακούω... Μάλλον πρέπει να πλησιάσω κοντά.?
Κράτα τη τάξη στο νήμα έχω αγωνιστικές σήμερα μάκια
Τρέλα είσαι.. απίστευτη φωτο......μετά το αναλ.. Με τα "σημάδια "του τέλους πάνω μου...?
???Κάτι προσπαθεί να μου πει αλλά δεν ακούω... Μάλλον πρέπει να πλησιάσω κοντά.?
Ρε συ στο Μαρούσι σεισμός..στο Μαρούσι ..????Ποτε έχει ξανασυμβεί? Τι φάση!?Για πες ρε jo, πότε θα γινουν οι μετασεισμοί;
Ωχ!! Πρόσεχε!! Κάποιος είναι από πίσω σου!!!! Αχαχαχα
Τι ωρα εχεις προπονηση να μπουμε κατω απ τα κρεβάτιαΡε συ στο Μαρούσι σεισμός..στο Μαρούσι ..????Ποτε έχει ξανασυμβεί? Τι φάση!?
Τότε:Ρε συ στο Μαρούσι σεισμός..στο Μαρούσι ..????Ποτε έχει ξανασυμβεί?
Να ήταν ηφαίστειο να το καταλάβω. Ταιριάζει με τις καύλες καλύτερα.Ρε συ στο Μαρούσι σεισμός..στο Μαρούσι ..????Ποτε έχει ξανασυμβεί? Τι φάση!?
Τπτ ιδιαίτερο ότι κ εγώ με ένα δήθεν τύπο που γράφει δήθεν κριτικές.. Καλημέρα ?
Σας πληροφορώ ότι τα δοντάκια μου είναι πλέον σε άριστη κατάσταση ??
Πήγα κομμωτήριο πήγα για λεύκανση δοντάκια, κάνω το ντουζ μου και έρχομαι εσύ φώναξε τους φίλους σου ????
Το 1 η 3 χρονιά είναι από μόνο του περιέργο εντωμεταξύ κάτι άλλο, δεν εμένα ισόγειο στο Κουκάκι..ανακρίβειες κατά εμε τεσπα άστο.. Δε χρειάζεται να το αναμάσαμεΠάντως, στην αρχή του θρεντ έχεις επιβεβαιώσει και εσύ η ίδια(με το προηγούμενο σου προφίλ) ότι έχεις φτιάξει τα δόντια σου:
Επίσης, επέλεξες να του απαντήσεις μετά την επίσκεψη σου στον οδοντίατρο για λεύκανση, το οποίο από μόνο του δεν λέει κάτι βέβαια, απλά το αναφέρω. Για του λόγου το αληθές:
Οπότε, αν εξαιρέσεις τη διαφορά στο πότε έκανε ραντεβού μαζί σου (έχει αναφέρει πριν 1 χρόνο και πριν 3 χρόνια), δεν υπάρχει κάτι άλλο καχύποπτο στην κριτική του διανοούμενου.
καλο ειναι να δεχεσαι την κριτικη ...Το 1 η 3 χρονιά είναι από μόνο του περιέργο εντωμεταξύ κάτι άλλο, δεν εμένα ισόγειο στο Κουκάκι..τεσπα άστο.. Δε χρειάζεται να το αναμάσαμε
Αν ψάχνετε μανούρα εδώ σορυ δε θα πάρω.. ?
Βεβαίως την αληθινή ?καλο ειναι να δεχεσαι την κριτικη ...
εσυ κοιτα την δουλεια σου και βρες τον καλυτερο τροπο να ευχαριστεις τον πελατη σου ...