Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.319
Μιλφαρα είμαι αλλα υποθέτω δεν ήταν το επιφώνημα γι αυτό ?Μανούλα!!!!!
Μιλφαρα είμαι αλλα υποθέτω δεν ήταν το επιφώνημα γι αυτό ?Μανούλα!!!!!
Χαχαχαχα. Όχι φράση του Βεγγου από ταινία ήταν όταν είδε μια γκομεναραΜιλφαρα είμαι αλλα υποθέτω δεν ήταν το επιφώνημα γι αυτό ?
Ρε μωρό, ομορφυναν τα βυζάκια σου ή έχω καιρό να γαμησω......?One more ..
Πάντα όμορφα είναι, όπως τα θυμάσαι..Α,μηπως ήρθε η ωρα να κάνουμε πράξη και τα υπόλοιπα που λέγαμε..Στο επόμενο ραντεβού μας?Ρε μωρό, ομορφυναν τα βυζάκια σου ή έχω καιρό να γαμησω......?
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο........Πάντα όμορφα είναι, όπως τα θυμάσαι..Α,μηπως ήρθε η ωρα να κάνουμε πράξη και τα υπόλοιπα που λέγαμε..Στο επόμενο ραντεβού μας?
Αναμένω και ανυπομονώ..?Αυτό είναι το μόνο σίγουρο........
Όχι πως ήταν άσχημα, αλλά τα βλέπω πιο μεστά, θα κάνω αυτοψία επί τόπου, το ραντεβού το έχω καθηστερησει και για να αναπληρώσω θα είναι τουλάχιστον ωριαίο.....Πάντα όμορφα είναι, όπως τα θυμάσαι..Α,μηπως ήρθε η ωρα να κάνουμε πράξη και τα υπόλοιπα που λέγαμε..Στο επόμενο ραντεβού μας?
Όταν ξεκινώ προπονήσεις εντατικά ο θώρακας δυναμώνει όπως και στήθος αρα μια μικρή διαφορά υπάρχει σίγουρα.μα όλα τα παρατηρείς όμως?!!?Όχι πως ήταν άσχημα, αλλά τα βλέπω πιο μεστά, θα κάνω αυτοψία επί τόπου, το ραντεβού το έχω καθηστερησει και για να αναπληρώσω θα είναι τουλάχιστον ωριαίο.....
Ακτινογραφία τα περνάω όλα.......Όταν ξεκινώ προπονήσεις εντατικά ο θώρακας δυναμώνει όπως και στήθος αρα μια μικρή διαφορά υπάρχει σίγουρα.μα όλα τα παρατηρείς όμως?!!?
Το κάτω το θυμάσαι τουλάχιστον, ??Ακτινογραφία τα περνάω όλα.......
Μπααααα αφού δεν μ'αφησες να πλησιάσω, το παράπονο μου μέχρι στιγμής, στο έχω τάξει όμως, αυτή την αναμονή, θα τη πληρώσεις ακριβά.......Το κάτω το θυμάσαι τουλάχιστον, ??
??????Μπααααα αφού δεν μ'αφησες να πλησιάσω, το παράπονο μου μέχρι στιγμής, στο έχω τάξει όμως, αυτή την αναμονή, θα τη πληρώσεις ακριβά.......
Καληνύχτα μανάρι........Καληνυχτώ και επανέρχομαι αύριο δριμύτερη.. ?
Αν λεει ετσι καλημερα σκεψου τι γινεται την υπολοιπη μερα!!!Καλημέρα μας!!
Και καλή εβδομάδαΚαλημέρα μας!!
Επίσης με πολλές κάβλες ...Και καλή εβδομάδα