Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.293
Συνήθως μεσημέρι 12 και μετά μέχρι βράδυ, Όχι Πάντα σερι γιατί έχω και προπονήσειςΤι ώρες δουλεύεις ;
Συνήθως μεσημέρι 12 και μετά μέχρι βράδυ, Όχι Πάντα σερι γιατί έχω και προπονήσειςΤι ώρες δουλεύεις ;
Μέχρι τι ώρα το βράδυ ;Συνήθως μεσημέρι 12 και μετά μέχρι βράδυ, Όχι Πάντα σερι γιατί έχω και προπονήσεις
11..Μαξ 12..Μέχρι τι ώρα το βράδυ ;
ευνουχε επειδη δεν εχω κριτικη εδω?????...............κραταω καποια πραγματα για μενα.........και οταν χρειαζεται γραφω εμπειριες.........απλα επειδη εισαι γλυφτης και τυφλος δεν διαβαζεις αλλα νηματα..........μονο μνηματα...........χαχαχαχΜην ασχολησε μαζί του,ένας τύπος είναι που δεν έχει κάνει ούτε ένα ραντεβού με κάποια κοπέλα του χώρου και το μόνο που κάνει να μπαίνει σε νήματα και προσπαθεί να τρολαρει χωρίς επιτυχία!!!
Οκ ευχαριστώ11..Μαξ 12..
Δεν είναι κακό και εγώ κρατώ για μένα πράγματα ,ολοι μας θεωρώ..ευνουχε επειδη δεν εχω κριτικη εδω?????...............κραταω καποια πραγματα για μενα.........και οταν χρειαζεται γραφω εμπειριες.........απλα επειδη εισαι γλυφτης και τυφλος δεν διαβαζεις αλλα νηματα..........μονο μνηματα...........χαχαχαχ
Παρακαλώ ?Οκ ευχαριστώ
κοιτα τζο.........εδω οι περισσοτερες κριτικες ειναι ανουσιες.........ειναι επιδειξη δυνατοτητων ,παλινδρομησεων.........διαφημηση σκετη.......εγω δεν κανω τετοιες κριτικες και δεν προκειται να γραψω για να κανω επιδειξη.............κρατω αρκετα για μενα για καποιες κοπελες γιατι απλα εχουν ηδη καλες κριτικες αρα δεν χρειαζεται να γραψω για να βοηθησω...και για καποιες φολες μου μου εχουν τυχει απλα δεν εχουν εδω νηματα και κριτικες αρα ειναι ανουσιο να γραψω..........οταν γραφτει ενα θεμα για καποια φολα που ξερω θα γραψω και γω αμεσα..........οπου μπορω να συμβουλεψω το κανω..............τα στατιστικα δεν με ενδιαφερουν ουτε και οι φωτο γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο............και επιφυλασσομαι αν θα γραψω μετα απο συναντηση με μια κοπελα.........αυτα!!!!!!!!!Δεν είναι κακό και εγώ κρατώ για μένα πράγματα ,ολοι μας θεωρώ..
Άποψη σου και απόλυτα σεβαστήκοιτα τζο.........εδω οι περισσοτερες κριτικες ειναι ανουσιες.........ειναι επιδειξη δυνατοτητων ,παλινδρομησεων.........διαφημηση σκετη.......εγω δεν κανω τετοιες κριτικες και δεν προκειται να γραψω για να κανω επιδειξη.............κρατω αρκετα για μενα για καποιες κοπελες γιατι απλα εχουν ηδη καλες κριτικες αρα δεν χρειαζεται να γραψω για να βοηθησω...και για καποιες φολες μου μου εχουν τυχει απλα δεν εχουν εδω νηματα και κριτικες αρα ειναι ανουσιο να γραψω..........οταν γραφτει ενα θεμα για καποια φολα που ξερω θα γραψω και γω αμεσα..........οπου μπορω να συμβουλεψω το κανω..............τα στατιστικα δεν με ενδιαφερουν ουτε και οι φωτο γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο............και επιφυλασσομαι αν θα γραψω μετα απο συναντηση με μια κοπελα.........αυτα!!!!!!!!!
Μια τρύπα στον καβάλο θελω
Είσαι ένας τύπος που γράφτηκες πριν ένα χρόνο και θες να μας πεις τι;;;ευνουχε επειδη δεν εχω κριτικη εδω?????...............κραταω καποια πραγματα για μενα.........και οταν χρειαζεται γραφω εμπειριες.........απλα επειδη εισαι γλυφτης και τυφλος δεν διαβαζεις αλλα νηματα..........μονο μνηματα...........χαχαχαχ
? γεια σου αγόρι!!Μια τρύπα στον καβάλο θελω
Γειά σου κ σένα..... κορίτσι ??? γεια σου αγόρι!!
Κωστάκη μου.. ηρέμησε Θα βάλω φωτο βυζάκια που σ αρέσουν ?Είσαι ένας τύπος που γράφτηκες πριν ένα χρόνο και θες να μας πεις τι;;;
Οτι έχεις εμπειρίες;;;
Να τις κρατάς για σένα, αλλά τότε εδώ μέσα τι θες;;;
Εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας για να δούμε ποια κοπέλα μας κάνει και ποία όχι. Άρα εσύ τι προσφερες και τι θα προσφέρεις;;;
ΜπααααααΚωστάκη μου.. ηρέμησε Θα βάλω φωτο βυζάκια που σ αρέσουν ?
Δεν ξεκίνησα να γαμάω πριν ένα χρόνο.......πριν καμιά 30 χρόνια....αυτά που γράφονται σε κριτικές είναι καθαρά επίδειξη δυνατοτήτων και με υποκειμενικά κριτήρια...τι να μου πει η κριτική σου για μια κοκκαλιαρα ενώ εγώ γουστάρω μπαμπατσικες κλπ.ενω εάν ένα παιδί ρωτήσει για κάποια φόλα που ξέρω θα ποσταρω αμέσως....απλά δεν με παρακολουθείς εδώ....τα ποστ μου είναι λίγα και ουσιαστικά..... γάμησες ακόμα ένα νήμα με τις βλακωδεις αντιπαραθέσεις σου....???Είσαι ένας τύπος που γράφτηκες πριν ένα χρόνο και θες να μας πεις τι;;;
Οτι έχεις εμπειρίες;;;
Να τις κρατάς για σένα, αλλά τότε εδώ μέσα τι θες;;;
Εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας για να δούμε ποια κοπέλα μας κάνει και ποία όχι. Άρα εσύ τι προσφερες και τι θα προσφέρεις;;;
τι λες τωρα ...
πολλές τελείες ρε τύπε!κοιτα τζο.........εδω οι περισσοτερες κριτικες ειναι ανουσιες.........ειναι επιδειξη δυνατοτητων ,παλινδρομησεων.........διαφημηση σκετη.......εγω δεν κανω τετοιες κριτικες και δεν προκειται να γραψω για να κανω επιδειξη.............κρατω αρκετα για μενα για καποιες κοπελες γιατι απλα εχουν ηδη καλες κριτικες αρα δεν χρειαζεται να γραψω για να βοηθησω...και για καποιες φολες μου μου εχουν τυχει απλα δεν εχουν εδω νηματα και κριτικες αρα ειναι ανουσιο να γραψω..........οταν γραφτει ενα θεμα για καποια φολα που ξερω θα γραψω και γω αμεσα..........οπου μπορω να συμβουλεψω το κανω..............τα στατιστικα δεν με ενδιαφερουν ουτε και οι φωτο γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο............και επιφυλασσομαι αν θα γραψω μετα απο συναντηση με μια κοπελα.........αυτα!!!!!!!!!
Γελοίο υποκείμενο το νήμα το γαμησες εσύ γιατί απλούστατα εσύ άρχισες τις αντιπαραθεσεις και τα βρισίδια. Πριν μπεις χαβαλές γινότανε και τώρα αρχίσαμε πάλι. Βούτυρο στη φέτα...αλλά να ξέρεις ότι όσοι θα διαβάζουν αυτά που έγραψες θα γελάνε μαζί σου γιατί απλούστατα όπως είπα και πιο πριν μόνο το γέλιο προκαλείς. Κρατάς πράγματα για σένα, ενώ όταν δεις φόλα γράφεις. Για κοιτα και κάνε εδώ πέρα με παράθεση τι έχεις γράψει μέχρι τώρα...να δούμε ποιους έχεις βοηθήσει, αλλά μάλλον κακό κάνεις και μάλιστα στην νομοθεσία του νήματος.Δεν ξεκίνησα να γαμάω πριν ένα χρόνο.......πριν καμιά 30 χρόνια....αυτά που γράφονται σε κριτικές είναι καθαρά επίδειξη δυνατοτήτων και με υποκειμενικά κριτήρια...τι να μου πει η κριτική σου για μια κοκκαλιαρα ενώ εγώ γουστάρω μπαμπατσικες κλπ.ενω εάν ένα παιδί ρωτήσει για κάποια φόλα που ξέρω θα ποσταρω αμέσως....απλά δεν με παρακολουθείς εδώ....τα ποστ μου είναι λίγα και ουσιαστικά..... γάμησες ακόμα ένα νήμα με τις βλακωδεις αντιπαραθέσεις σου....???