Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Ωραίο σύνολο..!Ready to go..
Ωραίο σύνολο..!Ready to go..
Οκ. Αλλα δεν ειπα.δεν αντεξες την ειπες ...αλλα αυτο το ξεραμε ...
παμε παρακατω ...
Δηλαδή εγκρίνω
Φαντασου και να λεγα δηλαδήΕγώ δε κατάλαβα τπτ πειράζει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σ
..
Τι είπε βρε anon μου,?
Φαντασου και να λεγα δηλαδή
Είμαι για καφέ τώρα τα είδα στα γρήγορα, χμ μάλλον σου αρέσει το outfit μου.. Ε?
Υποτιμάς τα υπόλοιπα;Πατουσάκια θελουμε
?Υποτιμάς τα υπόλοιπα;
Οκ. Αλλα δεν ειπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχεις,μου αρέσει πολύ να ξέρεις το χιούμορ στον άντρα με καβλωνει
Εμένα με καβλωνουν γυναίκες που εκτιμούν το καλό χιούμορ και συμπληρώνουν !!Δεν υπάρχεις,μου αρέσει πολύ να ξέρεις το χιούμορ στον άντρα με καβλωνει
Κυρία τζο ... Αχ Κυρία τζο
???Κυρία τζο ... Αχ Κυρία τζο
Μην ασχολησε μαζί του,ένας τύπος είναι που δεν έχει κάνει ούτε ένα ραντεβού με κάποια κοπέλα του χώρου και το μόνο που κάνει να μπαίνει σε νήματα και προσπαθεί να τρολαρει χωρίς επιτυχία!!!Ούτε εσύ με γαμησες ακόμη.. χμ...
Μην ασχολησε μαζί του,ένας τύπος είναι που δεν έχει κάνει ούτε ένα ραντεβού με κάποια κοπέλα του χώρου και το μόνο που κάνει να μπαίνει σε νήματα και προσπαθεί να τρολαρει χωρίς επιτυχία!!!
Μπαααα θα φοράς λάστιχο!!!Αστο εκεί που είναι. Τον ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Θα με χαρείς πλέον μόνο ωμό. ?
???Μπαααα θα φοράς λάστιχο!!!
Εννοείται ότι σε περιμένω ?Είδατε οι άπιστοι....Κράξιμο κράξιμο...Πήγατε και είδατε και τώρα λυσσάτε κάθε μέρα και καλά κάνετε.
Αυτό είναι προς γνώση και συμμόρφωση,καθώς εδώ μέσα έχουμε πήξει σε νταβατζήδες και μυστήριους.
Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
@Sexyjoanna μας φτάνεις την ψωλή στα ρουθούνια και είναι θετικότατο στην σκατένια εποχή που ζουμε.Μην μασάς.Εγώ θα συμμαζευτώ και θα σου έρθω ακομα μια φορά.
Τι ώρες δουλεύεις ;Εννοείται ότι σε περιμένω ?