alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
θα μπορούσα!Σκηνοθέτης είσαι?
θα μπορούσα!Σκηνοθέτης είσαι?
να διαβάζεις τότε τα Posts του κωλοbarock!Όταν ακούω για πίπες ξεσηκώνομαι ?
να διαβάζεις τότε τα Posts του κωλοbarock!
δεν πειράζει,στα ρεπά σου να διαβάζεις τα Posts του,πίπες γράφει κι αυτός!Εμενα μ.άρεσει η ζωντανή πίπα βρε αλπουλα ?
Εμενα μ.άρεσει η ζωντανή πίπα βρε αλπουλα ?
δεν πειράζει,στα ρεπά σου να διαβάζεις τα Posts του,πίπες γράφει κι αυτός!
στον εαυτό σου γράφεις?Έφαγες για μεσημέρι καρδαμωσες και είπες να περάσεις μια βόλτα?
Τα μπέρδεψα????χαχαχαχαχαχαχαστον εαυτό σου γράφεις?
Έφαγες για μεσημέρι?χωνεψες?στον εαυτό σου γράφεις?
ναι, έφτιαξα καφεδάκι και βλέπω την ΑΕΚ.Έφαγες για μεσημέρι?χωνεψες?
Α οκ.μετα θα έρθει η ώρα μου ??κάτσε να προλάβω να πιω καφέ κ εγώναι, έφτιαξα καφεδάκι και βλέπω την ΑΕΚ.
Να σου πω μετά τις ντεμεκ φοιτήτριες που μπαίνουν εδώ μεσα και θέλουν αγκαλίτσες,μου έρχεται να κλείσω 2ωρο μαζί σουΑ οκ.μετα θα έρθει η ώρα μου ??κάτσε να προλάβω να πιω καφέ κ εγώ
Παμε ρε αεκαρα !!!⚽️⚽️?ναι, έφτιαξα καφεδάκι και βλέπω την ΑΕΚ.
?????????Να σου πω μετά τις ντεμεκ φοιτήτριες που μπαίνουν εδώ μεσα και θέλουν αγκαλίτσες,μου έρχεται να κλείσω 2ωρο μαζί σου
Η τζοανα λενε κανει πιπες για οσκαρ.θα μπορούσα!
Λες να χαραμιζομσι στο μπου ενώ μπορούσα να είμαι στο Χόλιγουντ ?????Η τζοανα λενε κανει πιπες για οσκαρ.
Αλλα δεν εχουμε εδω σκηνοθετη να την κρίνει
είδες?όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή?????????
Έζησα να τ ακούσω κι αυτό
Πάω στη γειτονιά γύρω γύρω να δω ποιος φούρνος γκρεμίστηκε ?είδες?όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή
απλά να ξέρεις,θέλω σε ξενοδοχείο της επιλογής μου και όχι μισάωρα και μαλακίες, είμαι εγκεφαλικός τύπος!Πάω στη γειτονιά γύρω γύρω να δω ποιος φούρνος γκρεμίστηκε ?
...θα θυμόμαστε τι κράξιμο και βρισίδι έχουμε ρίξει, και να δεις κάψιμο ο εγκέφαλος από τη καβλα..πλάκα πλάκα τα καλύτερα γαμησια τα έχω κάνει μετά από μανούρα..αρα θα με στολίσεις από τη προηγούμενη του ραντεβού για να.σου έρθω φουλ καβλωμενηαπλά να ξέρεις,θέλω σε ξενοδοχείο της επιλογής μου και όχι μισάωρα και μαλακίες, είμαι εγκεφαλικός τύπος!