Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.247
Παντού...?θα πνιγείς κούκλα μου. Τον έβαλες και στο κωλι σου αυτό το πράγμα;
Παντού...?θα πνιγείς κούκλα μου. Τον έβαλες και στο κωλι σου αυτό το πράγμα;
που πάω ξυπόλητος στα αγκάθια εγώ;; Άλλη βαράνε με μπαζουκας και εμείς με ψαροντούφεκοΠαντού...?
??????που πάω ξυπόλητος στα αγκάθια εγώ;; Άλλη βαράνε με μπαζουκας και εμείς με ψαροντούφεκο
1. Την γκαβλα πρέπει να την βγάλει η εργαζόμενη στον πελάτη, όχι το αντίστροφο... όντος η καβλα εινσι χημεία που απαιτείται κ από τους 2 και δεν την είχε κάνεις μας..την εποχή που με είδες(πάει καιρός) ήμουν φουλ φοβισμένη λογω επίθεσης εδώ και θυμάμαι επειδή ξέχασα προφυλακτικα, ότι νευριασες και ήθελα να φύγω (Ίσως επρεπε να το κάνω για να μας γλυτώσω από ένα αποτυχημένο ραντεβού και τους δύο μας)Ευχαριστώ για κριτική σου όμως ,είναι αντικειμενική!!!?
Σε άλλους βγάζω όπως έγραψαν καβλα, σε άλλους Όχι,εννοείται!Έτσι είναι το επάγγελμα αυτο δεν είναι δυνατόν να κολλάμε με όλους!Σέβομαι καθε αντικειμενική άποψη ομως..το ξέρεις γιατί μιλήσαμε τότε , τις μουφες δε μπορώ ?και είπες την αλήθεια σου όπως και εγω(εντωμεταξύ όταν μου βγάζει φόβο ο πελάτης ,φεύγω, σπάνια τυγχάνει ,αλλα παίζει κ αυτό,έπρεπε όντος να φύγω, εγώ έφταιξα που εκατσα και εσύ που δε μ έδιωξες ☹).καλή συνέχεια και πάλι ευχαριστώ για κριτική σου?1. Την γκαβλα πρέπει να την βγάλει η εργαζόμενη στον πελάτη, όχι το αντίστροφο.
2. Δεν νευρίασα που ξέχασες να φέρεις προφυλακτικά. Άλλωστε με μια κλήση στη ρεσεψιόν μας έφεραν. Σε γκαζωσα γιατί, αφενός μεν ήταν δείγμα έλλειψης επαγγελματισμού, αφετέρου δε έπρεπε να σου κόψω λίγο τον βήχα γιατί ήσουν πολύ «φορτσάτη»…
Αυτά και αντίο σε όλους. Σε νήματα κοριτσιών δεν μπαίνω να γράψω, γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου, αλλά δεν υπάρχει σελίδα κριτικών σου.
Πραγματικά πολύ σημαντικό!!!Να ξέρετε πόσο εκτιμώ τον ήρεμο και αληθινό διάλογο απ όλες τις πλευρές..να ακουγομαστε όλοι,είτε αρνητικά είτε θετικά,να λέμε τις αλήθειες μας..εύχομαι να.παραμείνει έτσι εδώ μέσα.. ❤
Πραγματικά πολύ σημαντικό!!!
Έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα για εσένα και πραγματικά ψήνομαι να κανονίσω μαζί σου συνάντηση!!! Πολλά φιλιά!!!
Σε ακούω με μεγάλη προσοχήLet's talk about sex..
Μετσφορικα my love ,σαν σχόλιο θα πω όμως ότι ήταν δυνατό.. σεξ..?Σε ακούω με μεγάλη προσοχή
Πλάκα προφανώς έκανα. Την ίδρωσες τη φανέλα δηλαδή.Μετσφορικα my love ,σαν σχόλιο θα πω όμως ότι ήταν δυνατό.. σεξ..?
Εσείς θα τραβήξετε μαλακια, εγώ τι θα κερδίσω?!?Πλάκα προφανώς έκανα. Την ίδρωσες τη φανέλα δηλαδή.
Μπορείς να κάτσεις να μας τα πεις ή ο κωλος έγινε χωνί καυλα;;;
Έλα μωρέ κι εσύ, κάντο έτσι, σαν μια ευγενική χορηγία της Τζοάννα production........Εσείς θα τραβήξετε μαλάκια, εγώ τι θα κερδίσω?!?
Έλα μωρέ κι εσύ, κάντο έτσι, σαν μια ευγενική χορηγία της Τζοάννα production........
βοηθησες πολυ με αυτη σου την κριτικη ολους οσους σκεφτονται να την δοκιμασουν .1. Την γκαβλα πρέπει να την βγάλει η εργαζόμενη στον πελάτη, όχι το αντίστροφο.
2. Δεν νευρίασα που ξέχασες να φέρεις προφυλακτικά. Άλλωστε με μια κλήση στη ρεσεψιόν μας έφεραν. Σε γκαζωσα γιατί, αφενός μεν ήταν δείγμα έλλειψης επαγγελματισμού, αφετέρου δε έπρεπε να σου κόψω λίγο τον βήχα γιατί ήσουν πολύ «φορτσάτη»…
Αυτά και αντίο σε όλους. Σε νήματα κοριτσιών δεν μπαίνω να γράψω, γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου, αλλά δεν υπάρχει σελίδα κριτικών σου.
Τρωγομαι ? ,thanks!μ έχουν απολέσει και καβλο φάτσα, τίτλος τιμής ?Αν και δεν σε εχω συναντησει εχεις milfariki φατσουλα πολυ σεξυ απο οτι μπορω να δω στη φωτο.
Να σαι καλα
Όχι και μαλάκια. Ψαράδες είμαστε;Εσείς θα τραβήξετε μαλάκια, εγώ τι θα κερδίσω?!?
Όχι και μαλάκια. Ψαράδες είμαστε;
Στις ξανθιές συγχωρώ τα πάντα.Έλα μωρέ λάθος ο τόνος, συγχωρήστε τη ξανθιά ?